Olsun canım geç olsun güç olmasın o kadar bekledik yine bekleriz, ben sunu merak ediyorum alttan mi bakıyor gobusten mi keseyi görmek icinAnladim.hayirlisi olsun.benim gecen carsamba ilk test gunumdu ama cok gec cagirdi 15aralikta gidicem ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım geç olsun güç olmasın o kadar bekledik yine bekleriz, ben sunu merak ediyorum alttan mi bakıyor gobusten mi keseyi görmek icinAnladim.hayirlisi olsun.benim gecen carsamba ilk test gunumdu ama cok gec cagirdi 15aralikta gidicem ben.
Bizim geline alttan bakilmisti cnm gözükmüyomus yeni olduğu içinOlsun canım geç olsun güç olmasın o kadar bekledik yine bekleriz, ben sunu merak ediyorum alttan mi bakıyor gobusten mi keseyi görmek icin
Tebrikler canim super Allahim hepimizinkini sonuna kadar getirip kucagimiza almayi nasip etsinKızlar soktayim 246.4 çıktı değerim
Amin canm :)Tebrikler canim super Allahim hepimizinkini sonuna kadar getirip kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Amiiiiiiiinnn cnm amiiinnn:)Tebrikler canim super Allahim hepimizinkini sonuna kadar getirip kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Ay canm inş pozitif sonuç alırsın benm de 26 si doğum günümdu bu ayın ve 26 si test günümdu allaha şükür mutlu haberler aldım darısı sana ve tüm isteyenlere dilerim benm en büyük doğum günü mutlulugum oldu inş senin de olacak :)Tebrik ederim , darısı basıma , isteyen herkesin basına ınsallah benim test gunüm 8 Aralık ve 6 Aralık doğum gunüm , muhtemelen bekleyemeyip 6 Aralık ta cumartesi baktiricam ..
Oyyy ne guzel arkadasim masallah 9 ay simsiki tutunsun insallah melegin sana ♡ insallah cnm insallahAy canm inş pozitif sonuç alırsın benm de 26 si doğum günümdu bu ayın ve 26 si test günümdu allaha şükür mutlu haberler aldım darısı sana ve tüm isteyenlere dilerim benm en büyük doğum günü mutlulugum oldu inş senin de olacak :)![]()
Inşallah :) hamilelerin dileği kabul olurmuş lütfen dua et , daha güzel bir hediye düşünemiyorumAy canm inş pozitif sonuç alırsın benm de 26 si doğhhum günümdu bu ayın ve 26 si test günümdu allaha şükür mutlu haberler aldım darısı sana ve tüm isteyenlere dilerim benm en büyük doğum günü mutlulugum oldu inş senin de olacak :)![]()
O gunleri gorebilckmiyim acaba bnde cnm .masallahAllah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.. haftalar o kadar cabuk geciorki.. beta hcg degerlerine bakarken bi de bakiorsnz bebeginizin parmagini emdigi haftaya gelmissiniz![]()
Allah izin verirse tabiki gorceksin cnm...O gunleri gorebilckmiyim acaba bnde cnm .masallah
Canım hamileliğin hayırlı olsun topikten böyle güzel haberler alınca insan kendi hamile kalmış gibi seviniyo .sen nasılsın ?transferden sonra neler yapmıştın bi de selen hanım hangi ilaçları kullandıroyo acaba dondurulmuş tedavisinde?bende nasipse bu ay 3.deneme için dondurulmuş tedavime başlıycam umutta oyüzden sordum tatlım bizlerden dualarını eksik etme Rabbim yardımcımiz olsun ! Özel deilse sizde de sperm sayısı 5milyonun altı mıydı?bi de morfoloji kaçtı acaba bizdede aynı problem var daOlsun canım geç olsun güç olmasın o kadar bekledik yine bekleriz, ben sunu merak ediyorum alttan mi bakıyor gobusten mi keseyi görmek icin
Amin canm inş vala ben korkuyorum aslında dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi şeylerden 1. Deneme kimyasal di benm umarım bu öyle olmaz yarın tekrar test yapcam bakalım nasıl ilerliyor 2 sen yaptım test iyi gidiyordu ama nasip iyi dileklerin için çok teşekkür ederimOyyy ne guzel arkadasim masallah 9 ay simsiki tutunsun insallah melegin sana ♡ insallah cnm insallah
Canm hepimiz için dua ediyorum alahim tün isteyen herkesin kucağıni doldursun dilerim. Benm başım agrimiyor ama sanki arada dönme gibi halsizlik gibi şeyler yaşıyorum tatlım bir de sol tarafımda ağrı oluyor sanki adet olcak gibi hissediyorum arada inş sorun olmaz da bebislerimiz bizimledir bakalım yarın 3. Test zamanı sonuçları paylaşırım :)Inşallah :) hamilelerin dileği kabul olurmuş lütfen dua et , daha güzel bir hediye düşünemiyorumbaşında hafif bir sersemlik hissi var sanırım ilaçlardan. Senin de oldu mu ?
Ay aminnn canm inşallah allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun tatlım benm de 12. Gun 55 14. Gun 127 çıktı yarın 17. Gun bakalım nasıl durumu bebisimin umarım hala benimledir çok korkuyorum bişey olcak diye sanki geçmiyor zamanAllah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.. haftalar o kadar cabuk geciorki.. beta hcg degerlerine bakarken bi de bakiorsnz bebeginizin parmagini emdigi haftaya gelmissiniz![]()
Sagolasin canım darısı başına ınş. Ben yatak bile açmadım, dolaniyirdum oturuyordum yemeğimi de yaptım ama cok stressizdim. Tabi manevi olarak cok dua ettim okumam gereken şeyleri okudum. İçime ferahlık geldi hatta gülme krizlerine girdim bol bol. Hiç transfer olmamış gibiydim yani. Morfoloji YUZDE BIR di. Sayıyı hiç hatırlamıyorum kaç yıl oldu yaptırali. Tedavinin hangi asamasindasin ona göre söyleyeyim ilaclariCanım hamileliğin hayırlı olsun topikten böyle güzel haberler alınca insan kendi hamile kalmış gibi seviniyo .sen nasılsın ?transferden sonra neler yapmıştın bi de selen hanım hangi ilaçları kullandıroyo acaba dondurulmuş tedavisinde?bende nasipse bu ay 3.deneme için dondurulmuş tedavime başlıycam umutta oyüzden sordum tatlım bizlerden dualarını eksik etme Rabbim yardımcımiz olsun ! Özel deilse sizde de sperm sayısı 5milyonun altı mıydı?bi de morfoloji kaçtı acaba bizdede aynı problem var da
Rabbim o günleri de gostersin bize inşallah hayirlisiyla..Allah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.. haftalar o kadar cabuk geciorki.. beta hcg degerlerine bakarken bi de bakiorsnz bebeginizin parmagini emdigi haftaya gelmissiniz![]()