• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Anladim.hayirlisi olsun.benim gecen carsamba ilk test gunumdu ama cok gec cagirdi 15aralikta gidicem ben.
Olsun canım geç olsun güç olmasın o kadar bekledik yine bekleriz, ben sunu merak ediyorum alttan mi bakıyor gobusten mi keseyi görmek icin

Tebrik ederim , darısı basıma , isteyen herkesin basına ınsallah benim test gunüm 8 Aralık ve 6 Aralık doğum gunüm , muhtemelen bekleyemeyip 6 Aralık ta cumartesi baktiricam ..
Ay canm inş pozitif sonuç alırsın benm de 26 si doğum günümdu bu ayın ve 26 si test günümdu allaha şükür mutlu haberler aldım darısı sana ve tüm isteyenlere dilerim benm en büyük doğum günü mutlulugum oldu inş senin de olacak :) ;)

Ay canm inş pozitif sonuç alırsın benm de 26 si doğum günümdu bu ayın ve 26 si test günümdu allaha şükür mutlu haberler aldım darısı sana ve tüm isteyenlere dilerim benm en büyük doğum günü mutlulugum oldu inş senin de olacak :) :KK66:
Oyyy ne guzel arkadasim masallah 9 ay simsiki tutunsun insallah melegin sana ♡ insallah cnm insallah

Ay canm inş pozitif sonuç alırsın benm de 26 si doğhhum günümdu bu ayın ve 26 si test günümdu allaha şükür mutlu haberler aldım darısı sana ve tüm isteyenlere dilerim benm en büyük doğum günü mutlulugum oldu inş senin de olacak :) :KK66:
Inşallah :) hamilelerin dileği kabul olurmuş lütfen dua et , daha güzel bir hediye düşünemiyorum ;) başında hafif bir sersemlik hissi var sanırım ilaçlardan. Senin de oldu mu ?

Allah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.. haftalar o kadar cabuk geciorki.. beta hcg degerlerine bakarken bi de bakiorsnz bebeginizin parmagini emdigi haftaya gelmissiniz:anneadayı:

Olsun canım geç olsun güç olmasın o kadar bekledik yine bekleriz, ben sunu merak ediyorum alttan mi bakıyor gobusten mi keseyi görmek icin
Canım hamileliğin hayırlı olsun topikten böyle güzel haberler alınca insan kendi hamile kalmış gibi seviniyo .sen nasılsın ?transferden sonra neler yapmıştın bi de selen hanım hangi ilaçları kullandıroyo acaba dondurulmuş tedavisinde?bende nasipse bu ay 3.deneme için dondurulmuş tedavime başlıycam umutta oyüzden sordum tatlım bizlerden dualarını eksik etme Rabbim yardımcımiz olsun ! Özel deilse sizde de sperm sayısı 5milyonun altı mıydı?bi de morfoloji kaçtı acaba bizdede aynı problem var da

Oyyy ne guzel arkadasim masallah 9 ay simsiki tutunsun insallah melegin sana ♡ insallah cnm insallah
Amin canm inş vala ben korkuyorum aslında dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi şeylerden 1. Deneme kimyasal di benm umarım bu öyle olmaz yarın tekrar test yapcam bakalım nasıl ilerliyor 2 sen yaptım test iyi gidiyordu ama nasip iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ;) darısı isteyen herkese aminnnn

Inşallah :) hamilelerin dileği kabul olurmuş lütfen dua et , daha güzel bir hediye düşünemiyorum :KK66: başında hafif bir sersemlik hissi var sanırım ilaçlardan. Senin de oldu mu ?
Canm hepimiz için dua ediyorum alahim tün isteyen herkesin kucağıni doldursun dilerim. Benm başım agrimiyor ama sanki arada dönme gibi halsizlik gibi şeyler yaşıyorum tatlım bir de sol tarafımda ağrı oluyor sanki adet olcak gibi hissediyorum arada inş sorun olmaz da bebislerimiz bizimledir bakalım yarın 3. Test zamanı sonuçları paylaşırım :)

Allah hepinizin yardimcisi olsun arkadaslar.. haftalar o kadar cabuk geciorki.. beta hcg degerlerine bakarken bi de bakiorsnz bebeginizin parmagini emdigi haftaya gelmissiniz:anneadayı:
Ay aminnn canm inşallah allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun tatlım benm de 12. Gun 55 14. Gun 127 çıktı yarın 17. Gun bakalım nasıl durumu bebisimin umarım hala benimledir çok korkuyorum bişey olcak diye sanki geçmiyor zaman :(

Canım hamileliğin hayırlı olsun topikten böyle güzel haberler alınca insan kendi hamile kalmış gibi seviniyo .sen nasılsın ?transferden sonra neler yapmıştın bi de selen hanım hangi ilaçları kullandıroyo acaba dondurulmuş tedavisinde?bende nasipse bu ay 3.deneme için dondurulmuş tedavime başlıycam umutta oyüzden sordum tatlım bizlerden dualarını eksik etme Rabbim yardımcımiz olsun ! Özel deilse sizde de sperm sayısı 5milyonun altı mıydı?bi de morfoloji kaçtı acaba bizdede aynı problem var da
Sagolasin canım darısı başına ınş. Ben yatak bile açmadım, dolaniyirdum oturuyordum yemeğimi de yaptım ama cok stressizdim. Tabi manevi olarak cok dua ettim okumam gereken şeyleri okudum. İçime ferahlık geldi hatta gülme krizlerine girdim bol bol. Hiç transfer olmamış gibiydim yani. Morfoloji YUZDE BIR di. Sayıyı hiç hatırlamıyorum kaç yıl oldu yaptırali. Tedavinin hangi asamasindasin ona göre söyleyeyim ilaclari

Meyve sebze ve et yedim. Ananas,kabak çekirdeği, kivi, hurma ve kayısı yedim. Kabızlık olmamak için de bol su ve çavdar yada kepekli ekmek tercih ettim

Back
X