• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ayyy yuregim deli gbi atiyo msjlarinizi okuyunca kizlar :) 9 ay hc birakmasin minnoslariniz ins​
Amin canm inş :) darısı isteyen herkese dilerim. ..​
Gözlerim doldu , çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz için . Haftaya bugün iyi haberi ben de paylaşırım Allah'ın izniyle inşallah ..:)

Canim şimdi aldım sonucu desteğin için teşekkür ederim tatlım allhima şükürler olsun 414 çıktı sonucum :KK66:
Tebrik ederim canim çok sevindim maşallah olsun sana da bebisine de :)

Ayyy yuregim deli gbi atiyo msjlarinizi okuyunca kizlar :) 9 ay hc birakmasin minnoslariniz ins​
Amin canm inş :) darısı isteyen herkese dilerim. ..​
Gözlerim doldu , çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz için . Haftaya bugün iyi haberi ben de paylaşırım Allah'ın izniyle inşallah ..:)​
Amin canm inşallah mutlu haberler ini bekliyor olacağım allahım isteyen herkese nasip etsin :)

Yumurta kalitesi önemli biliyorum , benim orta kalitede ve e2 değerim hep yüksekti bu bozuyordu zaten kaliteyi ve 3 ay uğraştık değerler normale düşsün diye. Benimle benzer durumda olan var mı içinizde , insan bin türlü şey düşünüyor ama hep pozitif olmaya gayet ediyorum romantik komediler komedi prog. Izliyorum :) allahım inşallah dileklerimizi kabul eder

Tebrik ederim , darısı basıma , isteyen herkesin basına ınsallah benim test gunüm 8 Aralık ve 6 Aralık doğum gunüm , muhtemelen bekleyemeyip 6 Aralık ta cumartesi baktiricam ..

umarım pozitifleri görürüz arkadaşım. Benim de test günüm 8 aralık ve test günü 8 aralık olan epey bir kişi var forumda. Hepberaber bayram yerine döndürücez inşallah burayı;)

umarım pozitifleri görürüz arkadaşım. Benim de test günüm 8 aralık ve test günü 8 aralık olan epey bir kişi var forumda. Hepberaber bayram yerine döndürücez inşallah burayı:KK66:
Amin inşallah , o günü iple çekiyorum , Allah dualarımızı kabul etsin .

Test günüm 6 Aralık. Rahminin durumunun harika ve embriyomun 1. kalite olduğu söylenerek 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi. 5 yumurta toplandı ancak 1 tanesi 3. güne ulaşabildi ve ben ona inatçı prensesim desem de ara ara varlığını gösteren adet sancılarım (ya da ben öyle düşünüyorum), 2 gecedir yatağa yattığımda beni ziyaret eden kalp çarpıntılarım ve 3-4 gündür artan bembeyaz akıntıma rağmen beklemek beni çok yoruyor ve sanki gitgide olmayacakmış gibi hissediyorum:KK43: Yok mu bu umutsuzluğa giden ruh halinin bir çaresi?

Test günüm 6 Aralık. Rahminin durumunun harika ve embriyomun 1. kalite olduğu söylenerek 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi. 5 yumurta toplandı ancak 1 tanesi 3. güne ulaşabildi ve ben ona inatçı prensesim desem de ara ara varlığını gösteren adet sancılarım (ya da ben öyle düşünüyorum), 2 gecedir yatağa yattığımda beni ziyaret eden kalp çarpıntılarım ve 3-4 gündür artan bembeyaz akıntıma rağmen beklemek beni çok yoruyor ve sanki gitgide olmayacakmış gibi hissediyorum:KK43: Yok mu bu umutsuzluğa giden ruh halinin bir çaresi?
bnimde 3. gün embriyom transfer edildi iyi kalite dediler.6 taneden yalnızca 1 tanesi ulaşmıştı 3. güne aynı durum.test tarihim 4 aralık yaklaştııı ama merak çok.ya benim sadece sık idrara çıkma problemim var.başka bi belirtim yok ama aramıyorum kendimi dinlesem birsürü çıkar.çünkü adet ve hamilelik belirtileri birbirine benziyor.boşuna üzmeyelim kendimizi.en iyisini kan testi göstercek.Allah'ın takdirine kaldık.

bnimde 3. gün embriyom transfer edildi iyi kalite dediler.6 taneden yalnızca 1 tanesi ulaşmıştı 3. güne aynı durum.test tarihim 4 aralık yaklaştııı ama merak çok.ya benim sadece sık idrara çıkma problemim var.başka bi belirtim yok ama aramıyorum kendimi dinlesem birsürü çıkar.çünkü adet ve hamilelik belirtileri birbirine benziyor.boşuna üzmeyelim kendimizi.en iyisini kan testi göstercek.Allah'ın takdirine kaldık.
Tevekkül her şeyin başı zaten, O'ndan gelene asla isyan edemem. İdrar durumu bende de var ama ben normalde de idrara çok çıkarım. Ailelerimizin ne yaşadığımız sıkıntıdan ne de tedaviden haberi var, tek arzum eşimin ve ailemin yüzünün evlat-torun mutluluğuyla gülmesi. Eşimde ben de birbirimize destek olsak da merak, endişe, korku hislerini yenemiyoruz sanırım.
İnşallah testinin sonucu pozitif olur ve Rabbim yüzünü güldürüp sana hayırı bir evlat verir...

Benim de orta kalitede 3. Gün embriyosu . 4 tane toplandı 2 tane döllenip transfer edildi . Benim de her gece yatınca özellikle adet sancım gibi ağrım oluyor. Çok miktarda su ve sıvı içtiğim için ben de idrara çok çıkıyorum , başımda hafif bi uyuşukluk hali var uykudan yeni kalkmış gibi ama ilaçlardan muhtemelen . Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)
nim

Tevekkül her şeyin başı zaten, O'ndan gelene asla isyan edemem. İdrar durumu bende de var ama ben normalde de idrara çok çıkarım. Ailelerimizin ne yaşadığımız sıkıntıdan ne de tedaviden haberi var, tek arzum eşimin ve ailemin yüzünün evlat-torun mutluluğuyla gülmesi. Eşimde ben de birbirimize destek olsak da merak, endişe, korku hislerini yenemiyoruz sanırım.
İnşallah testinin sonucu pozitif olur ve Rabbim yüzünü güldürüp sana hayırı bir evlat verir...
Evet haklısın kesinlikle.Aileler bilmeyince daha da zor tabi.Allah yardımcınız olsun, tabi hepimizin.İhşallah bu sıkıntının ve emeğin sonu güzel olsun, hayırlı olsun tek duamız.Beklemek zor gerçekten zaman durdu sanıyorum.:KK64:

Benim de orta kalitede 3. Gün embriyosu . 4 tane toplandı 2 tane döllenip transfer edildi . Benim de her gece yatınca özellikle adet sancım gibi ağrım oluyor. Çok miktarda su ve sıvı içtiğim için ben de idrara çok çıkıyorum , başımda hafif bi uyuşukluk hali var uykudan yeni kalkmış gibi ama ilaçlardan muhtemelen . Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)
nim
aminn ihşallah tüm bekleyenlerin.evet ilaçlar özellikle ilk günler beni mahvetmişti çok yan etkileri var normalde hap falan kullanmıyodum zorda kalmadıkça, şimdi hap manyağı olduk.:KK48: oyüzden çok etkiliyo bnimde kafam aynı öyle.

Ay aminnn canm inşallah allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun tatlım benm de 12. Gun 55 14. Gun 127 çıktı yarın 17. Gun bakalım nasıl durumu bebisimin umarım hala benimledir çok korkuyorum bişey olcak diye sanki geçmiyor zaman :KK43:
Stres yapma cnm.. eminim bebisin sana tutunmustur hayirlisiyla:KK46:

Hadi bakalim hep boyle pozitif devam ediyoruz kızlar.. ben yarin sabah yine beta hcg baktircam.. sirf meraktan artmismi bakayim diye.. :p perşembe gunu icin de randevu aldim kesemize bakicaz.. heyecan dorukta burda.. sevgiler hepinize..​
Bende per gidicem Allah izin verirse

Hadi bakalim hep boyle pozitif devam ediyoruz kızlar.. ben yarin sabah yine beta hcg baktircam.. sirf meraktan artmismi bakayim diye.. :p perşembe gunu icin de randevu aldim kesemize bakicaz.. heyecan dorukta burda.. sevgiler hepinize..​
Bende per gidicem Allah izin verirse​
Allah gonlunuze gore versin rabbim banada nasip etsin insallah

Ne güzel sizler mutlu sona yaklaşmışsınız benim test günüme dahi var. İdrar testi aldım bugün 2 tane ama yapmayacağım sanırım, negatif çıkarsa ve bebeğim benimleyse küser gider diye korkuyorum. Rabbim sizi sağ salim bebeklerinize kavuştursun inşallah

Canm bu perşembe mi bakacaksiniz keseye Ayy maşallah benm de haftaya perşembe kese görme zamanı inşallah bebeklerimizi kucagimiza sağlıklı bir şekilde aldığımızı da görürüz ;)

kızlar bişey sormak istiyorum.
ben de aşırı gaz sorunu var çok fazla şaşırdım artık
bugün 4.günüm.progestan iğne kullanıyorum.bu yaparmış.
ama hamileleik belirtisi olabilir mi.çok mu erken

Back
X