Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zannetmem yaa yerlesiyordur belki:) kasik agrisi olanlar vardi okumustum sanki.icini ferah tut stres yapma ki bebis etkilenmesin.Hepsini okudumsanki etimden et kopuo bende korktum isin asli insallah kotu bisi deildir.tsk cvp icin. :)
A evet hatırladım şimdi canm kusura bakma benm isim hafızam kötü de dedim zaten hatirlamiyor olabilirim diye senin kacta oldu stransferinAyşe benim adim.. yazdim da gözünden kaçmış sanırım.
Anladım canm belki de öyle olurdu artık perşembe gorcez inş güzel sonuçlarla dönerim size...esilaecrin canim benim erken gitme nedenim de istanbulda olmamam. Istanbulda olsam Tayfun bey bana da ayni tarihi verirdi muhtemelen.
Bu perşembe canm kontrol benm ; )Hayir gitmedim daha hic kendi doktoruma sadece kan tahlili yaptirinca devletteki dr bakalim dedi bakti.kendi doktorum ayin 15inde cagirdi.hemsire dedi zaten hem keseye hem kalbine bakicak diye.senin ne zaman kontrol?
Benim ağrım devam ediyor sürekli bir hafif hafif kasık ağrım var. Bu normal mi ?Ya daha dun ben de sizin gibi acaba niye midem falan bulanmiyo diye arastiriodum:) bugun butun gun boyleyim.kendi hesaplamama gore daha 5haftanin icindeyim.erken mi degil mi bu halsizlik bulanti bilemedim.dun falan hic bi seyim yoktu.biz de ne tuhafiz belirti olmayinca niye yok diyoruz olunca da acaba bi sey mi oldu:)
Canim bende oldu bu tip keskin sancilar. Bicak saplaniyormus gibi. 1-2 dakika surup geciyordu. Hala ara ara oluyor. Kaygi etmeHepsini okudumsanki etimden et kopuo bende korktum isin asli insallah kotu bisi deildir.tsk cvp icin. :)
Hmm seni görmedim o zman ben canm benm senden 1 saat önce olmuş sanırım :) transferini tayfun bey mi yapti11.00 i geçiyordu giyinmeye aldilar..
Transferden önce yapılmıyor hiçbir şey , yapmayacaksın diye biliyorum. Bana yapma dedi doktorumKizlar merhaba yarin dondurulmus transferim var transferden once crinone jel yapicakmiyim
Umut oldun bana tsk ederim cvp icin :)Canim bende oldu bu tip keskin sancilar. Bicak saplaniyormus gibi. 1-2 dakika surup geciyordu. Hala ara ara oluyor. Kaygi etme![]()
Banada yaptirmadilar ama benimki anesteziliydiKizlar merhaba yarin dondurulmus transferim var transferden once crinone jel yapicakmiyim
Yapma bence de.. emin olmuyorsan yanina al.. merkezde sorarsin.Kizlar merhaba yarin dondurulmus transferim var transferden once crinone jel yapicakmiyim
Evet Tayfun bey yaptı. Benim ki en son transferdi.Hmm seni görmedim o zman ben canm benm senden 1 saat önce olmuş sanırım :) transferini tayfun bey mi yapti
Kizlar bende gun sayanlardanim sonuc icin 10aralik test gunum insallah bebelerim benimle olur ve hepimizin :)
Allah yar ve yardimcin olsun canim.. hayirlisiyla gonlunun muradini versin inşallah..Arkadaslar cok saolun cevaplariniz icin allah hepinizden razi olsun dua edin banada yarin icin
Amin canim insallah rabbim herkezin yuzunu guldursun insallahAllah yar ve yardimcin olsun canim.. hayirlisiyla gonlunun muradini versin inşallah..