• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canimm aynen sana yazmistim.
Emeklerinin karsiligini Allah'im gordu boscikarmadi iste... darisi tum benim gibi bekleyenlerin basina..
bende istanbul tup bebek merkezi aret kamar da yaptim. Ilk denemem di. Esimden kaynakli sperm azligiydi problem.varikosel falan oldu aml. Ama hic bir faydasi olmadi. 2 araliksa transfer oldu benim 14 ymurta toplanip 5i dollendi iyi kalitede dedi 8 hucreli dedi ama cok anlamiyodum ozaman hic de sormadim kalitesini. Neye gore kalitesi degisio ki bilmiom hala :))
Ama suan hic birdegisim hissetmiorum vucudumda dua edinnn nolur kizlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin. Ama karnimda bgn degisik kasilmalar oluyo ve basim ara ara donuo uykum gece erkenden geliyo. Paikoljikmidir anlamiyorum.
sizim belirtiler varmiydi nelerdi ayhhh cok heycanliyimmmm
Amin , herkesin dileğini Rabbim boşa çıkarmasın . Benim 2 çikolata kisti ameliyatım var o yüzden bir daha tekrarlar diye rezervim iyice azalmadan tedaviye başladık . Benim hep ağrım vardı , başımda hafif bir uyuşukluk vardı bit de teste yakın son 2 gün Rahmimde taş gibi bir ağırlık vardı , tam ortasında sanki , sertlik , ama ilaçlar da yapabiliyor .. Ilaçlar o kadar etkiliyor ki hormonlar vs.. Inşallah senin de güzel sonuçlarını göreceğiz hep birlikte :)

Insallah canim benim...
bende pazar gunu sonucu aldigimda mutlak haber vericem.
pazar gunu sonuc alacak.kimse var mi ???
Yarin 7.gunum olucak ve sikintidan sivilce dokuyorum suan boynumda ve suratimda var. Sikintidan mi belirtimi diye yerim simdi kendimi o_Oo_O

Bugun transferde 5. Gunum e2 degerm 472 progstereon 10 cikti ve doktorum ilave igne verdi progestan korkuyorm bilmiyorm insalah sonuc kotu olmaz

Insallah canim benim...
bende pazar gunu sonucu aldigimda mutlak haber vericem.
pazar gunu sonuc alacak.kimse var mi ???
Yarin 7.gunum olucak ve sikintidan sivilce dokuyorum suan boynumda ve suratimda var. Sikintidan mi belirtimi diye yerim simdi kendimi o_Oo_O
Ben pazartesi alicam ama bilemiyorum hem umut var hem yok

Sevgili arkadaşlar hamilelik takvimini ekledim ama dogru mu hesapların bilmiyorum. Keseyi görenler doktorunuz sat a göre mi transfer gününe göre mi söyledi kaç haftalık olduğunu.31 ekim sat tarihim.19 kasım da transfer. Çarşamba kese gormeye gidecegiz ama merak ettim ben

Günaydın ya aksam jeli yaparken ucundaki seyi tam koparamadim diye bir sertlik vardi cok acittim yaparken simdi idrara cikinca sabah jeller heo kirmizi geldi ama baska gelen kan yok ic camasirimida tuvalet kagidinida

Ben pazartesi alicam ama bilemiyorum hem umut var hem yok
Hadi bakalim sende pazartesi yaz sonucunu insallah hayirlisi olacaktir.
ben hep hayirliysa olsun diye dua ediyorum. Yalniz merak ettigim tranaferden sonra kan degerlerinize mi baktilar? Beni hic cagirmadi doktorum ya. Git 12 gun sonra kan ver dedi okadar. Seni arada mi cagirdi? :KK17:

Sevgili arkadaşlar hamilelik takvimini ekledim ama dogru mu hesapların bilmiyorum. Keseyi görenler doktorunuz sat a göre mi transfer gününe göre mi söyledi kaç haftalık olduğunu.31 ekim sat tarihim.19 kasım da transfer. Çarşamba kese gormeye gidecegiz ama merak ettim ben
Bizim transfer günümüz aşağı yukarı aynı cnm benim de 20 kasim ben dün gördüm keseyi karindan ins sen de görürsün

Günaydın ya aksam jeli yaparken ucundaki seyi tam koparamadim diye bir sertlik vardi cok acittim yaparken simdi idrara cikinca sabah jeller heo kirmizi geldi ama baska gelen kan yok ic camasirimida tuvalet kagidinida
Vajina duvari tahriş olmistur. Bu arada günde bir mi iki mi yapiyorsunuz jeli kizlar?

Leke gibi kahve leke geldi yine dr aradim kirmizi ve yogun degilse korkma dedi ama ben korktum bile

Leke gibi kahve leke geldi yine dr aradim kirmizi ve yogun degilse korkma dedi ama ben korktum bile
Ay canim korkunu anlıyorum. Bende butun gece sanci cektim. Ha bire tuvalete gittim. Arada normal hamilelerin paylasim sayfasina bakiyorum forumda ay nasil rahatlar. Bi de bize bakiyorum korku ve tedirginlik icindeyiz.. üzülüyorum valla

Ay canim korkunu anlıyorum. Bende butun gece sanci cektim. Ha bire tuvalete gittim. Arada normal hamilelerin paylasim sayfasina bakiyorum forumda ay nasil rahatlar. Bi de bize bakiyorum korku ve tedirginlik icindeyiz.. üzülüyorum valla
Merhaba kızlar valahi aynı duyguları paylaşıyoruz bişey olsa neden acaba biyerimiz agrisa bişey mi oldu hep tedirginlik sanırım doğuma kadar böyle sürecek bizim halimiz ama kalp atisini görünce bi nebze daha rahat eder içimiz gusel anneler kafamizi bunlara takip bebislerimizi üzmeyelim :)

Back
X