• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Anladim canim belki ilaclardandir korktum birden ya saol destegin icin cok pinpirikliyim birz zor ya beklemek haftaya bugun test gunum
Ben de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip eder

Ben de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip eder
Bu ara da kizim olursa da ismini esma koyucam ugurlu gelirsin inşallah

Benimde bugun 6. Günüm transferimin hep sizi okuyorum hepimizin hakkında Hayırlısı bu arada benim bu seferde olmadı herade idrar testi yaptım negatif benim içinde Hayırlısı diyorum

Benimde bugun 6. Günüm transferimin hep sizi okuyorum hepimizin hakkında Hayırlısı bu arada benim bu seferde olmadı herade idrar testi yaptım negatif benim içinde Hayırlısı diyorum
Cnm erken yapmissin moralini bostan yere bozma 6. Gun kanda bile cikmaya bilir. 10. Gun kan testi yaptir

6. Gun benim kanda bile negatif cikti.. az sabir arkadasim. En dogru sonuc 12. Gunde cikar.. o da kanda cikar. Idrarda yine negatif cikabiliyor.

Bilmiyorum bu benim 7. Ve hep blast konuluyor genelde olmuyor bu sefer yazmıycam diyodum buraya gene yazdım
Hakkımda Hayırlısı ama zannetmiyorum

Bilmiyorum bu benim 7. Ve hep blast konuluyor genelde olmuyor bu sefer yazmıycam diyodum buraya gene yazdım
Hakkımda Hayırlısı ama zannetmiyorum

Slm canim lutfen dusurme kendini hic 6-7 gunde cikarmi sen bu idleri biliyosun artik.oyle moral bozma 15 hunde idrarda da cikmaz oyle olsa hrrkese kendin yap derler hepimiz brkliyoruz canim benim bugun 14. Gunum yarin kan testi hayirlisiyla insallah.moral bozmak yok ok.

Slm canim lutfen dusurme kendini hic 6-7 gunde cikarmi sen bu idleri biliyosun artik.oyle moral bozma 15 hunde idrarda da cikmaz oyle olsa hrrkese kendin yap derler hepimiz brkliyoruz canim benim bugun 14. Gunum yarin kan testi hayirlisiyla insallah.moral bozmak yok ok.
Biliyorum ewde vardı yapıyım dedim seni cok merak ediyorum insallah gönlünce olur senin kaçıncı artık ben alıştım 0.1 görmeyi olacaksa en başta olur olmuyacaksa hic Olmasın derim herzaman bakalım

Back
X