- 19 Kasım 2011
- 213
- 56
- 123
Slm daha cok erken sakin birak kendini...Kizlar bugun 3. Gunum ama midem kaziniyor bide karnimdan midemden surekli sesler geliyor normalmi ya bu cok korkuyorum olumsuz olucak diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm daha cok erken sakin birak kendini...Kizlar bugun 3. Gunum ama midem kaziniyor bide karnimdan midemden surekli sesler geliyor normalmi ya bu cok korkuyorum olumsuz olucak diye
Ne bileyim taktim kafaya iste ya midem guruk guruk sesler geliyor icimden ne bileyimSlm daha cok erken sakin birak kendini...
Sakin ol ve belirtinin olmasinin hemen hemen imkansiz oldugunu dusun canimNe bileyim taktim kafaya iste ya midem guruk guruk sesler geliyor icimden ne bileyim
Anladim canim belki ilaclardandir korktum birden ya saol destegin icin cok pinpirikliyim birz zor ya beklemek haftaya bugun test gunumSakin ol ve belirtinin olmasinin hemen hemen imkansiz oldugunu dusun canim
Ben de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip ederAnladim canim belki ilaclardandir korktum birden ya saol destegin icin cok pinpirikliyim birz zor ya beklemek haftaya bugun test gunum
Bu ara da kizim olursa da ismini esma koyucam ugurlu gelirsin inşallahBen de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip eder
Ay insallah canim cok sevindim insallah guzel sonuclar verirsin yarin bizlere rabbim yuzumuzu guldursun canimBu ara da kizim olursa da ismini esma koyucam ugurlu gelirsin inşallah
Niye baktırmadın cnm 12. Gun bakılmıyomu hakkında Hayırlısı olur insallahBen de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip eder
neden 14. GunBen de cok hassasim inan. yarin test gunum bugun 14. Gunum ve adeta ellerim titriyor bugun hafif kanamam geldi ve gelde bi de bana sorr. İnşallah Allah hepimize mucizesinden bir pay nasip eder
Cnm erken yapmissin moralini bostan yere bozma 6. Gun kanda bile cikmaya bilir. 10. Gun kan testi yaptirBenimde bugun 6. Günüm transferimin hep sizi okuyorum hepimizin hakkında Hayırlısı bu arada benim bu seferde olmadı herade idrar testi yaptım negatif benim içinde Hayırlısı diyorum
Amin inşallah cumlemizin yuzunu guldursun RabbimAy insallah canim cok sevindim insallah guzel sonuclar verirsin yarin bizlere rabbim yuzumuzu guldursun canim
Dr. 15 gun dedi hayirlisi insallah canimNiye baktırmadın cnm 12. Gun bakılmıyomu hakkında Hayırlısı olur insallah
6. Gun benim kanda bile negatif cikti.. az sabir arkadasim. En dogru sonuc 12. Gunde cikar.. o da kanda cikar. Idrarda yine negatif cikabiliyor.Benimde bugun 6. Günüm transferimin hep sizi okuyorum hepimizin hakkında Hayırlısı bu arada benim bu seferde olmadı herade idrar testi yaptım negatif benim içinde Hayırlısı diyorum
Dr. 15 gun dedi o yuzden bekledim canim hepimizin yüzünü güldürsun Rabbimneden 14. Gun
Bilmiyorum bu benim 7. Ve hep blast konuluyor genelde olmuyor bu sefer yazmıycam diyodum buraya gene yazdım
Hakkımda Hayırlısı ama zannetmiyorum
Biliyorum ewde vardı yapıyım dedim seni cok merak ediyorum insallah gönlünce olur senin kaçıncı artık ben alıştım 0.1 görmeyi olacaksa en başta olur olmuyacaksa hic Olmasın derim herzaman bakalımSlm canim lutfen dusurme kendini hic 6-7 gunde cikarmi sen bu idleri biliyosun artik.oyle moral bozma 15 hunde idrarda da cikmaz oyle olsa hrrkese kendin yap derler hepimiz brkliyoruz canim benim bugun 14. Gunum yarin kan testi hayirlisiyla insallah.moral bozmak yok ok.