• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Slm kizlar benimde 8 aralikta transferin oldu 6.günüm iki tane birinci kalite 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi ilk denemem beklemek gerçekten çok zor inş olumlu sonuç aliriz ben ve benim gibi besleyenler sizlerden güzel sonuçlar duyunca hem çok sevibiyorum hemdr çok umutlaniyorum allah boşa cikarmasin..
Hakkımızda hayırlısı olsun inş beklemek çok zor gerçekten

Ölçümler dr .un eliyle de alakalı .13.1 ile 13.5 farkı ondandır bence
Hmm yani problem değil dir inş. Canm 2.2 mm bebek sanırım çok küçük ama 6 haftalik icin nornal mi snce allahın izni ile hersey yoluna girer umarım :(

Embriyo küçük mü dedi ben de merak ettim
Yok canm kalp atışı zayıf daha çok küçük ama dedi ondan olabilir dedi ben de öyle kanama yaşayın korktum inş bişey olmaz yaa alahim sana sığındım Yarabbim sen hakkımızda hayırlısını ver :(

Benim dr umda herşey yolunda dedi öyle olsa söylerdi.boşver bunu düşünmek bize bi artı katmaz.kalp atışı önemli olan çabuk çabuk büyürler onlarda

Benim dr umda herşey yolunda dedi öyle olsa söylerdi.boşver bunu düşünmek bize bi artı katmaz.kalp atışı önemli olan çabuk çabuk büyürler onlarda
Hmm seni kaç haftalik canm çok zayıf kalp atışı var dedi ama duymadım ya ben ondan inanamadım yani

Benim 6 . Denemem ilk defa tuttu .hayırlısı olsun .öyle zor hayatlar var ki ...
Telaş etme .bol su iç.ona can veren de onu koruyacak olan da biz değiliz.bşz sadece dr.un dediklerini yapacağız ve dua edeceğiz inş

Benim 6 . Denemem ilk defa tuttu .hayırlısı olsun .öyle zor hayatlar var ki ...
Telaş etme .bol su iç.ona can veren de onu koruyacak olan da biz değiliz.bşz sadece dr.un dediklerini yapacağız ve dua edeceğiz inş
Hayirlisi olsun canm inş sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız tabi ki Rabbime sığındım ben

Dr.lar herşeyi söylüyorlar.gizlemek yok hiç.benim6+5 bugün
Hmm masllah canm benm senn migde bulantin falan var mı benm hiç yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi valahi benm de 6+3 ama doktor 6+1 yazmış ultrasona herhalde çok fark etmez sen ne zman öğrendin kaç mm olduğunu falan kese boyu bebek kaç mm snn canm merak ettim de ultrason görüntüleri var mı elinde

O maşallah hiç beklememişsin ayrıca dr.un kalp atışına haftaya çağırmış bu dr ise var demiş daha ne olsun
Öyle tabi zaten o birqz yüreğime şu serpti vala perşembe gel demişti bekleyemem pazartesi gitcem inş bakalım doktor ne diyecek

Back
X