• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Özelden aldim cnm devlet vermez özel hastaneye gidiyorum ben ama gerçekten yürüyemiyrm iğne bitirdi beni
Ben de ozele gidiyorum ama yok.. neyse ben de 12 haftayi doldurana kadar evde yatayim istedim ama neyse haftaya salı baslicam işe. Keseyi gordugumden beri evdeyim. Kalp atisini da duyduk cok şükür.. korku oluyor ister istemez..

Aslinda regl agrisindan biraz farkli. Tarifi kolay diye regl agrisi gibi deniyor diye düşünüyorum. Daha cok bıçak saplaniyormus gibi, hatta saplanan bicak bir iki tur icerde cevriliyormus gibi. Bir iki dakika suren agrilar. Bu gun utu yaptim biraz simdi agri basladi belimde ve karnimda.. bagirsak ağrısı gibi.. arada da yumurtaliklarimda oluyor. Ama dedigim gibi azaldi baya. Sanirim rahim buyurken kasiliyor. Regl olurken de kasilip gevsiyo ya ayni hesap. Hizli buyuyen cocuklarin kol be bacaklarinda olusan kas agrisi gibi..
Benim bıçak saplanması gibi olmuyor Regl ağrısı gibi oluyor , belimde de var ağrı , demek ki herkeste farklı etkileri oluyor .. Ayaklarımı uzatıp dinlenince geçiyor ağrılar . Allahım hayırlısıyla sağlıkla geçsin bu günler :)

Kizlaaarr progestan iğnesini hala vuruluyo musunuz kaçıncı haftaya kadar vurulcaksin dedi doktorunuz.

Bu arada heyet raporu aldim okula gitmiyorum yatıyorum evde

valla ben transferden 3 gün önce başladım. 25 gün oldu hala devam. İlk kontrolüm perşembe günü. O zaman netleşecek. 14. haftaya kadar kullanan bile varmış ama benim popo şimdiden kalbura döndü...

kızlar günaydın... ilk muayenede keseyi gördükten sonra doktorunuz ne zamana randevu verdi? 6. haftamın içindeyim. acaba kalp atışını da görebilir miyim?

kızlar günaydın... ilk muayenede keseyi gördükten sonra doktorunuz ne zamana randevu verdi? 6. haftamın içindeyim. acaba kalp atışını da görebilir miyim?
7. Haftanin icinde gorduk biz kalp atisini. Ama karindan gorduk. Vajinal bakarsa görebilir belki..

valla ben transferden 3 gün önce başladım. 25 gün oldu hala devam. İlk kontrolüm perşembe günü. O zaman netleşecek. 14. haftaya kadar kullanan bile varmış ama benim popo şimdiden kalbura döndü...
Ben de Kasım 15 den beri vuruluyrm 2 ampul kalça sert sert beze doldu bacağa geçtik yine ondan da yürüyemedim yer kalmadi nolcak bilmiyorum

Ya ben bi seyi merak ediyorum. Normal hamile kalanlarda kullaniyor mu progesteron??

Ben de Kasım 15 den beri vuruluyrm 2 ampul kalça sert sert beze doldu bacağa geçtik yine ondan da yürüyemedim yer kalmadi nolcak bilmiyorum

off bacak daha kötüdür ama yaa. kalçaya şükür. ben bir ampul vuruluyorum. senin kaç haftalık?

Düşük tehlikesi olanlar kullaniyor canım bizim işyeride arkadasim var 9 haftalok oda kullaniyo ya ne diycem sen soyledinmi kimseye hamile oldugunu
Benim tedavide olduğumu cümle alem öğrendi. Kuzenin düğünü vardi ondan dolayi. Test tarihinde herkes haber bekliyordu.. bu yuzden evet hemen hemen herkesin haberi var.. :)

Neden progesteronun jeline geçirmiyor doktorlar?
İğne kadar etkili değilmiş jel ve fitil devam diyo da yer kalmadı.istanbulda oldum tüp bebegi ama muayenelerim Kocaeli'de oldu şimdi de kocaeliye gidiyorum. Bi gitcem istanbula yüzyüze görüşcem çünkü mahvoldum.iki büklüm yürüyorum topal topal :(

İğne kadar etkili değilmiş jel ve fitil devam diyo da yer kalmadı.istanbulda oldum tüp bebegi ama muayenelerim Kocaeli'de oldu şimdi de kocaeliye gidiyorum. Bi gitcem istanbula yüzyüze görüşcem çünkü mahvoldum.iki büklüm yürüyorum topal topal :KK43:
Ben sadece Climara Forte bant. Vitamin ve crinone jel kullanıyorum. Testten önce de haftada bir 3 kez proluton depot iğne olmuştum. Artık onu kesti. Bantları ve jeli de yarıya düşürdü. Bence tüp bebk doktoruna iğne durumunu söyle. Sana da yazık ya...

Ben de tup bebek doktoruma jeli sorcam aslinda. Onlar daha iyi yonetiyor sureci sanki. Gerci kesenin yerine gore karar verilir demislerdi bana. Gormeden yorum yapmazlar sanirim. Diger doktorum nasil basladiysa oyle devam et dedi.. gerci 9. Haftadan sonra hapa geceriz dedi. Yalniz hic kanda progesteron seviyeme bakilmadi.. sizlerde bakildi mi??

Ben de tup bebek doktoruma jeli sorcam aslinda. Onlar daha iyi yonetiyor sureci sanki. Gerci kesenin yerine gore karar verilir demislerdi bana. Gormeden yorum yapmazlar sanirim. Diger doktorum nasil basladiysa oyle devam et dedi.. gerci 9. Haftadan sonra hapa geceriz dedi. Yalniz hic kanda progesteron seviyeme bakilmadi.. sizlerde bakildi mi??

Banada bakmadi cabim valla ilaclari ne zaman keicez onada busi demedi sadece kan sulandirici igneyi doguma 12 saat kalana kadar kullam dedicaz

Benim tüm kan testlerimde bakıldı progesterona . 10-12-14. Günlerde . Ben sadece fitil kullanıyorum hiç jel kullanmadım , iğne de vermedi bana . Coraspin , folik asit ve estrofem içiyorum .

Back
X