Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bu mübarek Cuma akşamı hem kendime hem sizlere dua edeceğim kızlar, sonucu negatif çıkanların tez zamanda Rabbim muratlarını versin, pozitifi görenlerin Allah tamamına erdirsin, benim gibi sonuç bekleyenlerin de yüzleri gülsün inşallah.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Rabbim çektiklerimizin mükafatını versin.

Rabbi hebli mines salihin.... okuyun kızlar
tatlım çok güzel yazmışsın aminnnnnnnnnnn

Allahim yuzunuzu güldüre annelikle mukafatlandira hepimizi inşallah canimmm..8.gun istersen kan tahlili yaptir. hakkinda hayirlisi olsun insallahhhh
dua et bana noluuuuuurrrrr birde öyle bir moddayim ki sürekli canım tatlı istiyor rüyalarıma giriyor o kadar. kilo aldım şu süreçte. yarin iğne olmaya gidicem zaten gitmiş ken vereyim diyorum genelde herkesiherkese in 8. gün çıkmış

İlk gebeliğimde göğüslerim 10. Gün acaip ağrımıştı bugün 9.gün hiç ağrı yok :( ama deli gibi su geliyor benden ... altımı ıslatıyorum gibi. Böyle olan var mı

arkadaslar benim test tarihim yarindi ama Elhamdulillahhh bugun pozitif haberi aldik. Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin jnsallahhh :)

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı yarın bize inşallah

Bu mübarek Cuma akşamı hem kendime hem sizlere dua edeceğim kızlar, sonucu negatif çıkanların tez zamanda Rabbim muratlarını versin, pozitifi görenlerin Allah tamamına erdirsin, benim gibi sonuç bekleyenlerin de yüzleri gülsün inşallah.. hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Rabbim çektiklerimizin mükafatını versin.

Allah kabul etsin inşallah

İlk gebeliğimde göğüslerim 10. Gün acaip ağrımıştı bugün 9.gün hiç ağrı yok :KK43: ama deli gibi su geliyor benden ... altımı ıslatıyorum gibi. Böyle olan var mı

benim göğüslerim ağrıyo ama regl olcak gibi. akıntım var mı bilmiyorum çünkü crinino jel kullanıyorum. ama gün içinde hep bi ıslaklık var.

amiiiin canım inşallah

Günaydın kızlar En Büyük TÜRKİYE kan verdim bekliyorum..inşallah bugün herkes pozitif haberler alır...@halgan canım insallah senin değerin de kat kat artmıştır:nazar: bizi dualarindan eksik etmeyen hamile arkadaşlarıma da mis kokulu hayırlı evlatlar diliyorum :KK46:
Canim ben de verdim kan insallah hepimiz güzel haberler alirız. Her zaman dualarımdasinız. Allahım su mıbarek günde versin emeklerimizin karşılığını.

Back
X