Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

c

canım çok geçmiş olsun,Rabbim sabırlar versin,her ne kadar üzülme desek de üzüleceksin,eğer donmuş embriyon varsa mutlakaa dene,denemekten vazgeçme ,pes etmek yok
öyle düşünüyorum canım ama öğretmeni m. küçük bir şehirdeyim. Şehir dışında yaptırmak zorunda yim nasıl olacak tekrar donmus ta yok yaza kadar beklemek zorunda kalacam

canim ben aralik 2014 tup bebek topiginde yanlis hatirlamiyorsam deniz_7979 nivkli arkadaş i okumustum.degeri once yuksek cikti.sonra dustu. iki gün sonra tekrar yukseldi.onun da 2 taneydi. ben o zaman ona sunu soylemistim.demek ki ikizler tutmustu ama biri sonlaninca deger dustu ama sonra digeri devam edince deger yukseldi. insallahh senin de bebislerinden biri sana simsiki tutunur da guzel olur her sey. idrat testine bakmaaa. sen su 2 gunu güzel dusunerek gecir. Hem Biliyorsun ol deyince olduran Mevlam herseye gucu yeter. Ha eger degerin yukselmezse de uzulme. Cok sukur ki tutunmanin gerceklestigini biliyorsun. Insallah bundan sonra ona gore bir yol haritasi cizersiniz. Allah yar ve yardimcin olsun kuzu
Keske öyle birşey olsa canım biliyorum ki bu sadece mucize ve mucize ler bazı insanlarin başına ggeliyorr. benim başıma daha hic gelmedi dua edin bana olur mu. peki bugün yaptirsam da anlaşılır mi sizce düşüyor sa hala yok demektir yoksa beklemeli miyim

Canlar 10.gün degerim 236 ydi bugun 12.gün degerim 397 cikmiş ...tam ikiye katlanmasimi gerekiyordu...:110:

canim ne zaman test yaptirdiysan onun ustunden 2 gun gecmesini bekle. ondan sonra bakalim ne olacak...Duam odur ki Rabbim yar ve yardimcin olur da harika bir mucize yasarsin canimmm
Keske öyle birşey olsa canım biliyorum ki bu sadece mucize ve mucize ler bazı insanlarin başına ggeliyorr. benim başıma daha hic gelmedi dua edin bana olur mu. peki bugün yaptirsam da anlaşılır mi sizce düşüyor sa hala yok demektir yoksa beklemeli miyim

Canlar 10.gün degerim 236 ydi bugun 12.gün degerim 397 cikmiş ...tam ikiye katlanmasimi gerekiyordu...:110:

canim degerin iyi masallah. Tam ikiye degil de yuzde 70i kadar artmasi gerekiyormus ki seninki de o kadar artmis zaten.:nazar: Allahim nazarlardan saklasin insallahhh:nazar:

Benim Düne kadar cok kasık ağrım batmalarım oldu.. Bugün hafifledi.. Belirti adına bise yok yani.. Bnim 2.denemem ilki ekimde oldu, negatif sonuçlandı.. Cumartesi günü 3.gün embriyosu konuldu iki tane.. Senin kaçıncı deneme

Benim 3. Denemem. 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu. Benimde hiç bir belirti yok. Sadece göğüslerim biraz acıyo. Oda çok değil. Beklemek çok zorrrrr.

cnm bak halide arkasimizin dedigi dogru biri ni kaybettigin icin deger düşmüş olabilir çünkü cok az düşmüş sen bir gün daha bekle aman umutsuzluğa düşme...

Canim insallh arkadaslarn dedi gibidir.

cnm bak halide arkasimizin dedigi dogru biri ni kaybettigin icin deger düşmüş olabilir çünkü cok az düşmüş sen bir gün daha bekle aman umutsuzluğa düşme...
sanmıyorum canım bugün yaptircam tekrar zaten düşüyor sa yapılacak birsey yoktu r

canimsinnn rahat ollllll her sey cok guzel olacaaalk:nazar:
Halidecim bugun test yaptim 106.94 cikti çok şukur transferimin 10.gunu bugun insallah keseyi gormek de nasip olur Hamile olan arkadaslarim Rabbim hepimizin kucaklarina almayi nasip etsin sonucunu bekleyen arkadaslariminda pozitif sonuclar gormelerini diliyorum Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah...

massallahhhh Massallahh canim:nazar: Allah nazarlardan saklasin gayet guzel degerin. allahim tamamina erdirip kucaginiza da almayi nasip etsin insallah kuzularini yada kuzunu:KK46:
Halidecim bugun test yaptim 106.94 cikti çok şukur transferimin 10.gunu bugun insallah keseyi gormek de nasip olur Hamile olan arkadaslarim Rabbim hepimizin kucaklarina almayi nasip etsin sonucunu bekleyen arkadaslariminda pozitif sonuclar gormelerini diliyorum Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah...

İnşallah canm Amin :) cümlemize nasip etsin inşallah canm.

Kesesi görmeye ne zaman gitceksin

Back
X