- 21 Ocak 2013
- 175
- 182
- 103
Kizlarr Günaydın.. transferi olan arkadaşlar sizlere fikir olsun diye şu 12 günlük süreçte neler hissettim onu yazmak istedim. Biliyorsunuz 3. Denemem iz. Ve ben 1 ay önce histereskopi oldum. 3 denememi de bursa acibadem Şahin zeteroglunda yaptırdım. 2 sinde olmadı deyip vazgecmedim doktorumdan. Çünkü o beni bu 3 senelik dönemde en iyi tanıyan kullandığım ilaçları bilen biri. Her denememi zde farklı bir metot denedi. Şayet olmadı deyip biraksaydim gideceğim başka doktor gene sıfırdan başlayacaktı tedaviye. Size tavsiyem doktorunuza güvenin. O ne derse onu yapın ve Umudunuzu kaybetmeyin. Transfer imin yapıldığı gün çok pozitif tık. Eşim ve ben sürekli gülme krizlerine girdik. Haliyle bu çevremizdeki herkese yayıldı. Transfer den 1 gün önce gece duş aldım ama duş jeli kullanmadım. Hiç kimyasal birsey sürmedim vucudum a. Önce genital temizliğimi yaptım sonra duş aldım. Ve ee sabah hiç bişey yemeden içmeden hastaneye gittik. Transferim olduktan sonra 45 dakika ayağa kalkmadim. Sonra çok sıkıştıgim için mecbur tuvalete gittim. Daha sonra 2 saat daha yattim hastanede. Eve arabanın arka koltugunda yatarak gittim. Ve o gün tuvalet dışında hiç ayağa kalkmadim. 3 gün sonra banyo yaptım. Ama duş jeli falan kullanmadım hiç. Hala da kullanmıyorum. 12 gün boyunca bol bol dinlendim. Hiç egilmedim desem yeri var. Sadece evin içinde gezindim. Dışarı çok kısa aralıklarla çıktım. Ekmek aldım geldim mesela. 12 gün boyunca ne hissettiğime gelince Karnım hep ağrıdı. Özellikle ayağa kalkınca. Ben bunu kabiz olmama bagliyorum. Hergün bir dilim ananas ve bir kase kabak çekirdeği yedim. Ve ayran içtim. Ayran ıcmeyi biraz abartmis olabilirim☺günde 1 litreye yakın içiyorum. Hiç bir zararı da yokmuş. Onun dışında sabahları yumurta ve süt yemeye dikkat ettim. Bol bol dinlendim. Hiç bir iş yapmadım. Sağolsun annem yaptı her işimi. Eşim sürekli karnimla konuştu. Inaniyorum onlar burada dedi hep. 12 güne kadar hiç test yapmadık ve kendimizi çok zor tuttuk. Daha önceki deneme lerde yapmıştım. Idrar da hiç bişey cikmayinca aglamaktan kendimi bitirmiştim. Olacağı varsa da olmadı zaten. Bu yüzden test gününe kadar bekledik. Ve test günü erkenden doktora gittik. 1 saat sonra hemşire aradı ve 879.7 degerim izi. Muhtemelen ikiz dediler. 3 martta belli olacak bakalım. Rabbim kimseyi umutsuz bırakması n. Ve hep olumlu bakın kızlar. Ve bol bol dua edin☺