Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba, sizlere danışmak istediğim bir konu var. 3. Denememi bahçeci de yaptırdım. Doktorum dışardan Prof. Dr. Engün Oral..tüm işlemler bahçeçide oldu ama. Bugun transferimin 8. Günü ama ben ümitsizim bu seferde olmadı, biliyorum kan testi yapmadanümitsizliğe kapılmamalıyım ama his işte yine negatifi göreceğimsize sormak istediğim bu zamana kadar problemin hep erkek kaynaklı olduğu söylendi bize, bende herşey yolunda denİldi ama 3 seferde başarısız sonuç aldıysak benimle ilgili de gözardı edilen birşeyler vardır değil mi, aksi olsa başarılı olurduk..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?hem maddi hem manevi çok yıprandık, bazen vazgeçmeliyim diye düşünüyorum ama...benzer şeyler yaşayanlarınız varsa deneyimlerinizi duymaya çok ihtiyacım var..uzun oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum..sevgiler
Canım ankada tüp bebek merkezi biraz pahali olduğunu duymuştum. Ama kışla baskent hastanesi nde yaptirdim cok şükür tuttu ve 15. Gün degerim 2225 çıktı inşallah sende pozitif görürsün.Mhb arkadaşlar beni 5. tüp bebek denemem olacak adana ankada tüp bebek merkezinde yaptıran var mı?Orası nasıl bide fiyatını söylermisiniz
Kışla baskent 4000 hastane aliyo 2000 ilaclar tutuyor.Mhb arkadaşlar beni 5. tüp bebek denemem olacak adana ankada tüp bebek merkezinde yaptıran var mı?Orası nasıl bide fiyatını söylermisiniz
Canım 4 denememi de orada yaptırdım doktorumdan da çok çok memnunum ama yüce rabbim vermezse tüp bebek de tutmuyormuş.Ben de başka bir hastane deneyeyim diyorum ileride keşke dememek için.Canım ankada tüp bebek merkezi biraz pahali olduğunu duymuştum. Ama kışla baskent hastanesi nde yaptirdim cok şükür tuttu ve 15. Gün degerim 2225 çıktı inşallah sende pozitif görürsün.
Canım ben de 4 deneme yaptırdım 4 üde başarısız.Benim de eşimden kaynaklanıyor.Doktor herşey çok güzel embryolar çok iyi diyor hatta 5. gün embryosu koydu.Ama gerisi sadece yüce rabbime kalmış .Yüce rabbim vermezse tüp bebek gene olmuyormuş.Hiç ümidini kaybetme hep dua et yer gök dua üzerine kuruludur.Arkadaşlar merhaba, sizlere danışmak istediğim bir konu var. 3. Denememi bahçeci de yaptırdım. Doktorum dışardan Prof. Dr. Engün Oral..tüm işlemler bahçeçide oldu ama. Bugun transferimin 8. Günü ama ben ümitsizim bu seferde olmadı, biliyorum kan testi yapmadanümitsizliğe kapılmamalıyım ama his işte yine negatifi göreceğimsize sormak istediğim bu zamana kadar problemin hep erkek kaynaklı olduğu söylendi bize, bende herşey yolunda denİldi ama 3 seferde başarısız sonuç aldıysak benimle ilgili de gözardı edilen birşeyler vardır değil mi, aksi olsa başarılı olurduk..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?hem maddi hem manevi çok yıprandık, bazen vazgeçmeliyim diye düşünüyorum ama...benzer şeyler yaşayanlarınız varsa deneyimlerinizi duymaya çok ihtiyacım var..uzun oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum..sevgiler
Hangi dr du canım benim esra bulgan kilicdagCanım 4 denememi de orada yaptırdım doktorumdan da çok çok memnunum ama yüce rabbim vermezse tüp bebek de tutmuyormuş.Ben de başka bir hastane deneyeyim diyorum ileride keşke dememek için.
Bülent beydi ama çok memnunum doktorumdan .Hangi dr du canım benim esra bulgan kilicdag
Anladım... Gerçekten zor bir süreç...cnm olmaı benım kullandugımz ılaclar (progestan )regl olmyı engellıyo dıye bılıym bn 3 de de olmadım ta kı ılacları bırakana kadar
Amin... İnşallah...Merhaba kızlar benim de transferimin 7 günü ve sizler gibi merakla sonucu bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Kasık ağrısı normal canım. Benim de çok olmuştu adet sancısına benzer ağrılarım. Gaz Sancısı için de dikkat et derim kabız olmamaya çalış bol su iç kuru Kayısı falan ye.Arkadaşlar transfer sonrası kasık ağrısı ve gaz sancısı çok yaşar oldum. Sizde de oluyor mu?
tamam, peki sonucun pozitif miydi?Kasık ağrısı normal canım. Benim de çok olmuştu adet sancısına benzer ağrılarım. Gaz Sancısı için de dikkat et derim kabız olmamaya çalış bol su iç kuru Kayısı falan ye.
ben perşembe test yaptırıcam, transfer gününü saymıyoruz.Transfer gununude sayiyoz mu ya sayalimmisayarsak 8 saymassak 7. Gunumdeyim carsamba gidip kan vericem hayirlisiyla fena halde gazliyim karnim davul gibi bu yuzden gazman gibi dolasiyom ortalarda
adet sancilarim basladi bugun birazcik korkmuo degilim ama Allahtan da hayırlısı arada batmalar oluo rahmime baska biseyim yok
safagi benle olan varmi
![]()