Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Ben perşembeyi bekliyorumYok hic bir seyim olmadi bi kan sulandirici ignem var o yakio biraz sadece o kadar bide cok fazla.gazim var onun dışında hic birsey olmadi :)
Amin canimAllah yardımcın olsun üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla evlat nasip olur hepimize
Allah hakkına hayırlısını versin ve en kısa zamanda rabbim ANNE olamayı nasip etsin üzülme lütfen arkadaşım.güzel dileklerin için teşekkürler canımKizlar benim test sonucum negatif ve ben cok kotuyum rabbim pozitif sonuc alan arkadaslara hayirlisiyla evlatlarini kucana almayi nasip eylesin.....
Bende Cuma'yı bekliyorum.15. Gün oluyor.ben 8. Günü test yaptım pozitif sonrada ne oldu merak içindeyimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Ben perşembeyi bekliyorum![]()
idrar tsti mi yaptın canım?Bende Cuma'yı bekliyorum.15. Gün oluyor.ben 8. Günü test yaptım pozitif sonrada ne oldu merak içindeyim![]()
Evet canım evdeidrar tsti mi yaptın canım?
2.gün ve iki taneydi canım sen iyi sabırla beklemişsin inş sonuç hayırlı olurO kadar erken çıktıysa değerin çok yüksek gibi duruyo canımtek embriyo değil sanırım?
Aslında tamda anlayamadıgım çarşamba opu oldum cumada transfer oldu tam olarak 2.günümü yada 3 günün embriyosu tam anlamadım sizce nedir canım?O kadar erken çıktıysa değerin çok yüksek gibi duruyo canımtek embriyo değil sanırım?
çarşamba günü hemen döllenme gerçekleşir, cuma 2. gün oluyor.Aslında tamda anlayamadıgım çarşamba opu oldum cumada transfer oldu tam olarak 2.günümü yada 3 günün embriyosu tam anlamadım sizce nedir canım?
Hmm tamam canım sagol.aslında 2 gün çok kısa deyilmi?çarşamba günü hemen döllenme gerçekleşir, cuma 2. gün oluyor.
inşallah, erken sonuç alsak ve pozitif çıksa bile doktoru arayıp sonuc soramayız diyor eşim. o yüzden sabrediyorum. çok zor da olsa Rabbim dayanma gücü veriyor.2.gün ve iki taneydi canım sen iyi sabırla beklemişsin inş sonuç hayırlı olur
Embriyonun kalitesine göre transfer ederler. Bana üçüncü gün seçip transfer edecekleri embriyo beşinci güne çıkamamış. Beşinci güne iki embriyom çıktı, birini dondurduk.Hmm tamam canım sagol.aslında 2 gün çok kısa deyilmi?
Aslında yumurta toplama işleminden sonra beş gün içinde herhangi bir gün tranafer ediyorlar, çok kafaya takmamak lazım.Hmm tamam canım sagol.aslında 2 gün çok kısa deyilmi?
Evet canım haklısın:)Aslında yumurta toplama işleminden sonra beş gün içinde herhangi bir gün tranafer ediyorlar, çok kafaya takmamak lazım.
Bence sen çok şanslısın, sekizinci günde hem de idra testinde pozitif çıkmış, hiç endişelenme artık.Evet canım haklısın:)
Evet canım insan yinede görmeden emin olamıyor cumadan sonra kendimi hamile görücem yoksa diyorum düştümü duruyormu inşaallahBence sen çok şanslısın, sekizinci günde hem de idra testinde pozitif çıkmış, hiç endişelenme artık.![]()
Kucağına alana kadar emin olamaz insan, haklısın :) Rabbim yüzümüzü güldürür inşaallah. Her kim istiyorsa gönlüne göre olsun inşaallah.Evet canım insan yinede görmeden emin olamıyor cumadan sonra kendimi hamile görücem yoksa diyorum düştümü duruyormu inşaallah