- Konu Sahibi elvanelvan
-
. Hepimize bol şans
20 Şubat Pazartesi 2. kalite 2 embriyo transfer edildi. 3 mart test günüm. zaman damlaya damlaya bile geçmiyo sanki
ben de varımmmm, benim transferim de cmt günü yapıldı ve bugün 4.günüm :18:
hayırlısı olsun arkadaşım. ilk denemenmi bu.
nasıl geçiriyorsun günlerini dinlenebiliyormusun, özel birşeyler yiyip içiyormusun.
evet ilk denemem, umarım ilk ve son olur
iznimden bir hafta kullandım evdeyim,dinleniyorum ama özel birşey yiyip içmiyorum açıkçası:44:
umarım ikimiz de istediğimiz güzel haberleri alırızzz
bugün daha 8. günüm, sabah idrar testi yaptım 2. çizgiyi silik olarak gördüm. ama çok önemsemedim çünki 5. günü çatlatma iğnesi oldum onun etkisiyle olabilir diye düşünüyorum. hem ben daha öncede idrardada, kandada 2 kez pozitifi gördüm zaten ama daha sonra dış gebelik olduğunu öğrendik. önce sevinç sonra koskoca bir hayal kırıklığı. artık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ben artık doğru yerde küçük bir kese ve içinde pıt pıt atan bir kalp görmek istiyorum.
slm canim,benimde 7 günüm.idrar testimi yaptin?ben cesaret edemezdim,daha cok erken degilmi?
bu sefer insallah allahin izniyle hersey güzel gececek. pit pit pit atan kalbi hepimiz duyacagiz.
bir sey hissetmiyormusun? bende arada bir kasig agrilarim var okadar.
ben sütlü ürünler yemege calisiyorum,yumurta,ananas suyu.
yarın test günüm :18::18:
haydi inşallah önce senden güzel haberleri alalım, sonra da benden, perşembe de benim test günüm (pek umudum yok nedense ama) umarımm ben de anne oluyorum diyebilirim :114:
slm kızlar ben bu topiği yeni gördüm bn de varım gün sayan ama günleri bi türlü geçiremeyeeeeeen.
bnm transferim de 23 şubatta yapıldı ve test günümde 6 mart günler geçmek bilmiyo çok heycanlıyım çok tedirginim... transfer gününden beri dikkat etmeye çalıştım ilk 3 gün yattım arada ufak yürüyüşler yaptım evde bi de tuvalet ihtiyacı için kalktım zaten annem geldi saolsun yemeğimi yapıyo evimi temizliyo ama ben 2 gündür kendimi iy hissettiğim için kalktım ufak tefek şeyler yapıyorum evde kan dolaşımı olsun die. bnml e aynı gün test günü olan yok muuuuuuuu?
merhaba arkadaşlar.bende 5. denememi rabbimin izniyle önümüzdeki adetimle başlıyorum.hafta sonu histeroskopi oldum ve adet olmayı bekliyorum.şimdiden çok heyecanlıyım.sizler hangi merkezlerde yaptırdınız denemelerinizi.hepinize bol şans.inşallah güzel güzel haberler alırsınız...
yarın test günüm :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?