transferi olup test gününü bekleyen arkadaşlar gelin birlike gün sayalım

slm cnm biliyorum sabırsızlanıyorsun ama belirtiler için henüz çok erken. benim 15 günüm ve tek belirtim çok yorulduğumda başlayan kasık ağrıları bide göğüslerimki damarlarım belirginleşti ama oda çokaz, onun dışında hiç bir belirti yaşamadım.
benim tansfer gününden beri kabızlık sorunum malesef ileri safhada diyebilirim. bende kabak çekirdeği yiyorum ama hiç bir etkisi yok galiba.
biliyorum çok zor ama sende sabretmeye ve aklına kötü şeyler getirmemeye çalış

merhaba arkadaşım hayırlı olsun transferin. ne güzel ilk denemende 2 embriyo koymuşlar. inşallah güzelce tutunurlar annelerine.
ne güzel çok şanslısın eşinde sana güzel güzel bakıyormuş.
bu arada evlilik yıl dönümünüzde şimdiden kutlu olsun.

stresten uzak durun bebişinizi düşünün.benim 3. günden sonra kasık ağrım oldu sonra çok az kahve rengi lekem geldi.sürekli sırt
üstü yatın.sadece bi yemeğe bi tuvalete kalkın.şuan 6 aylık hamileyim.allah sizede nasip etsin.

ben her ne kadar dediklerinizin hiç birini yapamasamda kesinlikle size katılıyorum.
ne güzel 6 aylık olmuşsunuz rabbim sağsalim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.

amin çok sağolun.bu arada tüp bebeği zeytinburnu semiha şakir de yaptırdım.tavsiye ederim herkese.

seni merak ettim, tekrar yaptınmı cnm test.

saol canım 12. gün test yaptım kocammaaan 0.1 değerim olmuş. ama ben hala adet görmedim. olmadığı kesin ama adet görmediğim için doktor pazartesi tekrar hcg bakalım dedi.prognex ampulu tablete çevirdi.Yine hüsran anlayacağın. sizlere bol şans arkadaşlar

gerçekten çok üzüldüm. ama yapıcak bişey yok. hakkında hayırlısı buymuşki rabbimde böyle vermiş. sakın isyan etme, biliyorum zor ama sabret ve çok dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…