- Konu Sahibi elvanelvan
-
ewett bu heyecanlı bekleyişte bugün bitti sonunda.
kan sonucuma gelincede 13. gün değerim 625
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
ders aralarında gelip sonucunu kontrol ettim bu gün hep. Çook sevindim umarım aynı şekilde devam eder....
maşallahçok tebrik ediyorum!!!
darısı bizim başımıza
slm cnm çok sevindim sonucun iy galiba bnde ilk denemem olduğu için pek bilmiyorum bnm test tarihim de 6 mart. ama merak ettiğim bişey var bu 12.gün de yapılan gebelik testiyle sonuç belli olmuyo mu da tam olarak sen bi de 8 martta keseyi görünce hamileyim yazabilicem demişin cnm bak zaten 6 gün zor geçti bi 6 günüm daha var nası geçicek bilmiyorum bi de ondan sonra bi hafta daha mı beklices ?
Selam kizlar dün transferim oldu cok sükür 2Dondurulmus Blastosi embiryodan bir canli cikti digeri bozulmus o yüzden 1Embiryo transfer ettiler bana dua edin ne olur bu benim 3.denemem ilk defa tek embiryo transfer edildi heralde diyorum bu benim nasibim her zaman iki taneydi bu tek Rabbim insallah nasip eder bunu bana benim test günüm 9Mart ama doktor 7Marttada yap cikabilir dedi yani 7 ve 9martta test yapicam.
kizlar sizde belirti varmi neler hissediyorsunuz bende dünde hicbirsey yok heralde daha erken...
gözün aydin insallah keseyide görürsün ama bence keseyi degil keseleri göreceksin cünkü degerin gayet yüksek
slm cnm çok saol. evet şimdilik iyi bir sonuç.
tabiki 12. günü yapılan testte gebelik olup olmadığı belli oluyor, normalde benim şu anda sevinçten havalara uçmam lazım. ama ben daha önce iki defa dış gebelik yaşadığım için ve yine aynı riski taşıdığım için keseyi görmeden sevinemiyorum. tamamen kişisel yani sen oraya takılma.
inşallah sende salı günü güzel hbri vericeksin bize.
yüce rabbim keselerinizide görmeyi nasip eylesin.bende yaptırıcam 31 yaşındayım ilk denemem olucak.dış gebelik geçiren arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.Allah keseni gördürsün sana.neden dış gebelik geçirdin tüplerin mi iltihaplıydı.bende yaptıracağım için biraz nette araştıtırdım tüpünde iltihap varsa iltihap embriyoyu tüpe çekebilirmiş ve dış gebelik oluşabilirmiş.bende yaptıracağım için tedirginim doktorum adetin 2.günü usgde sol tüpünde genişleme var demişti.sizlere bu yönde bir usg bakılmamış mıydı?usg den iltihap anlaşılır mı?
selam kızlar
normalde 12. günüm cumartesi ama bu sabah koyu sarı ile kahverengi aradı bi akıntım oldu. ben adet görmeden 1 gün falan önce de böyle bi akıntım olur. ama yerleşme kanaması mı adet öncesi akıntı mı bilmiyorum ama kalbim ağzımda. test yaptım cumartesiyi bekleyemedim. sonucu sabah öğrencem. çooook korkoyurum
doktorum negatif çıkarsa moralini bozma dedi perşembe günü ama sonucum 1, den küçükmüş. sizce mucize olup test günüm olan yarın değerimin yükselme ihtimali olabilir mi, hiiiç ama hiç umudum yok ama akıntım falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?