• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferim 2. Günü leke

Evet ikiside acıldı ama ben hsg filmini yasemin dokuzoğlunda cektirdim oda makina falan bozuk dediler tam sıvı maddeiyi basmamış abdullah hoca keşke birazdaha bassaydı dedi
Ben aralıktan beri abdullah hocaya gidiyrm ben biraz psikolojik olarak cökmüştüm eşimle konusmuş bu şekilde basladık benide ikna etti biraz yani beklemeni tavsiye ederm ama psikolojin buna el vermiyr dedi öyle yani
Yaa numaranızı alabilirmym

Hanımlar pazartesi transferim oldu zaten düşük tek embriyo oldu maalesef bu sabahta kahverengi lekelenme geldi gittimi nee oldu çok kötüyüm Doktor normal diyo ama hep 6.7. Gün lekelenme olur duydum cok kötüyüm yazın bna lütfen 😞
Bende her yerde okuyorum 6. 7.Gün lekelenme olur diyorlar Ben de ikinci gününde kahverengi leke geldi hastaneye aradığımda ilk 3 günü olabilir dedi sonrasında gelmedi Bende de bir korku olmuştu ama heyecanlanmama ya çalışıyorum yediklerim dikkat ediyorum genelde yatmayı tercih ediyorum

Bende her yerde okuyorum 6. 7.Gün lekelenme olur diyorlar Ben de ikinci gününde kahverengi leke geldi hastaneye aradığımda ilk 3 günü olabilir dedi sonrasında gelmedi Bende de bir korku olmuştu ama heyecanlanmama ya çalışıyorum yediklerim dikkat ediyorum genelde yatmayı tercih ediyorum
Adet sancısı gibi sancı var mı ya bilmiyorum doktorlar bni o kadar psikolojik olarak etkiledi ki sanki hiç rahmim anne olamayacak gibi mahvettiler beni herbiri bişey der bana 😥😞

Bnm o agrı hep var ilaçlardan

Bizde hiç bi skıntı yok tüpler kapalı cıktı oda acıldı cok şükür aşılama yaptı abdullah hoca oda tutmadı zaten onun tutma oranı cok düşük abdullah hoca tüplerimin görevini yerine getirmediğini düşünüyr
Senin yaş kaç canm bide inşallah yumurtan iyimi benim o da kötü 😥

Kaçtane canm bnm kalite cok kötü
Kalite kötü diye kendini strese sokma ben bu formda okudum kalitesi kötü iken transfer olup bebeğini kucagına alan bi bayanın hikayesini okudum hersey nasip cok iyi kalitede olup tutmayan var Allahım gönlümüzden gecenleri versin

Kalite kötü diye kendini strese sokma ben bu formda okudum kalitesi kötü iken transfer olup bebeğini kucagına alan bi bayanın hikayesini okudum hersey nasip cok iyi kalitede olup tutmayan var Allahım gönlümüzden gecenleri versin
Kaç yumurtan toplanmıstı canm

Evet 2. Günü peceteye sildigimde,hafif leke vardı sonra geçti 5. Gün embiryosu iki adet transfer edildi; kataterle girdikleri için bu tarz şeyler olabilirmiş
Merhaba Benimde 5. Gun embriyosu benimde 2.gun kanama oldu çok korktum Aradım hastahaneyi normal dedi 2 tane transfer edildi benimde ama çok fazla karın bacak kasık ağrım var 7. Gun

Back
X