transferim olalı 5 gün oldu

ozi sağol canım
sen de sağlıkla kavuş bebeklerine
senin bekleme döneminde belirtilerin nelerdi hiç idrar testi yapmış mıydın

angel ben de bugün yaptım çıkmadı
senin kaçıncı gün

28 nisan sabahı 1adet 5.gün blast.embriyom transfer oldu. bugün 9.günüm doldu 10.güne bastım:))
ama ilk başta çıkmadı moralim bozuldu sonra 3-4 dk sonra belkide 5dk sonra birdaha öylesine bir baktım. çok ama çok silik ikinci çizgiyi gördüm. ama kullandığımız ilaçlardanmı artık bilmiyorum. inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

ilaçlardan dolayı çıkmaz hayatım
hamilesin işte sevinmnnnnn
tebrikler

adam meraba nasılsın benimde bugün 8. günüm biraz göğsüm agrıyo birazda sıcak basıyo

benim göğsüm şiş ama acımıyo
yalnız üşüme geliyo
sana da oluyo mu

yok benide ter basıyo offff offf nasıl olucak bilmem ne zaman idrarda cıkar sence

hanımlar slm umarım hepinizin testleri pozitif çıkarda bu sıkıntıdan kurtuluruz benimde bugun 2 gününm sizlere birşey soracagım çok baş agrısı yapıyor bana iğne ve ilaçlar sizde devam ediyomusunzu iğne ve ilaçlara neler kullanıyosunzu tşk ederim..

slm umutolsun benımde bugun 7.gunum bendede arada bır ates basması oluyo bıde goguslerımde sısme var bırazda agrı senın test guun ne zaman bırde nerde tedavı gordun

kızlar merhaba benim de 5.günüm bugün kassık ağrım var çekilne var sanki kasıklarımda ayakta fazla kaldığımda da ağrı fazlalaşıyo sanki göğüs uçlarım da acıyo bide yoğurt kıvamında akıntım oluyo arada mormal mi sizce

tok mrb benim bugün 9. günüm 11 mayıs tes günüm ankara üniversitesinde yaptırdım

UMUTOLSUN BEN DE ESTROFEM bebe aspirini jel kullanıyom
bugün 8. gün kanda 25 çıktı düşük ama bilmem artık...
ter basması estrofemin etkisi bence
bana başağrısı yapıyodu ilk başlarda

tok mrb benim bugün 9. günüm 11 mayıs tes günüm ankara üniversitesinde yaptırdım

Insallah pozitif sonuc alirsin arkadasim ve kucagina bebegini alana kadar allah butuk kotuluklerde korur insallah. Cok heycanli olmalisin sadece 2 gun kalmis. Rabbim dualarini kabul eder , hayirlisiyla bir evlat verir insallah. Bende adet olmayi bekliyorum, oldummu tedavim basliycak insallah.

Canim 25 cikmissa cok iyi 10 ve uzerisi gebelik sayiliyor. 8 gunde 25 harika, kendine cok dikkat et canim insallah 12 gun'e kadar kat kat katlanir....

slm canım umarım olumlu çıkar test sonucun yükselir estrofemin bende kullanıyorum ve çok feci baş agrılarım var demekki ondan bana jel vermedi fitil kullanıyorum progeston günde 6 tane jel dahamı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…