transferim olalı 5 gün oldu

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
arkadaslar aceba sizler ne gibi belirtiler yaşadınız ne yapmalıyım nelere dikkatetmeliyim sürekli yatmalımıyım

bir tek sıcaklk basıyo başka bişey hissetmiyorum sen neler hissediyosun

benim bugün 8. gün kasıkların ve hafif belim ağrıyor, halsiz hissediyorum kendimi, iki gündür bir sıcaklık basıyor, ve ben çopk meraktayım :)

kızlar umarım hamileyizdir başka ne gibi belirtiler var aceba

canlarım inşş hepiniz pozitif sonuç alırsınız...RABBıM bu yolda ugraşan hiçbirimizin emegini boşa çevirmez inşş....

bende hafif kasik agrilari oluyordu sanki hastalanacakmis gibi bir de eskiden hic yapmadigim bisey gece yarisi susuyordum ve kan testimin sanucunda hamile oldugumu ogrendim bol sanslar sana

adam ve umutolsun hakkınızda hayırlısı olsun sonucunuzda inş pozitif olsun....kendiinizide çok fazla dinlemeyin bence...
umutolsun ben hep yatmıştım namazlarımı bile oturarak kılmıştım..çalışmıyorsan sende yat dinlen..ben bol bol meyve yemiştim ayrıcada portakal greyfurt suyu içmiştim evde sıkılmış ve birde kivi çok yemiştim tavsiye ederim..gerçi bu mevsimde portakal pek yok ama ben yinede yazıyım dedim..tek gebelik olduğu halde değerim çok yüksekti...havuç suyu felanda içmiştim.

hilalciğim senle eskiden yazışmıştık
allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin....
ben salı günü test yapacağım........

hilalciğim senle eskiden yazışmıştık
allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin....
ben salı günü test yapacağım........

evet konuşmuştuk..
amin darısı başınıza inşş...idrar testimi yapıcaksın???yapacaksan kan testi yap bence..çıkmazsa insan çok üzülüyor...bende ilk denememde 7.günde başlamıştım ne ağlamıştım,ne üzülmüştüm dünyam başıma yıkılmıştı...
2.denemede hiç bir şey yapmadım sabırla 12.günü bekledim iyikide beklemişim...sitres yapıyor insan...
kaçıncı denemen adam???

walla yaparsam 9. gün idrarda bi bakacam
10. gün kanda bakacam...bi de 12. gün tekrarlarım canım....
bu 2. demem ama daha evvel hazırlanıp da gerçekleşmeyen 2 tedavim de vardı..........

kızlar benimde cok bi belirtim yok sadece sıcaklık basıyo hepsi o kadar sizde başk neler var

inşallah hepinizin sonucu pozitif olur dualarım sizlerle......

merhaba kızlar, inşallah bu merarklı bekleyişimiz pozitif sonuçlanır.
28nisanda dondurulmuş tek embriyom transfer edildi. bende hiçbir belirti yok. kafayı yicem meraktan. idrar testi yaptım.önce çıkmadı 1-2dk sonra çok silik ikinci çizgi çıktı bu nedemek bir fikri olan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…