canim hic takma kafana,:teselli: herkesin vucudu,yasadiklari ayni degil mesela benim ilk denememde ohss oldum,ve transferin ilk gunu eve gelir gelmez atesler icindeydim ohss zaten olumsuz etkliyo bundan kaynakli ates ilede belki benim emo$lar o an tutunamadi öldü.belki ohss icin tetkik yapilirken alttan ultrasonla baktilar o zaman öldü,belki 1 gun hastahanede yattim ondan moral ozuklugu ile tutunamadi rabbimin bilecegi sey. :sinifsinif: ama atesin embriyolara cok zararli oldugunu bi kac yerde okudum arastirdim ona dayanarak ben bu kaniya vardim.ama tabiki kanitlanmis bi bilgi degildir ve ne kadar ciddiye alinmasi gerekir orasini bilemiyorum. :1no2:
hani biz bi belirti ariyoruz ya benimkide bi fikirdi sadece.simdi cok atesim yok fazla ama korkuyorum yinede.
senin pembe kanda belki tutunma kanamasidir...umarimda oyledir.. :Saruboceq: umudunu hic kaybetme ben bu denememde cok cok umutsuzdum tek iyi kalite embriyo nedeni ile burdan bi kac yazi okuyarak moral depoladim,simdi bekliyorum bi umudum var.bence buda biseydir.
iyiki varsiniz diyorum arkadaslar!sonuc herne olursa olsun bu bebisler ya olacak ya olacak.! :lepi: