transferim olalı 5 gün oldu

umuolsun canımmm aaaaaaaaaaaa...............
sen gunleri bicirmişsin bile..............çok ama çok sevindim...................bebişler geliooooo.............
ole ole ole..........................hadi inş. canım.......umudumuzsun...................

canımmmm umutolsun nasılsın ? nasıl gidiyor ? inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ,inşallah sevinmemize az kalmıştır ,dualarım seninle kendine iyi bak.:Saruboceq:

kızlar ii dilekleriniz için cok saolun uarım güzel sonuclar alırım kızlar sizin progestan fitil eri cıktıgı oluyormu adam bende bi belirti yok sende varmı idrar testi yaptırdınmı

panadol jel hap hep aynı sonuçta ikisi de içerik aynı ama sanırım jel direk rahme gidiyo diye bizim dr onu istedi...genelde hep jel duyuyorum

umut ben de baş ağrısı var 2 gündür bi de midem bulanıyo
ama gebelikten değil daha erken...
idrar da bakıyom çıkmıyo
kanda dün 25 çıktı yarın gene baktıracam

selam arkadaslar, benim transferim 13 nisan da oldu.ilk tes sonucum 12. gun 55 cıktı sonra her iki gune bir %80 arttı ama genelde bircok kisinin benım degerlerimden yuksek oluyor.en son 5 mayısta 646 cıktı ve ben dayanamayıp 2 gun sonra doktora gittim yani 5+2. gunde.dr keseyi gormeedi dıs gebelikten suphelendi haftaici randevum var.dua edin lutfen

kızlar inşallah bu ay çift çizgiyi görürsünüz
ben 14 yıl görmedim çift çizgiyi
sigarayı bıraktığım ay hamile kalmışım
allahım hepinize nasip etsin

hıııı belirtiler diyorsunuz benim çok çarpıntım oldu
çok kaşındı bütün vücudum
birde çok uyuyordum
daha adet tarihim gelmeden belirtiler başlamıştı

günaydın hanımlar trasfer sonrası kaç gün sonra belirtiler başlanıyor olumlu olursa benim bugun 4 günüm hiç bir şey yok(( cevaplar için tşk..

kızlar benim dün kahve rengi akıntım oldu bugün ise pembeye dönüştü diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…