transferim olalı 5 gün oldu

kızlar cok zor günler geciriyorum inamılmaz rabbim yardımcımız olsun

kızlar cok zor günler geciriyorum inamılmaz rabbim yardımcımız olsun

Allah yardımcın ve yardımcımız olsun. Kolay değil yıllardır bununla yatıp bununla kalkıyoruz. İnan hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Her an aklıma bu düşünce var. Ben ilk denememi haziranda yapıcam. Maddi manevi bi çöküş yaşamamak elde değil. Allah sabrını versin..

umutolsun canını hıc sıkma dıyecem ama olmuyo malesef rabbım yardımcın olsun uzulme ınsallah kendılıgınden hamıle kalırsın buseferde benımde sonucum bugun saat 6 bucukta cıkacak pek umudum yok ama allah buyuk umıdımı kesmıyorum yınede

Allah yardımcın olsun çok zor biliyorm ama inşallah kendiliğnden gelir bebiş yüzünü güldürür.Rabbim bizm gibi bebek özlemi çeken herkesi güldürsün amin

hanımlar umarım negatif sonuç alan arkadaşlarımızın son üzüntüsü olur kendiliginden hamile kalanda çokmuş tüp sonrası bende çok umutlu degilim nedense az kaldı benimde sonucuma...

kızlar bizimki öyle kolay bi soorun degil eşim azospermi ve klinifelter sendromu hastası bu 2. denememiz eşimden amaliyatla degil normal yolla sperm cıksa hiç sorun degil defalarca denenebilir ama zor durumdayız rabbim yardımcımız olsun ne olur dua edin allahım büyük bizleri korusun kötü hastalıklardan

bende cok merak ediyorum acaba yuksek atesi olupta sonucu pozitif olan arkadaslar varmi? CADIARZU cevap yazarsaniz sevinirim.

evet azra bendede ateş oluyodu aceba nedendir bilmem böyle kasıklarımın oralarda su sızar gibi ter basıyodu vede cok bunalıyordum neden böyle olmuş olabilir

evet azra bendede ateş oluyodu aceba nedendir bilmem böyle kasıklarımın oralarda su sızar gibi ter basıyodu vede cok bunalıyordum neden böyle olmuş olabilir

umutolsun hani hep merak ediyoruzya belirtiler nelerdi,onlarla kendimizi kiyasliyoruz...ornek olarak senide gordukten sonra ben olumsuz belirtiler arasina yuksek atesi de koyalim diyorum.

sanada yazdigim gibi benimde ilk denemem de ayni senin gibi ates basmasi oluyodu,adet belirtileri vardi ve sonundada cidden adet oldum hemde sonucumun negatif oldugunu ogrenmemden yarim saat sonra.

o nedenle bende sordum acaba kisiye gore degisebiliyomu her ateslenenin sonucu negaatifmi oluyo?bu hipotezi curutcek bi somut ornek bekliyorum.

yuksek ates yasayip sonucu pozitif olanlar yazssin lutfen!

kızlar slm bendede arada ateş basıyor 8 günüm bugun sanırım olmadı belirtimde yok zaten 2 gün önce tek damla pembe kan geldi okadar ateş basması diyorum ilaçlardanda olabilirmi...

arkadaşlar benim transferden 10 gün sonnra kamam oldu... 1,5 ay boyuncada kasıklarımda baya bi ağrı... ateş basmaları, bel ağrıları, gece uyuyamamalar, terlemeler yani bunlar olabilecek şeyler lütfen içinizi rahat tutun... ben şuanda 15 haftalık hamileyim... rabbim hepinize nasip etsin inşallah...

kızlar slm bendede arada ateş basıyor 8 günüm bugun sanırım olmadı belirtimde yok zaten 2 gün önce tek damla pembe kan geldi okadar ateş basması diyorum ilaçlardanda olabilirmi...

canım benim o psikolojiden uzak durmak çok zor biliyorum ama olmadı diye düşünme ve biraz daha bekle kaçıncı gün test yaptırıcaksın....

canim hic takma kafana,:teselli: herkesin vucudu,yasadiklari ayni degil mesela benim ilk denememde ohss oldum,ve transferin ilk gunu eve gelir gelmez atesler icindeydim ohss zaten olumsuz etkliyo bundan kaynakli ates ilede belki benim emo$lar o an tutunamadi öldü.belki ohss icin tetkik yapilirken alttan ultrasonla baktilar o zaman öldü,belki 1 gun hastahanede yattim ondan moral ozuklugu ile tutunamadi rabbimin bilecegi sey. :sinifsinif: ama atesin embriyolara cok zararli oldugunu bi kac yerde okudum arastirdim ona dayanarak ben bu kaniya vardim.ama tabiki kanitlanmis bi bilgi degildir ve ne kadar ciddiye alinmasi gerekir orasini bilemiyorum. :1no2:

hani biz bi belirti ariyoruz ya benimkide bi fikirdi sadece.simdi cok atesim yok fazla ama korkuyorum yinede.

senin pembe kanda belki tutunma kanamasidir...umarimda oyledir.. :Saruboceq: umudunu hic kaybetme ben bu denememde cok cok umutsuzdum tek iyi kalite embriyo nedeni ile burdan bi kac yazi okuyarak moral depoladim,simdi bekliyorum bi umudum var.bence buda biseydir.

iyiki varsiniz diyorum arkadaslar!sonuc herne olursa olsun bu bebisler ya olacak ya olacak.! :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…