merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
msms arkadaşım senin embriyo resimlerin nasıl içinde kırıntı gibi ufalanmış yapılar varmı yoksa net ve bütün olarak hücreler seçilebiliyormu?
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
bu sitede bir arkadaşımıza bir embriyo transfer ettiler...doktor ona içinde artıklar var buna çöp diyebiliriz demişti. o çöp dedikleri bebiş 15 gün sonra doğacak inşaallah....yani sakin ol....arkadaşım herşey planla gitmiyor...benin 5. günde çok kaliteli 4 embriyom transfer edildi....doktor kendince emindi pozitif sonuçtan...ama olmadı...rahatla kurcalama ve hayırlısı için dua et...Rabbim yardımcın olsun
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah sonunda hayırlısı ile kucağına da alırsın dr.un söylediklerine takılma allah hakında hayırlısını versin sakin huzurlu bir bekleyiş geçir ve takdiri allaha bırak o ne eylerse bizler için hayırlısını eyler
hakkında hayırlısı olsun canım.kafanı sakin tut moralini bozmz ALLAHIN izniyle vakti gelmiştir inşş ve hamiş haberlerini alırız canım..
:Saruboceq: sabırlı ve sakin ol arkadaşım... Allahın izniyle hayırlı sonuç alıcağını umuyorum...yat dinlen kendini zorlayacak hareketlerden uzat dur canım ... sevgiler...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?