Transferim oldu , artık bekleyiş

azbycv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
629
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:

canım bende beklemedeyım elımde resımde var. su an yanımda değil ama ezberımde :roflol: yardımcı olmaya calısırım

canım hakkında hayırlsı olsun.inşaallah hakkında hayırlı olan sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşman olur.embriyo kaliteleri önemli tabi ama okadarda kafana takma geçen sene burda bi arkadaş vardı.kötü kalitede 2 embriyo transfer etmişlerdi ama ikiside tuttu muhtemelen doğumunu bile yapmıştır.saatler içerisinde embriyonun durumu değişklik gösterir.birde tutunma şansı olmasaydı dr transfer etmezdi emin ol.iyi iken kötü kötü iken iyi olabilir.3. günde embriyolar 6-8 hücreli oldumu iyi kabul ediliyo.resimde görebilirsin.dualarımız seninle canım.Allaha emanet ol sevgiler...

Allah tedavinizi hayırlısıyla sonuclandırsın canım.
İnsallah hersey yolunda gider ve meleklerine kavusursun.
Rabbim emeklerinizi bosa cıkarmasın

canım arkadaşlarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.çok teşekkür ederim öncelikle hepinize.benim biri 10 hücreli olmuş.diğeride 8 civarı ama o üçüncüsünde ufak ufak kırıntı gibi birşeyler var.doktor bunlar bizim istemediğimiz durumlar.diğerlerindede oluşmadan transferi yapmak istedik dedi.3.güne öre 10 hücre güzel tabi.ama 11 embriyomdan 3 tanesi 2. gün gelişimini durdurmuş.3 ünü transfer ettiler.diğerlerinede bakacaklar dondurulacak olabilecekmi diye ama çok umutlu konuşmadılar.sizin resimlerinizde böyle kırıntılı gibi görünümler varmı?birde hücreler tam belirgin ve netmi yoksa biraz karışık gibimi?

azbycv, tekrar hayırlı olsun inşallah. özeline yazmıştım aslında, ben de benzer şeyler yaşadım. inşallah her şey yolunda gider.

msms arkadaşım senin embriyo resimlerin nasıl içinde kırıntı gibi ufalanmış yapılar varmı yoksa net ve bütün olarak hücreler seçilebiliyormu?

bu sitede bir arkadaşımıza bir embriyo transfer ettiler...doktor ona içinde artıklar var buna çöp diyebiliriz demişti. o çöp dedikleri bebiş 15 gün sonra doğacak inşaallah....yani sakin ol....arkadaşım herşey planla gitmiyor...benin 5. günde çok kaliteli 4 embriyom transfer edildi....doktor kendince emindi pozitif sonuçtan...ama olmadı...rahatla kurcalama ve hayırlısı için dua et...Rabbim yardımcın olsun

msms arkadaşım senin embriyo resimlerin nasıl içinde kırıntı gibi ufalanmış yapılar varmı yoksa net ve bütün olarak hücreler seçilebiliyormu?

canım benımkılerın resmı bırı daha duzdu. diğeri sankı civa gibi düşün yanyana sıkısık sekıllerı duz değil ama daha yuvarlaktı.

:Saruboceq: sabırlı ve sakin ol arkadaşım... Allahın izniyle hayırlı sonuç alıcağını umuyorum...yat dinlen kendini zorlayacak hareketlerden uzat dur canım ... sevgiler...yerimseniben

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah sonunda hayırlısı ile kucağına da alırsın dr.un söylediklerine takılma allah hakında hayırlısını versin sakin huzurlu bir bekleyiş geçir ve takdiri allaha bırak o ne eylerse bizler için hayırlısını eyler

hakkında hayırlısı olsun canım.kafanı sakin tut moralini bozmz ALLAHIN izniyle vakti gelmiştir inşş ve hamiş haberlerini alırız canım..

hayırlı olsun inşallah ikizlere hamile kalırsın allah istedikten sonra doktor ne derse desin üçüz bile olur sen içini ferah tut hadi bakalım şimdi gün saycay hep beraber

teşekkür ederim içimi rahatlattın canım.Rabbim seninde kucağını bebeğinle doldursun inşallah.örnekler duymak insana iyi geliyor

haklısın canım.teslimiyyet nemli.zaten teslim olmuyorum desekte teslimiz insan aciz.kendi vücuduna bile hükmedemiyor.ayrıca tutmayan durumlardaki bebeklerin kromozom yapılarının tam sağlıklı olmadığı için Allah tarafından bir mekanizma ile vücuttan uzaklaştırıldığınıda düşününce insan şükür bile etmeli.ama umut fakirin ekmeği.:)) ve ister istemez merak eşliğinde:))

:Saruboceq: sabırlı ve sakin ol arkadaşım... Allahın izniyle hayırlı sonuç alıcağını umuyorum...yat dinlen kendini zorlayacak hareketlerden uzat dur canım ... sevgiler...yerimseniben

teşekkür ederim canım.kendimi zorlayacak hareketler nelerdir.oturursam risk oluşurmu?ben tuvalete ve yemeğe kalkıyorum şu anda sadece.ama dümdüz yatmıyorum.başımın ve omuzlarımın arkası yastıklarla destekliacaba bu duruş rahimi sıkıştırırmı.bilgin varmı?çok ordum özür dilerim

benımde resımler duruyo senağlama
1 sene once denedım olmadı benım
ama canım bak cok umutlu ol bıtanem
pozıtıf dusun ben bıraz zaman zaman kendımı kastım bı takım seylere uzuldum bıraz :a015:
sımdı dıyorumkı ondan oldu
su donemde hıc bıseyı takmam kafana
kıtap oku muzık dınle mesgul ol bıseylerle uzmed sakın kendını :içelim:
hamıle kalıncada mutlaka haber bana canım:teselli::asigim::1hug:

varyaaaaa ben hepinizi çok seviyorum yaaa..Alah hepinizden razı olsun.iyiki burası var ve iyiki sizler varsınız.moral destekleriniz için çok çok çok teşekkürler ediyorum hepinize inşallah bende güzel haber ile sizleri sevindiririm sizlerin eni sevindirdiğiniz gibi.ve aranızda sonucunu bekleyenlerinde güzel haberleri ile hep beraber mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…