Transferim oldu , artık bekleyiş

transferi olan arkadaşlar da benim gibi kendilerini çabuk yorgun hissediyorlarmı?jeli kullandıktan sonra evin içinde birkaç tur atıyorum jel iyi emilsin diye yatağıma döndüğümde yorulmuş oluyorum.sizde durumlar nasıl?

çok çok teşekkür ederim canım.Allah bu forumda tedavide ve beklemede olan herkesin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:

merhaba canım bana jeli kullandıktan sonra bi 10 dakika yat demişti doktor sana gezmi dediler bende de hafif halsizlik var transferim yapılalı 3 gün oldu ama bi tuhaflıklar var farkındayım arada sırada çok hafif kasık ağrıları belli belirsiz baş dönmesi falan noluyor yawwwwkaydirigubbakcemile3

evet canım jelin daha iyi emilmesi ve faydasının olması için biraz yürümek gerekiyor.inşallah sende görülen bu belirtilerde hayırlı haberin ayak sesleridir.

birde şunu söyleyeyim aklıma gelmişken.mesela ben jeli kullandım ama yürümedim ilk iki gün filan o zaman jel gelebiliyor dışarı sonra ama yürüyüş yaparsan ya hiç gelmiyor yada çok çok az burdanda yürüyüşle daha iyi emildiğini bende test etmiş oldum

3 tane kondu canım bılmıyomkı benımde arada sırada kasıklarıma agrı gırıyor ama benden beyazlık geldı acaba bu dustu demekmı acaba

3 tane kondu canım bılmıyomkı benımde arada sırada kasıklarıma agrı gırıyor ama benden beyazlık geldı acaba bu dustu demekmı acaba

değildir herhalde canım.beyaz akıntı zaten öncedende olurdu bende mesela.şimdide bazen oluyor.ama hiç böyle düşünmedim.sende düşünme inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız.bu arada bende ağrı mağrı kalmadı.aslına bakarsan bende bugün sanki olmayacakmış ruh haline girdim.her gün ruh halim değişiyor.bu süreç hayırlısıyla güzel haberlerle bir bitse inşallah

canım inşallah her şey gönlünce olur ve hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın tedaviinden :1hug:

canım inşallah her şey gönlünce olur ve hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın tedaviinden :1hug:

sağlasın canım hepimiz hepimiz öyle alırız inşallah:Saruboceq: :CüvCüv:

buarada sarol cum şimdi annemle konuştum.hamile olan insanda beyaz akıntı olur zaten dedi.inşallah onun alametidir canım

arkadaslar ben 8.gunu tahlıl yaptırmayı dusunuyom bırazda olsa deger cıkması lazım merak edıyom ne kaybederımkı yapsam bı sey cıkmazsa yanı hıc yukselmedıyse bence yok dmektır oyle dusunuyom bakalım hayırlısı sız ne dersınız bı sey varsa cıkmıstır degılmı bıraz

inşallah güzel sonuçlar çıkar bende düşünüyürum 8.günü test yaptırmayı ama bi yandan da korkuyorum 9.10.günlerde hiç birşey çıkmayım kan testinde çıkanlarda varmış bana bi cesaret lazım kaydirigubbakcemile3

canım ben 9. gün idrar testi yaptım silik çıktı ama çoğul gebelikten erken çıkmış olabilir yaptıracaksan çok dayanıklı olman gerekiyo çıkmazsa umutsuzluğa kapılır daha çok stres yaparsın sabırsızlığını anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri ama normalde kan testini 12. günden önce yapmıyorlar doktorların bildiği bişey vardır elbet kan testi için acele etme derim sonra daha çok umutsuzluğa kapılmayasın

Merhaba arkadaşlar.benim transfer 16 ocakda oldu.bugün 6.gün fakat dün gece inanılmaz bir sancıyla uyandım adet sancısı gibi,arasırada belimde ve bacaklarımdda oluyor.çok korktum tabi sizdede bu kadar fazla şikayeti olan varmı yoksa ben korkmalımıyım tersmi gidiyor bişeyler
Beklemek çoookk zormuş...

Herkese merhaba,
Uzun zamandır internette tüp bebek ile bi konu arasam bu site çıktı hep karşıma ve bende sonunda uye oldum.

Ben 3. tup bebegimi yaptım ve cuma gunu sonuçlar belli olacak oofff o kadar uzun zamanmış gibi geliyorki nasıl dayanacam bilemiyorum. Dr bu sefer sonunda yumurtaların saglıklı dedi ve 4 tane transfer etti. Benim için dua edin ..

Arkadaşlar,
bende transfer sonrası aynı acıları yaşadım ve 12.gunum ve hala devam ediyor azalmış bir durumda ama. Dayanamayıp dr. aradım ve agrıların normal oldugunu fakat bunun iyi mi kotu mu bir belirti olup olmadıgını soylememin zor oldugunu çunku gebelikte de duşuktede aynı sancıların hissedildigini soyledi ama ben iyiye yoruyorum bebişler tutunuyor diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…