hayirli olsun canim, umarim hersey istedigin gibi sonuclanir hayirli haberlerini duymak dilegiyle kendine cici bak...
çok çok teşekkür ederim canım.Allah bu forumda tedavide ve beklemede olan herkesin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:
inşallah herşey gönlünce olur.
merhaba canım bana jeli kullandıktan sonra bi 10 dakika yat demişti doktor sana gezmi dediler bende de hafif halsizlik var transferim yapılalı 3 gün oldu ama bi tuhaflıklar var farkındayım arada sırada çok hafif kasık ağrıları belli belirsiz baş dönmesi falan noluyor yawwwwkaydirigubbakcemile3
canım senin transferinde hayırlı olsun.inşallah ikimizinde yüzü güler.senin tedavin neredeydi.kaç embriyo transferin oldu?hiç bir belirti hissediyormusun?ben dün geceyi baya kasık ağrısıyla geçirdim.acaba bu tutunuyorlar demekmi.ayy inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
3 tane kondu canım bılmıyomkı benımde arada sırada kasıklarıma agrı gırıyor ama benden beyazlık geldı acaba bu dustu demekmı acaba
canım inşallah her şey gönlünce olur ve hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın tedaviinden :1hug:
arkadaslar ben 8.gunu tahlıl yaptırmayı dusunuyom bırazda olsa deger cıkması lazım merak edıyom ne kaybederımkı yapsam bı sey cıkmazsa yanı hıc yukselmedıyse bence yok dmektır oyle dusunuyom bakalım hayırlısı sız ne dersınız bı sey varsa cıkmıstır degılmı bıraz
arkadaslar ben 8.gunu tahlıl yaptırmayı dusunuyom bırazda olsa deger cıkması lazım merak edıyom ne kaybederımkı yapsam bı sey cıkmazsa yanı hıc yukselmedıyse bence yok dmektır oyle dusunuyom bakalım hayırlısı sız ne dersınız bı sey varsa cıkmıstır degılmı bıraz
canım benim 3 gündür adet benzeri sancım oluyor normal midir acaba insan bazen endişeleniyor
canım senin kaçında olmuştu transferbende de aynı belirtiler var bir problem yoktur inşallah çok merak ediyorum yaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?