Transferim oldu , artık bekleyiş

canım kim ne derse desin herşey allahtan benim 4 embryo transfer edildi 9-8-7-6 hücreli olarak doktorum en fazla 2sinin tutabileceğini öbürlerinin düşük kaliteli olduğunu söyledi test yaptırdım çoğul gebelik çıktı keselere bakıcaz dedi şooooooook oldu 4üde tutmuş doktorum bile çok şaşırdı kalplerine bakıcaz dedi belki hepsi gelişmez dedi çarşamba ultrasona gittim bi şoooook daha maşallah diyeyim bizim veletler canavar gibi hepsi kocaman olmuş şimdi 8. haftamıza girdik hayırlısıyla 4üzlerim ve ben mutlu mesut yaşıyoruz dilerim sende çok mutlu olursun bebişlerinin haberini alınaca canım

Allah razı osun canım.Allah seninde yardımcın olsun.düşünsene inşallah herşey yolunda gider ve dördünü birden kucağına alırsan ne müthiş bir görüntü.Rabbim çoooook yardımcın olsun inşallah.peki transferden sonra nasıl davrandın?yattınmı.kabızlık sıkıntın oldumu?

transferden sonra gayet rahattım kabızlık daha yeni sorun olmaya başladı sütle hallediyorum canım onuda kuru kayısı ile ılık suda içebilirsin ben yatmadım transferden sonra sadece 20 dakika yattım sonra 1 haftada 1 saat bile yatmamışımdır bende panikler yaşadım sıkıntı yaptım ama benim çok aşırı ağrım vardı bel ağrısı ölüyorum zannettim ama sebebi şimdi anlaşıldı 4 tanesi kolay değilmiş normalmiş büyüdükçe daha az üzüyorlar beni şimdi çok fazla ağrım yok sadece fazla yorulduğum zaman oda normal insanlarda bile oluyo zaten manzaraya gelince valla süper olucak bi doğsunlar dördü bi arada resim çekip koyacam buraya teyzeleri görsün canım sende çok güzel sonuçlar alıcaksın inşallah senin için dua edicem canım allah yardımcın olsun

kızlar benimde dün 3 tane kaliteli embiryom transfer edildi ve çok garip duygular içindeyim bana tutunduklarını hissetmek istiyorum kanamam falan olmadı sadece ara ara kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum oda hemen geçiyor transferden önce hiç bir problemim yoktunasıl değerlendirmeliyim meraktan gidecem:)

sersev79 canım çook tebrık ederım maşallah gözün aydın buarada kendınede bebişlerede iii bak canımcım ayrıca derya hayrlı olsn haberlerini bklıyoz ...a.s.

merhaba arkadaşlarım.dünden beri çok kötüyüm.üst solunum yolu enfeksiyonu olmuşum.öksürürken ciğerlerimde dışarı çıkacak zannediyorum.hastaneyi aradım sabah antibiyotik kullanabileceğimi söylediler.inşallah ilaç bebeklerime birşey yapmaz.ateş olmaması önemli imiş.inşallah atlatırım.ammannn siz kendinize çok dikkat edin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlı olsun canım transferin.inşallah kucağına alacağın güne kadar sorunsuz devam edersin.benimde arada öyle hafif kasık ağrım olup geçiyor.birde bugün biraz midem bulanıyor ama bu sürekli sıvı gıdalar almaktan oluyor sanırım.hayırlısı bakalım.

merhaba sersev 79 öncelikle hayırlı olsun allah bebişlerini kucağına almayı nasip etsin benim de 6. günüm 3 tane embriyo yerleştirildi çok heyecanlanıyorum bazen zararı olur mu diye korkuyorum

arkadaşlar benim ateşimde yükseliyor iyice şifayı kaptım korkuyor ve üzülüyorum bebeklerime güzel bir ortam sağlayamadığım için ya bana küsüp giderlerse.aranızda transferden sonra enfeksiyon ve ateşi olupta olumlu sonuç alan oldumu?

canımm endişeye kapılma.allah öyle uygun gördüyse tutunurlar onlar sana zaten..sen bir güzel uzan..dinlen..bol bol uyu..nane limon iç..sakin ol.zaten iyileşirsin bi iki güne.çoook geçmiş olsun canım...

canımm endişeye kapılma.allah öyle uygun gördüyse tutunurlar onlar sana zaten..sen bir güzel uzan..dinlen..bol bol uyu..nane limon iç..sakin ol.zaten iyileşirsin bi iki güne.çoook geçmiş olsun canım...

sağolasın canım bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten.inşallah bir an önce şifa verir Rabbim.birde kasıklarımda ağrım oluyor ve midem bulanıyor artık hastalıktanmı transferdenmi ne neden oluyor iyice karıştım

ağrın varsa bence bebişlerin sana tutunuyor canım.hadi bakalım:)sen moralini çooooooooooooook yüksek tut.müzik falan dinle.düşünme..

ağrın varsa bence bebişlerin sana tutunuyor canım.hadi bakalım:)sen moralini çooooooooooooook yüksek tut.müzik falan dinle.düşünme..

inşallah canım.ve inşallah senin bebişlerinde yerleştirildikten sonra anneciklerine sımmsıkı tutunurlar zamanı gelincede dışarı çıkıp annelerinin elinden tutarlar :)

canım olur ağrında olur sızında bulantında kafana çok fazla takma hepsi zamanla geçiyor transferden yada yumurtlamadan sonra çoğu anne adayının sıkıntıları oldu bende dahil şimdi bel ağrısı var biraz ara sıra kasıklarda ağrıyo ama eskisi gibi değil alışırsın canım rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsün inşallah canım

arkadaşlar selam herkse iyi akşamlar diliyorum benimde 2.tüp bebek denemem 2 gün önce transfer yapıldı ama özellikle bugün kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var sanki rahimdede ağrı var gibi tecrübeli kimse varmı normalmi bunlar ilkinde olmamıştı bide bunda yatmıcama yemin ettim bi tek ilk gün yattım:)

canım bendede benzer şeyler var benimde transferimin3 günü doldu.yatmasanbile kendini fazla yorma eğer yanlış bir hareketten kaybedersen üzülürsün sonra.inşallah yüzünü güldüren sonuçlar alırsın hayırlısı ile

hayirli olsun canim, umarim hersey istedigin gibi sonuclanir hayirli haberlerini duymak dilegiyle kendine cici bak...

arkadasım senınle aynı gun transsfer olmusuz bakalım hayırlısı ınsallah tutaar ısteyen herkezın olur amın

arkadasım senınle aynı gun transsfer olmusuz bakalım hayırlısı ınsallah tutaar ısteyen herkezın olur amın

canım senin transferinde hayırlı olsun.inşallah ikimizinde yüzü güler.senin tedavin neredeydi.kaç embriyo transferin oldu?hiç bir belirti hissediyormusun?ben dün geceyi baya kasık ağrısıyla geçirdim.acaba bu tutunuyorlar demekmi.ayy inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…