varyaaaaa ben hepinizi çok seviyorum yaaa..Alah hepinizden razı olsun.iyiki burası var ve iyiki sizler varsınız.moral destekleriniz için çok çok çok teşekkürler ediyorum hepinize inşallah bende güzel haber ile sizleri sevindiririm sizlerin eni sevindirdiğiniz gibi.ve aranızda sonucunu bekleyenlerinde güzel haberleri ile hep beraber mutlu oluruz
canım kim ne derse desin herşey allahtan benim 4 embryo transfer edildi 9-8-7-6 hücreli olarak doktorum en fazla 2sinin tutabileceğini öbürlerinin düşük kaliteli olduğunu söyledi test yaptırdım çoğul gebelik çıktı keselere bakıcaz dedi şooooooook oldu 4üde tutmuş doktorum bile çok şaşırdı kalplerine bakıcaz dedi belki hepsi gelişmez dedi çarşamba ultrasona gittim bi şoooook daha maşallah diyeyim bizim veletler canavar gibi hepsi kocaman olmuş şimdi 8. haftamıza girdik hayırlısıyla 4üzlerim ve ben mutlu mesut yaşıyoruz dilerim sende çok mutlu olursun bebişlerinin haberini alınaca canım
Allah razı osun canım.Allah seninde yardımcın olsun.düşünsene inşallah herşey yolunda gider ve dördünü birden kucağına alırsan ne müthiş bir görüntü.Rabbim çoooook yardımcın olsun inşallah.peki transferden sonra nasıl davrandın?yattınmı.kabızlık sıkıntın oldumu?
kızlar benimde dün 3 tane kaliteli embiryom transfer edildi ve çok garip duygular içindeyim bana tutunduklarını hissetmek istiyorum kanamam falan olmadı sadece ara ara kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum oda hemen geçiyor transferden önce hiç bir problemim yoktunasıl değerlendirmeliyim meraktan gidecem:)
canımm endişeye kapılma.allah öyle uygun gördüyse tutunurlar onlar sana zaten..sen bir güzel uzan..dinlen..bol bol uyu..nane limon iç..sakin ol.zaten iyileşirsin bi iki güne.çoook geçmiş olsun canım...
ağrın varsa bence bebişlerin sana tutunuyor canım.hadi bakalım:)sen moralini çooooooooooooook yüksek tut.müzik falan dinle.düşünme..
kızlar benimde dün 3 tane kaliteli embiryom transfer edildi ve çok garip duygular içindeyim bana tutunduklarını hissetmek istiyorum kanamam falan olmadı sadece ara ara kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum oda hemen geçiyor transferden önce hiç bir problemim yoktunasıl değerlendirmeliyim meraktan gidecem:)
arkadaşlar selam herkse iyi akşamlar diliyorum benimde 2.tüp bebek denemem 2 gün önce transfer yapıldı ama özellikle bugün kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var sanki rahimdede ağrı var gibi tecrübeli kimse varmı normalmi bunlar ilkinde olmamıştı bide bunda yatmıcama yemin ettim bi tek ilk gün yattım:)
merhaba arkadaşlar dün transferim oldu hayırlısı ile tam ezan vakti.şimdi heyecanlı bekleyiş.3 embriyo yerleştirildi.doktor ne umutlu ne de olumsuz ana bir ipucu vermedi.üç embriyodan biri biraz daha umutsuzmuş.ne düşüneceğimi bilemiyorum.transfer sırasında embriyo resimlerini alan arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.lütfen bilgi ve fikirlerinizi paylaşalım:bbo:
arkadasım senınle aynı gun transsfer olmusuz bakalım hayırlısı ınsallah tutaar ısteyen herkezın olur amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?