Transferim oldu , artık bekleyiş

canım benim 3 gündür adet benzeri sancım oluyor normal midir acaba insan bazen endişeleniyor

canım hepimizde transferden sonra oldu bu tip ağrılar.mesela bugün benim yok 6. günümdeyim.bu seferde neden ağrımıyor diye düşünmeye başladım alışmıştım o ağrılara çünkü.yani bizde bu merak varken ağrısada merak ağrımasada:1rolleyes:

canım aramıza hoşgeldin.sen iyi düşün sonuçta iyi olsun inşallah:CüvCüv:

arkadaşlar arkadaşlarımızdan biri 8 . gün test yaptırmış ve maşallah yüksek çıkmış değeri.yaa bu beni çok fena tetikledi.benimde yarın 7. günüm bende yaptırsammı acaba???????

sersevcim canım senin 12. gün kandaki beta hcg değerin kaç çıkmıştı?

Tekrar merhaba herkese,
Bana uğurlu geldiniz galiba :) Dün siteden erken test yaptırıdğınız ve silik çizgiler çıktığını okumuştum ve tabii ki içime kurt düştü. Hemen koşup bi test aldım ve SONUÇ POZİTİF!!!!!!!!!!

Aşama 1 tamam umarım bu sefer bebişi/bebişleri tutabilirim.(daha once 3düşük yaptım da)

Umarım bekleyen herkes güzel haberler alır.

gözün aydın canım çoooook sevindim.inşallah bu sefer sana sımsıkı tutunurlar ve ayrılmazsınız.kan testini ne zaman yaptırıcaksın?:CüvCüv:

Arkadaşlaaaaaar he he ben dayanamadım bugün 7. Günüm ve gidip akşam acilde kan verdim.bgünkü değerim 16,4.en azından birşeyler oluyor demekki içimde.kimyasal olmazsa inşallah şu an hamileyiiiiiiim.innamıyorum.rabbime çok çok çok şükürler olsun.rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

ilk tebrik edende ben olayım o zaman tatlım:)) Allah tamamına erdirsin inşallah en azından bi başlangıç var tabiiki sonunu kimse bilemez ama hamile oluncada doğurana kadar bilinmiyorki bence sevin yaşanılacak yaşanılıyor nasıl olsa kız hamişsin sen hamiş Allahın izniyle:)) darısı başıma:)))

çok teşekkür derim canım.evet bazen meraklı olmak iyi oluyor.iki gündür belirti namına hiç birşey kalmamıştı.baktım umutsuzluğa düşeceğim en iyisi dedim bir bakalımda duruma erçekten gerekiyorsa o zaman üzüleyim gerekmiyorsa üzülüp bebeklerimide üzmeyeyim.ve çok şükür mutlu bir sonuç aldım.16,4 7.gün akşamı için iyi bir değer bence en azından tutunmuşlar ki hormon salgılanmaya başlamış.Rabbim öncelikle haberini almayanlara hamile olduğu haberlerini duyursun herkes mutlu olsun ve sonrada sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra kucaklarımızı yavrularımızla doldursun inşallah:)sen kaçıncı günündesin?yada transferin oldumu?

tebrikler cnm çok sevindim inş.gün geçtikçe değerin artar daha 7.gününde iyi bi sonuç bence allah gönlüne göre versin kucağına almayı nasip etsin.. ilk tüp denemenmiydi senin bide probleminiz neydi cnm bende mart ayında olucam allah nasip ederse inş.bende sen gibi güzel haberler yazarım buraya

:Saruboceq:

Canım tebrikler! Çok sevindim. Umarımm 12. gününde güzel haberlerini bir daha alırız.

canım şimdiden tebrikler.moralini hiç bozma moral çok önemli.ben de aynı şekilde beklemedeyim.2 şubat benm için büyük gün olacak .sabıra bekliyorum.senin için de herkes içind ehayırlı olsun .inşallah bebeklerimiz meleklerimiz bizlere sımsıkı tutunur da bu işi başarırız. ....kendine dikkat et . hayırlısı olsun inşallah....

:Saruboceq:
çok teşekkürler canım.inşallah bundan sonrada değerlerim katlanarak devam eder.bizde sperm hareket azlığı ve morfolojisinde sıkıntı vardır.memorialde tedavi gördüm.Allah senin tedavinide sıkıntısız ve mutlu sonlarlar tamamına erdirsin:Saruboceq:

çok teşekkürler canım.inşallah böyle güzel devam eder herşey.seninde transferin hayırlı olsun.inşallah senin tedavinde güzel sonuçlar verir.şu forumda tedavisi başlayanlara bakıyorum maşallah başarı oranı yüksek.sende bu kervana katılırsın dilerim.tedavinizi nerde gördünüz?

güzelim çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah benim 9. günümdü dün sabah evde test yaptım ilk idrarımdı silik çizgi çıktı bugün öğlen yaptım tekrar bu kez de negatif çıktıbenneyaptımki:1no2: moralim çok bozuldu dünkü test ya yanlıştı ya da kimyasal gebelik mi acaba

canım öncelikle teşekkür ederim.bence moralini bozmadan önce git bir kan testi yaptır.belkide bugün yaptığın test bozuk olabilir.en garantiyi kan testi verir.moralini bozamaman da önemli olduğu için bence git bir baktır kanından.ve inşallah güzel haberlerle dön bizi sevindir olurmu?

sağol güzelim haklısın en iyisi kanda bakmak ama bu saatten sonra geç olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…