canım benim 3 gündür adet benzeri sancım oluyor normal midir acaba insan bazen endişeleniyor
Arkadaşlar,
bende transfer sonrası aynı acıları yaşadım ve 12.gunum ve hala devam ediyor azalmış bir durumda ama. Dayanamayıp dr. aradım ve agrıların normal oldugunu fakat bunun iyi mi kotu mu bir belirti olup olmadıgını soylememin zor oldugunu çunku gebelikte de duşuktede aynı sancıların hissedildigini soyledi ama ben iyiye yoruyorum bebişler tutunuyor diyorum.
canım ben 9. gün idrar testi yaptım silik çıktı ama çoğul gebelikten erken çıkmış olabilir yaptıracaksan çok dayanıklı olman gerekiyo çıkmazsa umutsuzluğa kapılır daha çok stres yaparsın sabırsızlığını anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri ama normalde kan testini 12. günden önce yapmıyorlar doktorların bildiği bişey vardır elbet kan testi için acele etme derim sonra daha çok umutsuzluğa kapılmayasın
Tekrar merhaba herkese,
Bana uğurlu geldiniz galiba :) Dün siteden erken test yaptırıdğınız ve silik çizgiler çıktığını okumuştum ve tabii ki içime kurt düştü. Hemen koşup bi test aldım ve SONUÇ POZİTİF!!!!!!!!!!
Aşama 1 tamam umarım bu sefer bebişi/bebişleri tutabilirim.(daha once 3düşük yaptım da)
Umarım bekleyen herkes güzel haberler alır.
İyi dileklerin için tşk ederim. Kan testim yarın sabah :)
ilk tebrik edende ben olayım o zaman tatlım:)) Allah tamamına erdirsin inşallah en azından bi başlangıç var tabiiki sonunu kimse bilemez ama hamile oluncada doğurana kadar bilinmiyorki bence sevin yaşanılacak yaşanılıyor nasıl olsa kız hamişsin sen hamiş Allahın izniyle:)) darısı başıma:)))
çok teşekkür derim canım.evet bazen meraklı olmak iyi oluyor.iki gündür belirti namına hiç birşey kalmamıştı.baktım umutsuzluğa düşeceğim en iyisi dedim bir bakalımda duruma erçekten gerekiyorsa o zaman üzüleyim gerekmiyorsa üzülüp bebeklerimide üzmeyeyim.ve çok şükür mutlu bir sonuç aldım.16,4 7.gün akşamı için iyi bir değer bence en azından tutunmuşlar ki hormon salgılanmaya başlamış.Rabbim öncelikle haberini almayanlara hamile olduğu haberlerini duyursun herkes mutlu olsun ve sonrada sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra kucaklarımızı yavrularımızla doldursun inşallah:)sen kaçıncı günündesin?yada transferin oldumu?
:Saruboceq:Arkadaşlaaaaaar he he ben dayanamadım bugün 7. Günüm ve gidip akşam acilde kan verdim.bgünkü değerim 16,4.en azından birşeyler oluyor demekki içimde.kimyasal olmazsa inşallah şu an hamileyiiiiiiim.innamıyorum.rabbime çok çok çok şükürler olsun.rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
:Saruboceq:
Canım tebrikler! Çok sevindim. Umarımm 12. gününde güzel haberlerini bir daha alırız.
tebrikler cnm çok sevindim inş.gün geçtikçe değerin artar daha 7.gününde iyi bi sonuç bence allah gönlüne göre versin kucağına almayı nasip etsin.. ilk tüp denemenmiydi senin bide probleminiz neydi cnm bende mart ayında olucam allah nasip ederse inş.bende sen gibi güzel haberler yazarım buraya
canım şimdiden tebrikler.moralini hiç bozma moral çok önemli.ben de aynı şekilde beklemedeyim.2 şubat benm için büyük gün olacak .sabıra bekliyorum.senin için de herkes içind ehayırlı olsun .inşallah bebeklerimiz meleklerimiz bizlere sımsıkı tutunur da bu işi başarırız. ....kendine dikkat et . hayırlısı olsun inşallah....
çok teşekkürler canım.inşallah böyle güzel devam eder herşey.seninde transferin hayırlı olsun.inşallah senin tedavinde güzel sonuçlar verir.şu forumda tedavisi başlayanlara bakıyorum maşallah başarı oranı yüksek.sende bu kervana katılırsın dilerim.tedavinizi nerde gördünüz?
güzelim çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah benim 9. günümdü dün sabah evde test yaptım ilk idrarımdı silik çizgi çıktı bugün öğlen yaptım tekrar bu kez de negatif çıktıbenneyaptımki:1no2: moralim çok bozuldu dünkü test ya yanlıştı ya da kimyasal gebelik mi acaba
canım öncelikle teşekkür ederim.bence moralini bozmadan önce git bir kan testi yaptır.belkide bugün yaptığın test bozuk olabilir.en garantiyi kan testi verir.moralini bozamaman da önemli olduğu için bence git bir baktır kanından.ve inşallah güzel haberlerle dön bizi sevindir olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?