transferim yarın dualarınıza ihtiyacım var

gulen_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
78
0
86
Ankara
arkadaşlar uzun bir tedaviden sonra yarın transferim var neolur dualarınızı esirgemeyin bu benim 5. denemem umarımda son denemem olur ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunsun miniğin sana
son denemen olsun dualarımız seninle:Saruboceq:

canım hadi iyi haberler getir bizee.. pozitif ol nolurr inan seninle kalıcaklarına :) inşaallah kavuşacaksın bu defa meleklerineeee

inşallah sağlıla bebeğini ucağına alırsın ve son denemen olur canım.. benim de 5. günüm geri sayım başladı...............................

Rabbim yar ve yardımcın olsun. ınşallah sana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. Son denemen olur inşallah...

arkadaşlar uzun bir tedaviden sonra yarın transferim var neolur dualarınızı esirgemeyin bu benim 5. denemem umarımda son denemem olur ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ınsallah hayırlı sonuclar alırsın rabbım yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun. rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. rahat olmaya çalış canım strees bu işi çok kötü etkiliyor.

canımcım elimden geldiği kadar stres yapmaya uğraşıyorum ama 5. olunca ister istemez oluyor
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten bu paylaşım çok farklı tabi birçok kişiye derdimizi anlatamazken burda sevinçlerimizi üzüntülerimiz çok rahat paylaşabiliyoruz bizi anlayan arkadaşlarla burada birlikte olmak çok güzel insana moral oluyor hepinize tekrar teşekkürleeeeerrrrr :)

gülencim stres yapma rahat ol.bu akşam bol bol dua et.hastanede 2 saatten fazla dinlen.ananas ve kivi ye.bebeklerin tutunmasına yardımcı oluyomuş.inşallah hamileyiiiim diye haber verirsin bizlere...

kızlar teşekkür ederim yarın büyük günnnnnnnn allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

dualarim seninle transferimiz ayni gun insaalah beraber hamile kalir beraber seviniriz rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin en son tedavin bu olsun

amin canım seninde hayırlı olsun transferin beraber gün sayarız artık allahım gönlümüze göre verir inşallah canım isteyen herkesin

gülencim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın...
benimde cuma günü transferim var...ve benimde 5.denemem....çok yoruldum ama elimden geleni yapıyorum....umarım 5 bize uğurlu gelir...

Back
X