transferim yarın dualarınıza ihtiyacım var

arkadaşlar dualarınız güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim yanlız bırakmadınız beni 3.tane transfer edildi bugün 6. günüm yarıladık bakalım umarım benimledirler allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin allahım yardımcımız olsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun ....bende cuma günü transfer oldum bugün 4.günüm , benimde 3 tane bebeğim transfer edildi......zaman geçmiyor....
ben bundan önceki 4 denememdede hep yatmıştım...e olmadı
bu sefer 2.günü başladım gezmeye....
sen neler yapıyorsun??

gülenciğim seninle test günümüz aynı canım sende ne gibi belirtiler var benim bacaklarım çok ağrıdı bide karnımda dolgunluk hissi var ne bilim hayırlısı canım benim

arkadaşlar dualarınız güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim yanlız bırakmadınız beni 3.tane transfer edildi bugün 6. günüm yarıladık bakalım umarım benimledirler allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin allahım yardımcımız olsun

canım hayırlısı ile bebeklerine kavuşursun inş rabbim gönlüne göre versin inşş az kalmış hadi bakalım umarım herşey güzelolur

hayırlı olsun ....bende cuma günü transfer oldum bugün 4.günüm , benimde 3 tane bebeğim transfer edildi......zaman geçmiyor....
ben bundan önceki 4 denememdede hep yatmıştım...e olmadı
bu sefer 2.günü başladım gezmeye....
sen neler yapıyorsun??

sevgili renkli taşekkür ederim canım seninde tarnsferin hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunurlar bize ve bırakmazlar bende 3 gündür yavaş yavaş geziniyorum bugünde dışarıya çıktım güzel bir bahçede çay içtik keyif yaptık hep evde sıkılmışlardır dedim bebişler (yanlız bakarmısın bebişler bebiş te değil) :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm hayırlı olsun inş bebişlerin seni hiç bırakmaz

canımcım teşekkür ederim umarım sende hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın bakalım anatolia bana da bebişlerimi müjdeliyecek mi

gülenciğim seninle test günümüz aynı canım sende ne gibi belirtiler var benim bacaklarım çok ağrıdı bide karnımda dolgunluk hissi var ne bilim hayırlısı canım benim

evet canım tarnsferde aynıydı ben şimdilik hiç bir belirti hissedemiyorum ne bacak ağrısı ne dolgunluk hayırlısı olsun allahım dualarızı kabul etsin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlısı ile bebeklerine kavuşursun inş rabbim gönlüne göre versin inşş az kalmış hadi bakalım umarım herşey güzelolur

amin canım inşallah allahım hepimizin gönlüne göre versin
beklemek çok zor

Back
X