Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu ? Hemen korkmayın artışta olabilirBugün transferimin 10. Günü sonucum 18.33 çıktı. Bana çok düşük geldi. Kimyasal mı dır.![]()
taze transfer mi çatlatma iğnesinin etkisi olabilir ama dondurulmuşsa bence çokta düşük değil zaten önemli olan katlanarak artmasıBugün transferimin 10. Günü sonucum 18.33 çıktı. Bana çok düşük geldi. Kimyasal mı dır.![]()
5. Gün embriyosu o yuzden bana cok düşük geldiKaçıncı gün embriyosu ? Hemen korkmayın artışta olabilir
Dondurulmuş transfer oldu catlatma ignesi vurulmadimtaze transfer mi çatlatma iğnesinin etkisi olabilir ama dondurulmuşsa bence çokta düşük değil zaten önemli olan katlanarak artması
Daha düşüklerini burda katlanarak artmasını görmüştüm ilaçlarınıza devam edin inşallah artacaktır sabah mı verdiniz kan oda önemli doktorunuz ne diyo buna ?5. Gün embriyosu o yuzden bana cok düşük geldi
İnşallah tutunacaktır Rabbim yardımcınız olsun gönlünüzü ferah kılsın bol bol dinleninBana dua edin ne olur tutunsun normal artış olsun degerim
ozmaan şu an gebelik var diyebilirizDondurulmuş transfer oldu catlatma ignesi vurulmadim
Dönüş bekliyorum şuan doktorumdan evet sabah verdimDaha düşüklerini burda katlanarak artmasını görmüştüm ilaçlarınıza devam edin inşallah artacaktır sabah mı verdiniz kan oda önemli doktorunuz ne diyo buna ?
İlk defa pozitif gördüm insallah tutunur ve artar cok korkuyorumozmaan şu an gebelik var diyebilirizkendinizi strese sokmayın iki gün sonra tekrar kan verin önemli olan artışı
Evet 2 gün arayla tekrar sabah test verin artışı öyle görebilirsiniz aynı saatlerde vermeye özen gösterin korkmayın Rabbim ol derse olacaktırDönüş bekliyorum şuan doktorumdan evet sabah verdim
Canım doktoruna yazsana kaçıncı gün test yap dediler? Bana 12. Gün test yap dediler benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu.kaç çıkması gerekiyor kiBana dua edin ne olur tutunsun normal artış olsun degerim
Bende 21 çıkmışdı kımysal oldu ((( malesef çok nadiren burda artarBugün transferimin 10. Günü sonucum 18.33 çıktı. Bana çok düşük geldi. Kimyasal mı dır.![]()
Baktım cogu kişinin öyle olmuş malesef. Doktorum da dusuk bir pozitif 2 gun sonra tekrar kan verin dedi. İlk defa pozitif gördüm. Üzdü bu durum beni çokBende 21 çıkmışdı kımysal oldu ((( malesef çok nadiren burda artar
şu an size ne dersek diyelim faydası olmaz ama korkmayın rahat olun zaten emin olun olacaksa oluyor olmayacaksa isterse değeriniz 500 çıksın. 2 gün zaten hafta sonu kendinizi meşgul edecek şeyler yapın öyle eve de kapanıp kendinizi dinlemeyin. ben ilk transferimde sürekli yattım tutmadı ikinci de çokta umursamadım zaten 6. gün test negatif çıkmıştı umutsuzdum ama tuttu. nasipte varsa oluyor zatenİlk defa pozitif gördüm insallah tutunur ve artar cok korkuyorum![]()
Evet haklısınız. ilk başta cok üzüldüm cok panik yaptım ağladım. Ama elimden birsey gelmez olacak olan her türlü olur. Dua ettim çok. Düşünmemeye çalışıyorum. En iyisi böyle yapmak.şu an size ne dersek diyelim faydası olmaz ama korkmayın rahat olun zaten emin olun olacaksa oluyor olmayacaksa isterse değeriniz 500 çıksın. 2 gün zaten hafta sonu kendinizi meşgul edecek şeyler yapın öyle eve de kapanıp kendinizi dinlemeyin. ben ilk transferimde sürekli yattım tutmadı ikinci de çokta umursamadım zaten 6. gün test negatif çıkmıştı umutsuzdum ama tuttu. nasipte varsa oluyor zaten
Bende ilk deneme kımysal oldu gecen sene aralıkdı mayada bır daha yapdım nehgatıf olsu ondan sonra o embryonları ıstemedı vaesı cunkı sıfırsa yapdım genetık falan şulur şimdi hamıleyımBaktım cogu kişinin öyle olmuş malesef. Doktorum da dusuk bir pozitif 2 gun sonra tekrar kan verin dedi. İlk defa pozitif gördüm. Üzdü bu durum beni çok. Siz nekadar süre sonra tekrar transfer yaptınız beklemek gerekirmi
Bende genetik yaptırmadım ilk transferim direkt negatifti. Bu ikincide bakalim kimyasal gibi zaten yarin tekrar kan vericem. Sonuca göre hareket edicez ama geride halâ 9 embriyom var. Genetik test yaptirmadigima okadar pişmanım ki malesef.Bende ilk deneme kımysal oldu gecen sene aralıkdı mayada bır daha yapdım nehgatıf olsu ondan sonra o embryonları ıstemedı vaesı cunkı sıfırsa yapdım genetık falan şulur şimdi hamıleyım
Üzgünüm canım değer çok düşük inşallah artar ama sen yinede çok umutlanma yıkımı daha ağır olur şu an bunları yazarken bile zor yazıyorum sana kırmamak için benimde 9.gun 6 idi artmadı hayırlısı olsun senin için dualarım seninle umarım çok güzel artar sağlıkla kucağına alırsınBugün transferimin 10. Günü sonucum 18.33 çıktı. Bana çok düşük geldi. Kimyasal mı dır.![]()