• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferimin 3.günü dua edin arkadaşlar...

herkese merhaba benim transferimde 31 Mart ta oldu 3 embryo transfer edildi. test gunum 13 nisan aslinda 12 nisan di ancak pazar gunune denk geldigi icin bir gun erteledi doktorum. bizim de ilk tup bebek denememiz umarim sonucu tum emeklere deger olumlu olur, insallah isteyen herkes ve biz de bebegin\mizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz. benim hafif agri var karnimda ve belimde, goguslerimde henuz hassasiyet yok... cok heyecanliyim gunler gecmiyor :)

cnm daha çok erken belirti aramak için bende 12 gün boyunca hiç bir belirti olmadı sanırım bizler kendimizi dinliyoruz ve sürekli bi belirti arıyoruz bence bol bol dua et belirti arama benim bugün 17 günüm ve hala bir belirti yok cnm inşl emeklerimiz boşa gitmez rabbim tüm isteyen herkeze anneliği nasip etsin dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba benimde transferimin 3. günü... sizler gibi bende çok heyecanlıyım...12 nisanda tahlilim var.... belki herşey için çok erken ama karnımdaki şişlik haricinde ara ara bacaklarımın üst taraflarında ağrılarım var... göğüslerimde ise hiç hassasiyet yok... transfer gününden itibaren hep karnında hafif ağrılar hisseden oldumu benim gibi... yoksa bu hala yumurta toplamanın verdiği operasyon ağrısımı acaba? yoksa benin kuruntummu kafamçokkarıştı

canbebek benimde ilk günler hafif ağrım olmuştu endişelenme cnm bol bol dua et umarım güzel haberlerini duyarız burdan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm daha çok erken belirti aramak için bende 12 gün boyunca hiç bir belirti olmadı sanırım bizler kendimizi dinliyoruz ve sürekli bi belirti arıyoruz bence bol bol dua et belirti arama benim bugün 17 günüm ve hala bir belirti yok cnm inşl emeklerimiz boşa gitmez rabbim tüm isteyen herkeze anneliği nasip etsin dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende niye belirti yok diye üzülürken, tek tesellim senin cümlelerin oldu. 9. gündeyim. hiç belirti yok. :çok üzgünüm: dilerim bende senin gibiyimdir. sağol teselli olan sözlerin için. sevgiler

arkadaşlar merhaba benimde transferimin 5.günü 3 embriyo transfer edildi.sonucuda 11nisanda öğrenicez.benim kasıklarımda ilk 3 gün çok şiddetli ağrılar vardı doktorumuz ağrı olabilir normaldir dedi.evde sürekli yatıyorum zaman geçmek bilmiyo hamilemiyim değilmiyim düşüncesi beni çok yoruyo doktor stres yok dedi ama ben yapamıyorum sürekli düşünüyorum.Allah emeklerimizi boş çevirmez inş.hepimize bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

stres çok önemli bana drumun tek söylediği şey asla stres yok dedi unut tüp bebek yaptırdığını normal hayatına devam et dedi kolay değil tabi bu ama ben elimden geleni yaptım stres çok etkiliyormuş bol bol dua edin kızlar

ALLAHHHIM YÜCE RABBıM DUALARIMI VE DUALARINIZI KABUL ETTıı,,ALLAHIM HEPıNıZDEN BıR

DEĞıL BıN KERE RAZI OLSUNNNN. KIZLARR DARISI HEPıNıZıN BAŞINAAAAAAAAA

HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM hihoyyyt

ayyy çok sevindim canııımmmmm tebrik ederim çok merak ediyodum yaaaaa.Rabbim hayırla kucağına almanıda nasip etsin.Kan değerin kaç çıktı?

ALLAHHHIM YÜCE RABBİM DUALARIMI VE DUALARINIZI KABUL ETTİİ,,ALLAHIM HEPİNİZDEN BİR

DEĞİL BİN KERE RAZI OLSUNNNN. KIZLARR DARISI HEPİNİZİN BAŞINAAAAAAAAA

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM hihoyyyt

tebrik ederim egeli. Saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir insallah. Darisi basimiza:)

ALLAHHHIM YÜCE RABBİM DUALARIMI VE DUALARINIZI KABUL ETTİİ,,ALLAHIM HEPİNİZDEN BİR

tebrikler canım.inan çok sevindim. inşallah salıcakla kucağına almakta nasip olur.hihoyyythihoyyythihoyyyt

cnm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

canım tebrikler :CüvCüv: sağlıkla bebeğini kucağına alman alman dileğiyle... a.s.

hazan nasılsın dra ne zaman gidiceksin cnm ?

iyiyim canım bir problem yok şimdilik?sen de durumlar nasıl?Doktor 2-3 haftaya kadar kese görülür demişti nisan 15 te falan gitmeyi düşünüyorum tekrar hayırlısı inş.Sen ne zaman gideceksin?

canım hazanım napıyosun iyimisin bebişini öperimkaydirigubbakcemile3
rahmım agrıyo benım bugun ya :delphin:
korkuyom

canım iyiyim sağol bende senin bebişini öperim...Ona iyi bak annesi korkma inş.bişey olmaz Allahın izniyle

iyiyim canım bir problem yok şimdilik?sen de durumlar nasıl?Doktor 2-3 haftaya kadar kese görülür demişti nisan 15 te falan gitmeyi düşünüyorum tekrar hayırlısı inş.Sen ne zaman gideceksin?

sağol cnm bende iim bendede bir problem yok şimdilik allahta göstermesin :Saruboceq:ben önümüzdeki çarşamba yada perşembe gel keseyi görelim dedi drum

kızlarrrrrrr çok teşşekkürler çok sağolun darısı hepinizin başına inş.ilk değerim 523 çıktı haftaya 2.sinide istediler bakalım...

Back
X