Transferimin 5 ci gunu

leman1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
10
7
1
29
Merhaba kizlar benim bu gun trasnferimin 5 ci gunu 3 tane embiriomuz vardi 2 tane transfer yapdik bende rahim ici kalinlik cok iyidi doktor dediyine gore embiriomda cok kaliteliymis bu gun idrar testi yapdim dayanamadim neqativ oldu uzuldum( ilk denemem esimde sprem haraketsizliyi sorunu vardi yasim
26

Canım daha çok çok erkenn kendini uzmeee burda 7. Günde negatif olup 10. Güne pozitif olan çok kişi varr. İlaçlarını aksatma kendini yorup üzme boşuna dua et seninle o konuş sürekli iyi dusun

Transfer günü sayılmıyor canım daha 4.gunu bile tamamlamamissin coooooookkkk erkennn buraya güzel haber vereceksin ben inanıyorum

Daha çok erken 7. Günde bile hafif silikle belli oluyor herkesin üzme kendini şimdiden eğer embryoların 3. Gün ise en erken 9. Günde test yap. Eğer 5. Gün ise en az 7. Günden sonra tes yap canım daha çok erken hayırlı haberler alırsın inşallah

Cokk tesekkur ederim canim haklisiniz artik uzmeyip kendimi sabirla bekliyicem

Benim 8.gün idrar testi negatif çıktı kan verdim 15.46 o yüzden hiç tedirgin olma hatta hiçbir belirti yok idrar testide negatif çıkınca iyice umudum gitmişken bir baktım kanda çıktı güven bana hiç bir belirtim yoktu belirti arama rahat ol hatta bu evrede hiç dinlenmedim annem ev taşıdı ona yardım ettim tutmadığından o kadar emindimki suprız yaptı bebeğim resmen

Ay maşallah demek olacağı varsa oluyo, bende hafif hızlı hareket edince korkuyorum acaba bişi oldumu diye

Ay maşallah demek olacağı varsa oluyo, bende hafif hızlı hareket edince korkuyorum acaba bişi oldumu diye
Allahın dediği oluyor ben ilkinde bir sürü belirti vardı kaşık ağrısı bıçak gibi batmalar kesin tuttu demiştim ama ilki tutmamıştı beşinci gün embriyosuydu şimdiki üçüncü gün embriyosu üç adet koydular ilkinde 15 gün yattım tutmadı bu sefer hiç yatmadım dinlenmedim bile Allahın işi tuttu tamamen kısmet işi ve bugün idrarda baktım negatif o kadar tutmadığından emindim ki sadece eşimi ikna edebilmek için kana baktırdım 15.46 çıktı sekizinci gün için iyi bir değer

Gerçekten kısmet çok haklısınız Benimkide 3. Gün embriyosu, bugün 6. Günüm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Gerçekten kısmet çok haklısınız Benimkide 3. Gün embriyosu, bugün 6. Günüm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bizimki küçük olduğu için biraz geç çıkacak testlerde Allahın izniyle biliyorsun beklemek zor ama sonuç iyi olsunda

Sizin belirtiniz olmuşmuydu benim bugün 7. Günüm hala hiç bi belirti yok
İnan hiçbir belirti yoktu benim ikinci transferim ilkinde o kadar çok belirti vardaki kasık ağrısı bıçak bakmaları 15 gün yattım kesin tuttu dedim ama maalesef tutmadı bu seferde transferi oldum sadece transfer olduğum gün yattım onun dışında hiç yatmadım dinlenmedim evde iş yaptım annemin evi taşında annemin evinde iş yaptım zaten tutmaz diye çok dikkatsiz davrandım sekizinci günde de sırf eşimi ikna edebilmek için idrar testi yaptım negatifti en son kan vereyim dedim orada öğrendim resmen süpriz yaptı bana bebeğim inan hiçbir belirti arama hiçbir şeyim yoktu Rabbim ol dedi mi oluyor

Merhaba benim de bugün transfer günüyle birlikte 11. Günüm test yaptım negatif çıktı doktor 13. Günü bekle dedi sence değişme ihtimali var mı ? 5. Gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…