- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
benım kı 5. gun embrıosuydu . aslında suan baksam kan az cok bellı olur da ben cesaret edemıorum korkuorum 25 ınede garantı olsun dıye heralde o gune ıstedı doktor testı11 kkasımda oldu transferim canım. Ben her gün idrar testi yyapıyorum. Anlamadığım kimine 10.gün kimine 14. Gün bak demişler. Benim 3.gün embriyosu ve 10.gün bakmam söylendi. Haber vericem mutlaka. İnşallah bizimledir keretalar
12kasimda oldu canim seninle ayni gun heralde Benim 5.gun embriyo su ins.ikimizde guzel haberler veririz burdatransfer ne zman oldu cnm .. benımde test gunum 25 kasım 9. gunum cook korkuorum cok unutmusuz ben bıde evde 7. gun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı bıttım beklıorum ole
Şelam ayni durumdayim agzimın yanlari hep sivilce kasıklarımda agri ve gaZ sancım war.belime de wuruyo arada.cumartesi teşt gunum[/QUOTE] canim Benim kasiklarimda agri Yok AMA adete yakin hissettigim herseyi hissediyorumQUOTE="Yonca2, post: 37861881, member: 638809"]Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
Canim bebek tuttuktan sonr bunlari beklemek cok heyecanlidircanım benim beklemeye alışacaksın :) önce tahlil gününü, sonra kese görmeyi, sonra kalp atışını ve bundan sonraları her seferinde bir sonraki ayları merak edeceksin hiç bitmeyecek bu merak :)
canım benim daha önce de adet dönemimde sivilcem hiç çıkmazdı bu sefer de çıkmadı ama diğer bütün adet belirtilerini yaşadım. akıntım da oluyodu çok sefer adet oluyorum diye panikle lavaboya koştuğumu hatırlıyorum :) inşallah sen de güzel haberlerini verirsin bize en kıza zamanda ama düşünmemeye çalış, her an aklında olmasın, unut bi süre.. vücuduna hasta muamelesi yapma, ve kesinlikle tahlil günün bekle kanını ver, sonucunu al :) ne zamandı senin tahlil günün ??Canim bebek tuttuktan sonr bunlari beklemek cok heyecanlidirsana bisey sorcam test gune kadar adet belirtilerin oldumu?sivilce ciktimi ?
Canim 25 kasimda kan testim var...ins.bizde bu guzel duyguyu yasarizcanım benim daha önce de adet dönemimde sivilcem hiç çıkmazdı bu sefer de çıkmadı ama diğer bütün adet belirtilerini yaşadım. akıntım da oluyodu çok sefer adet oluyorum diye panikle lavaboya koştuğumu hatırlıyorum :) inşallah sen de güzel haberlerini verirsin bize en kıza zamanda ama düşünmemeye çalış, her an aklında olmasın, unut bi süre.. vücuduna hasta muamelesi yapma, ve kesinlikle tahlil günün bekle kanını ver, sonucunu al :) ne zamandı senin tahlil günün ??
Canim Benim de 5.gun embriyosu 25 kasimda belli olucak Allah yardimcimiz olsun ins.:) sendede adet belirtileri varmi?benım kı 5. gun embrıosuydu . aslında suan baksam kan az cok bellı olur da ben cesaret edemıorum korkuorum 25 ınede garantı olsun dıye heralde o gune ıstedı doktor testı
Hayirli haberlerimizi veririz ins.hadi bakalım az kalmış :) evet bende de vardı hala da var kasık ağrısı, bel ağrısı, yani bi çok kişi aynı şikayetleri yaşıyormuş..
bu amaa embrıonun gun sayısı ıle farketmıor mu pekı ? 5. gun embrıosu ıle 3.gun embrıosunun hcg kana karışma gunlerı aynı mıdıır ? ben hep 5. gunlerın daha erken oldugunu dusunmusumdur yanılıormuyumm ?Kanda hcg 8. günden başlayarak yükselmeye başlar. Genelde 12. günde bu tahlil yapılır. Sonucu acele ile öğrenmeye çalışmak sadece stres yaratır.
hyr yok cnmm . benım donduulmuşş 7. 8. gun hafıf adet belırıtlerı vardı boyle karın agrısıı suan hıc yook . hc belırtı yok bendeCanim Benim de 5.gun embriyosu 25 kasimda belli olucak Allah yardimcimiz olsun ins.:) sendede adet belirtileri varmi?
Canim benimde dondurulmus embriyo Benim koyulduktan itibaren agrilarim oluyorhyr yok cnmm . benım donduulmuşş 7. 8. gun hafıf adet belırıtlerı vardı boyle karın agrısıı suan hıc yook . hc belırtı yok bendesadece gogusler şiş o kdar , sende nasıl durumlar ?
Tam agri da degilde sanki adet olucam gibi kramp giriyo gidiyor sana Hic olmuyomu canim?Canim benimde dondurulmus embriyo Benim koyulduktan itibaren agrilarim oluyoryaklastikca korkuyorum canim
walla bende suan hıc belırtı yook yaa olmaması da ınsanı korkutuoorTam agri da degilde sanki adet olucam gibi kramp giriyo gidiyor sana Hic olmuyomu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?