- 9 Kasım 2014
- 209
- 116
- 53
- 33
ıdrar testınde hıc cıktı mı pekı cnmmm ? bugun kan testı yapmısın hadı hayırlsıı bakalım degerın guzel cıkmış darısı başmıza ıns11 kkasımda oldu transferim canım. Ben her gün idrar testi yyapıyorum. Anlamadığım kimine 10.gün kimine 14. Gün bak demişler. Benim 3.gün embriyosu ve 10.gün bakmam söylendi. Haber vericem mutlaka. İnşallah bizimledir keretalar
Arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu olduğu çok önemli değil. Transferden sonra 8. günden itibaren hcg değeri yükselmeye başlar. 12. gün hcg değeri hamilelik açısından daha garantidir. İlk hamileliğimde bende 12. gün hcg si yüksek çıkmıştı. Sonrasında kaç gün sonra yaptırdığımı hatırlamıyorum değerde bir an için düşme başgöstermişti. Hatta doktorum hamilelik sonlanıyor demişti. Hatta kanamam bile olmuştu. İki embriyodan birisi düşmüş. Şimdi 8 yaşında ilkokul 2 ye giden kızım var. Onun ısrarları neticesinde aralıkda yeniden denemeye başlayacağız. Tüplerimde sorun olduğu için önce laparaskopi ameliyatımı oldum. Şimdi de tüp bebek tedavisine başlayacağız.
İdrar testinde cikmiyor canım daha. Erken gebelik testi değil ama normal gebelik testi yaptım ben.beyza-34post: 37889202 .!.:ıdrar testınde hıc cıktı mı pekı cnmmm ? bugun kan testı yapmısın hadı hayırlsıı bakalım degerın guzel cıkmış darısı başmıza ıns
bende 7. gunudme yaptım cıkmadı daaaa ondn merak ettım o zamn normal cıkmaması :)İdrar testinde cikmiyor canım daha. Erken gebelik testi değil ama normal gebelik testi yaptım ben.
Canım bugun kan verdim. 9.günde 49.04 çıktı.[/QUOTE]Canim sende nasil belirtiler vardi?[QUOTEz_1702, post: 37869096, member: 392696"]canım neden gününden önce kan tahlili yaptırdın, bak düşük çıkmış panik olmuşsun.. doktorun hangi gün dediyse onu bekle ve tekrarla tahlilini en sağlıklı sonuç o zaman çıkandır.. inşallah olumlu olur sonucun ama 6. günün tahlil sonucu sana bişey var ya da yok diye yol gösteremez bence ..
Ins.normaldir canim yaBaş dönmesi var dünden beri yoğun bicimde. Kendini üzme. Adet belirtilerinin aynısı tatlım. Bende de öyle oldu.
Canim sende nasil belirtiler vardi?[/QUOTE]Canım bugun kan verdim. 9.günde 49.04 çıktı.
canım değerin kötü değil ki 9. gün olmasına rağmen gayet iyi bi değer simdi düzenli olarak yükselmesini bekle 11. gün tekrar yaptır bakalım ama bence sonucun olumlu olacak şimdiden hayırlı olsun....Canim sende nasil belirtiler vardi?
canım değerin kötü değil ki 9. gün olmasına rağmen gayet iyi bi değer simdi düzenli olarak yükselmesini bekle 11. gün tekrar yaptır bakalım ama bence sonucun olumlu olacak şimdiden hayırlı olsun....Canim sende nasil belirtiler vardi?
Canim ins.Allah razi olsun ins.olumlu olur :)anladım... ama Allah söylettirdi bak seninde olumlu olacak görürsün :)
Bende uzun zamandir takip ediyorum bide ben katilip yalniz beklemeyim dedim benimde 28 kasım tahlil gunum bende gerilmeye basladim sizin gibi .yaziniz dikkatimi cekti benimde cildim fena bozuldu nedense.ins hayirli sonuclar alirizMerhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kai 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
Evet var.benim cildim okul zamanimda bile boyle bozulmamisti anlayamadim.sanki bisey alerji yapti gibi kasik agrim ara ara sık vuruyor. Benim bugun 8.gunum tek yumurta transferim oldu o biraz uzdu beni ama yinede heyecanla bekliyorun☺Ygenpost: 37919401 .!.:Ins.canim sendede adet belirtileri varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?