canım yaptırdın mı tahlilini?Canim ins.tutar uzulme :) Benim 11.gunum AMA hala adet oldum olucam gibi hissediyorum... Hayirlisi bakalim
Şelam ayni durumdayim agzimın yanlari hep sivilce kasıklarımda agri ve gaZ sancım war.belime de wuruyo arada.cumartesi teşt gunum[/QUOTE]QUOTE="Yonca2, post: 37861881, member: 638809"]Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
Canim hayirlisi olsun yani hamilemisin?12.gunde 146 oldu sonucum:)
Canim cok sevindim sende de adet agrilari yada adete yakin olan belirtilerin oluyormuydu? Bende sali gunu ogrenicem AMA adet olmadan butun yasadiklarimi hissediyorumGaliba canim. İnsan emin olamıyor yine de. Bakalım iki gün sonra tekrarlayacagiz. Yazarım buraya. Kalp atışını duymadan inanamayacagim sanirim.
Bende uzun zamandir takip ediyorum bide ben katilip yalniz beklemeyim dedim benimde 28 kasım tahlil gunum bende gerilmeye basladim sizin gibi .yaziniz dikkatimi cekti benimde cildim fena bozuldu nedense.ins hayirli sonuclar aliriz
Yonca ne yaptın öğrendin mi merak ediyorum senin durumunu ?? :):)Canim cok sevindim sende de adet agrilari yada adete yakin olan belirtilerin oluyormuydu? Bende sali gunu ogrenicem AMA adet olmadan butun yasadiklarimi hissediyorum
Canım durumlar nasıl?Ins.canim Benim ins.bizde guzel haberlerimizi burda soleriz :)
14.günde 390 oldu. Arkadaşlar erken test yapıp umudunuzu kaybetmeyin. 6.günde 4.06 çıkmıştı benim.
Kızlar bende ins hamileyim:) kan değerimde çıktı bakalım ins bı aksilik çıkmazsa 10gun sonra keselere bakacaklar dua edin canlarim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?