Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

Canim ins.tutar uzulme :) Benim 11.gunum AMA hala adet oldum olucam gibi hissediyorum... Hayirlisi bakalim

Yorumlarinizi okudum insallah allah saglikli hayirli evlatlar verir hepimize bende tup bebege hazirlaniyorum ignelere baslayali 4 gun oldu doktorum hersey yolunda diyor bizimki sebebi belli olmayan kisirlik venim ilk denemem hayirlisi cok umutlu ve heycanliyim

Sali gunu yaptiricam AMA Hic umudum kalmadi adet sancilarim siklasti oldum olucam hayirlisi

Şelam ayni durumdayim agzimın yanlari hep sivilce kasıklarımda agri ve gaZ sancım war.belime de wuruyo arada.cumartesi teşt gunum[/QUOTE]
Canim testin dundu sonuc nedir merak ettim???

Galiba canim. İnsan emin olamıyor yine de. Bakalım iki gün sonra tekrarlayacagiz. Yazarım buraya. Kalp atışını duymadan inanamayacagim sanirim.
Canim cok sevindim sende de adet agrilari yada adete yakin olan belirtilerin oluyormuydu? Bende sali gunu ogrenicem AMA adet olmadan butun yasadiklarimi hissediyorum

E="Yonca2, post: 37937834, member: 638809"]Canim cok sevindim sende de adet agrilari yada adete yakin olan belirtilerin oluyormuydu? Bende sali gunu ogrenicem AMA adet olmadan butun yasadiklarimi hissediyorum [/QUOTE]
Canim hiç telaşlanma belim agridan kopuyor gibi. Kasık ağrılarım da cabası. Ayni adet belirtileri. İnsallah senin de bebisin tutunmustur. Haber ver bana da. Dualaeım senle. Sag ol bu arada.

Kızlar merhaba...öncellikle Rabbim herkesin gönlüne gore versin,geçmişi okumaya calistim elimden geldiğince çok yol katetmissiniz...ben daha çok basindayim,tüp bebek raporu cikartan varmi aranizda..

Bende uzun zamandir takip ediyorum bide ben katilip yalniz beklemeyim dedim benimde 28 kasım tahlil gunum bende gerilmeye basladim sizin gibi .yaziniz dikkatimi cekti benimde cildim fena bozuldu nedense.ins hayirli sonuclar aliriz

goncik merhaba bende senin kaderini yaşayanlardanım benim de test tarihim kasım 28 ilk haftalara göre beklemek daha da bir ızdırap geliyo bana , artık yoruldum beklemekten 9 yıldır sabırla bekliyorum bu benim ikinci tüp bebek denemem allahım hepimizin yüzünü güldürür kucağını boş bırakmaz inşallah...

18 kasımda transferim yapıldı yarın test yapsam mı yapmasam mı kendimle savaş veriyorum ya çıkmaz sa diyorum ,ama çok ta merak ediyorum kendimi dinliyorum yapmamam lazım ama kendime engel olamıyorum sizce ne yapayım kzılar ..

Canim cok sevindim sende de adet agrilari yada adete yakin olan belirtilerin oluyormuydu? Bende sali gunu ogrenicem AMA adet olmadan butun yasadiklarimi hissediyorum
Yonca ne yaptın öğrendin mi merak ediyorum senin durumunu ?? :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…