Transferimin 8. Gunu cok korkuyorum

18 kasımda transferim yapıldı yarın test yapsam mı yapmasam mı kendimle savlazım ama kendime engel olamıyorum sizce ne yapayım kzılar ..
bence gununu bekle canım. gununden once deger dusuk cikınca
Kızlar bende ins hamileyim:) kan değerimde çıktı bakalım ins bı aksilik çıkmazsa 10gun sonra keselere bakacaklar dua edin canlarim:)
hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim :):)

Rabbim herkese nasip etsin ins.Allahtan umudunu kesmme canim burda sende guzel haberlerini ver ins :)

[TE="tulinkara, post: 37983572, member: 110783"]allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
Sag ol canım. Darısı isteyen tüm herkese.

Merhaba kizlar bende cuma günü test yapıcam kasık ağrıları bel ağrısı oluyo inş hamile çikarim cuma günü gerçekten çok zor günler allah herkesin yardimcisi olur inş herkesin eli ayağı düzgün sağlıklı evlatları olur inşallahhh

Canım bence test yaptırma doktorun ne zaman derse ozmn yaptır bende 19 trasferim olduyaptırdım bekliyorum beklemekisin bence

Merhaba kizlar Ben uzun zamandir siteyi takip ediyorum.kasim 25 te kan degerime bakilacak AMA ben cok tedirginim...adet agrilarim yuzumde cikan sivilce gunden gune morelimi bozuyor. Benim durumumda olan varmi?
Selam canim.benim 4. Denemem ve yarin test gunum.inan kac olursa olsun her seferinde ayninheyecan ve stresi yasiyorsun.

Selam canim.benim 4. Denemem ve yarin test gunum.inan kac olursa olsun her seferinde ayninheyecan ve stresi yasiyorsun.
Ben b8le 3 gundur evde test yapiyorum her seferinde cok sonralari ikinci cizgi silik cikiyor.allahim isteyen kim varsa kucagini bos birakmasin

Selam hepinize aranizda yeniyim ama tup bebek denemem 4. oldu. yarin test gunum.3 gundur evde test yapiyorum ikinci cizgi cok silik cikiyor ama epey zaman sonra oda.hic bir belirtide yok.son gunu geciremiuorum artik desteklerinize ihtiyacim var kizlar

[QUOT2, post: 38021631, member: 638809"]Sag ol canım. Darısı isteyen tüm herkese.[/QUOTE]
Canim keseleri görmeye gittinmi?[/QUOTE]
Daha gitmedim. Gitsem görünür mü acaba?

[="turkan5560, post: 37998992, member: 639839"]Merhaba kizlar bende cuma günü test yapıcam kasık ağrıları bel ağrısı oluyo inş hamile çikarim cuma günü gerçekten çok zor günler allah herkesin yardimcisi olur inş herkesin eli ayağı düzgün sağlıklı evlatları olur inşallahhh[/QUOTE]
Sonuc belli mi canım?

Yonca2 .!.:
Canim doktor sana gun vermedimi?
Kalp atışı için çagırdı onlar haftaya cumartesi.İkisine birlikte bbakalım dediler. Bak şimdi dayanamayıp acile gidip baktircam. 17 gün oldu transferden beri. Simdi 5.hafta içindeydi.

Kalp atışı için çagırdı onlar haftaya cumartesi.İkisine birlikte bbakalım dediler. Bak şimdi dayanamayıp acile gidip baktircam. 17 gün oldu transferden beri. Simdi 5.hafta içindeydi.
Canim bende cuma gunu gidicem çok merak ediyorum:)

Yonca2, post: 38032463, member: 638809"]Acele etme kuzum zamanında bakalım ins.hersey yolunda gider [/QUOTE]
Dayanamadim gittim bebegim:) 4 mm falan dedi ama sıkışık degildim cok fazla. Net goremedi o yuzden. İnsallah bebislerimizin kalp atislarini da duyariz ve yanimizda nefeslerini.

[Yonca2, post: 38039142, member: 638809"]Gercektenmi Ayyyy çok sevindim ins.bizde görürüz canim ya :)[/QUOTE]
İnsallah canim. Allah herkese nasip etsin. Ben daha büyük bir şey beklemiştim. Küçücük bi görsen. Görünmüyo bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…