Transferimin 9. Günü

pelly cim hergün gelişmelerini takip ediyorum
burada çok güçlü bir bağ var hiç tanışmasak da hepimiz benzer kaderleri yaşıyoruz ve arada gönül bağı oluşuyor zaten normal yolla çocuk sahibi olanlar anlayamaz bizi
ben inanıyorum ki tüm çektiklerine rağmen sonunda yüzün gülece
dualarımız seninle herşey olacağına varıyor bebişine güven ve olumlu düşünmeye çalış
bu arada nestle cim sende sitenin moral müdürüsün maşallah :)
allah senden razı olsun herkese yetişiyorsun valla :)

canım allah hepimizden razı olsun...ahtapot gibi atıveriyom kollarımı her konuya...herşeye maydonozum anlayacağın...aman yalan dünya güldüğün yanına kar....sayemde azıcık tebessüm ediyorsa insanlar ne güzel işte..görev tamamdır...:))

selam. az önce sonucu aldım. 16. gün değeri 151. kanama geçti. ama hava çok sıcak ve benim karnımda gerginlik var, başka doktora gitmeyeceğim. yarın kendi doktoruma gideceğim.

gözün aydın pelly:) bak olumlu sonuçlar gelmeye başladı inşallah bundan sonrası daha güzel olacak bugün iyice dinlen yarın daha güzel birgün olacak valla çok sevindim
kendine iyi bak sevgilerrrrr:)

doktorumla telefonda konuştuk. o hala dış gebelik kesin ama ayrıca rahim içi gebelik de olabilir diyor (heterotopik gebelik) yarın daha gelişmiş bir ultrason ile bakacak. normalde bugün de gidebilirdim ama sanırım rahmime son bir şans vermek istiyor.

doktorumla telefonda konuştuk. o hala dış gebelik kesin ama ayrıca rahim içi gebelik de olabilir diyor (heterotopik gebelik) yarın daha gelişmiş bir ultrason ile bakacak. normalde bugün de gidebilirdim ama sanırım rahmime son bir şans vermek istiyor.

kız devlet dairesi raporu gibi yazma şunu...uzun uzun yaz....niye bugün gitmiyorsun? tahlilleri hep aynı yerde mi yaptırıyorsun? en azından son bir kere başka bir doktora daha görünsen daha iyi değil mi? bak kanaman da durmuş...kocan geldi mi? yanında kim var?

pelly cim inşallah rahim içi gebeliktir dualarımız seninle hakkındahayırlısı olsun canım zor bir süreçten geçiyorsun ama rabbim seni de bizleride yavrularımıza kavuşturur inşallah kendine iyi bak herşey düzelecek. :1hug:

kocam almanya'da. yarın akşamüstü dönecek. doğrudan doktora gelecek. başka doktora gitmek istemiyorum, Yılmaz bey'e çok güvenim var. konu para da değil çünkü bana her zaman yardımcı oldu, asla maddi düşünmeyen bir doktor. bana da hep dürüst davrandı. herşeyi konuşuyoruz, neyi niçin yaptığımızı uzun uzun anlatır. bu teşhisi koymak onun için de kolay değil. bu bebeğin tutacağından çok emindi ve benim kadar üzüldü. babalar gününde bile hastanede yanımdaydı. ufacık bir şansım var ve onu sonunda kadar korumaya çalışıyor. dünden beri beni 3 kere aradı, nasıl olduğumu sordu. şimdi böyle bir doktorum varken başkasına gitmek içimden gelmiyor.

doktorum 39 yaşında. amerikanda danıştığı, kendisinden daha deneyimli ve yaşlı olan doktorlar hemen iğne vurulsun, bekleme boşuna dediler. ama o beklemeye karar verdi. benim de kararımla tabi. yoksa her an iç kanama geçirebilirim. hayatım şu an pause'da. bu bhcg sonuçlarına sevinememek o kadar kötü ki. içimde gelişen bir bebek var. dış da olsa iç de olsa o benim bebeğim ve onu belki de kendi isteğimle kaybetmek zorundayım. çok üzgünüm kızlar..

kocam almanya'da. yarın akşamüstü dönecek. doğrudan doktora gelecek. başka doktora gitmek istemiyorum, Yılmaz bey'e çok güvenim var. konu para da değil çünkü bana her zaman yardımcı oldu, asla maddi düşünmeyen bir doktor. bana da hep dürüst davrandı. herşeyi konuşuyoruz, neyi niçin yaptığımızı uzun uzun anlatır. bu teşhisi koymak onun için de kolay değil. bu bebeğin tutacağından çok emindi ve benim kadar üzüldü. babalar gününde bile hastanede yanımdaydı. ufacık bir şansım var ve onu sonunda kadar korumaya çalışıyor. dünden beri beni 3 kere aradı, nasıl olduğumu sordu. şimdi böyle bir doktorum varken başkasına gitmek içimden gelmiyor.

hayatım ben doktorun kötü olduğu için git demiyorum..sadece bazen dışardan ilk defa görecek biri başka türlü bakıp, başka türlü değerlendirebiliyor olayları...kimin ne tecrübesi var hayatta belli olmaz...mesela benim doktorum özellikle rahim incelikleri konusunda hassas ve tecrübe sahibi...bu konuda önüne gelen vaka sayısı fazla...ama başka bir konuda başka bir doktor daha fazla vaka görmüş olabilir anladın mı???bunun senin doktorunun kötü olması ile alakası yok...sen bilirsin hayatım..sen nasıl rahat edeceksen öyle davran...yine de ben sana iletişim bilgilerini vereyim...doç.dr.cem demirel 0216 544 44 00 veya ayfer çelik 0216 492 10 65

doktorum 39 yaşında. amerikanda danıştığı, kendisinden daha deneyimli ve yaşlı olan doktorlar hemen iğne vurulsun, bekleme boşuna dediler. ama o beklemeye karar verdi. benim de kararımla tabi. yoksa her an iç kanama geçirebilirim. hayatım şu an pause'da. bu bhcg sonuçlarına sevinememek o kadar kötü ki. içimde gelişen bir bebek var. dış da olsa iç de olsa o benim bebeğim ve onu belki de kendi isteğimle kaybetmek zorundayım. çok üzgünüm kızlar..

kendi isteğinle mi?????? saçmalama...bu tıbbi bir problem...seni çok iyi anlıyorum..umudu korumakla korumamak arasında kaldın...ne olup bittiğini bilememenin sıkıntısı seni boğuyor...haklısın...ama bak dondurulmuşların var senin...baktın bu ay böyle problemli geçti...önümüzdeki ay onlarla yeniden denersin....şu andaki depresif tavrın çok normal...sadece herşey iyi olacak bunu düşün..en azından bu bekleyiş son bulacak..ama olumlu ama olumsuz...ama deneme şansın var..üstelik sonsuz bir şans bu..imkanın ve sağlığın yerinde oldukça deneyebilirsin ve öyle bir an da ceee derki sana bebişin düşer bayılırsın...ki şu anda hala yükselen bir değerin var...senin yanındayız bunu hisset...yalnız değilsin...

PELLY cim güzel bi değer değil mi şimdi bu ben anlayamadım. ulaşmaya çalıştığınız rakam değilmiydi? sakin ol. belirsizlik çok zordur Allah yardımcın olsun ama ben herşeyin iyi olacağını düşünüyorum...niye artsın ki yoksa... dış gebelik olsa düşmeye başlaması lazım...çabalıyo annasei içerda yardımcı olsende....hem kanamanda bitmiş ne güzeeeeel....

tıbbi birşey olduğunu biliyorum da yine de insan bir tuhaf oluyor. bugüne kadar yaptığım onca testte değerim hep negatifti. çok dua ettim pozitif değer görsem diye. duamın o tarafı tuttu işte sonunda ama o da yetmiyormuş.

ben 36 saatte bir arttıkça umutlanıyorum nur ama doktorlara göre bu yetmiyor. internette de araştırdım, çok detay yok. dış gebelik belirtileri var bende, bhcg normal gebelik değerlerine göre geriden geliyor ama bu sadece bir istisna olabilir (örnek gukumser). normalde 48 saatte bir 2 katına çıkması gereken değer ben de 36 saatte bir neredeyse 2 katı oranda yükseliyor. ultrasonda sol overde bir terslik var, rahim ince. 3 gün lekelenme şeklinde kanama oldu. bugün yok denecek kadar az. hemogram normal. vücutta iç kanama yok şu an.

PELYY cim başlık açmışsın inşaallah oraya tecrübelerini aktarır arkadaşlar....yarın mı gidişat belli olacak....gükümser gibi olabilir belki...onunda kanaması vardı. senin 18. gün 300 lere çıkarsa değerin tamamdır di mi?....

PELYY cim başlık açmışsın inşaallah oraya tecrübelerini aktarır arkadaşlar....yarın mı gidişat belli olacak....gükümser gibi olabilir belki...onunda kanaması vardı. senin 18. gün 300 lere çıkarsa değerin tamamdır di mi?....

150 oldu gene de hamilesin diyemiyor doktor. yarın ultrasonda baktığında rahimde az da olsa bir kalınlaşma görse o zaman belki. gükümsere ultrasonda hiç bakmamış doktoru. sadece değerlere göre karar vermiş.

ihtiyatlı davranıyor olabilir....anlattığın gibi biriyse sizi seviyorsa olumsuza hazırlayıp olumlu olursa mutlu olun istiyordur belki...hem pellycim ikimizinde dondurmaları var...onlarda bizi bekliyor değil mi ama?

geçen hafta ben negatif oldu diye kendimi hazırlamıştım. 2 ay sonra hemen donmuşları transfer edecektik. şimdi arada kaldım. bu arada hastaneye yatınca kayınvalidemler falan da öğrendi herşeyi. duymayan kalmadı. bundan sonra ne yapsak gözlerinde soru olacak. bunu hiç istemiyordum ama kocam sağolsun, dinlemedi beni.

pelly merakla bekliyoruz bugün vereceğin haberleri...inşallah mutlu haberlerle gelirsin..içime öyle doğuyo...bugün test yapılacak di mi????

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bir haftadır evde yatıyorum bugün transferimin 8. günü bende heveslenip test yaptırmak istiyorum ama üzülürüm diyede korkuyorum ne yapcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Back
X