Benim tecrübem yok ama burada okuduklarımdan idrar testinden ziyade kan testi daha sağlıklı sonuç veriyor diye biliyorum.Siz moralinizi bozmayın.Kan testi yaptırın.Biz de ilk tedavimize başlayacağız Brüksel de.pazartesi iğneler başlıyor.Kaldığınız otel Brükselin aracı olduğu bir yer miydi? Bizim de arkadaşlarımız ve misafirhanemiz var ama acaba konfor açısında otelde mi kalsak diyoruz.kararsız kaldık.Dediğim gibi idrar testi yanıltıcı bir test.umarım kan testi sonucunuz iyi çıkar.dondurulmuş embriyonuz var mı?
canim bende yeni tedavi gördüm ALLAHA cükür hamileyim ama benim 15 günümde bile idrarde cok hafif bi cizgi olarak cikmisdi bence hic moralini bozma kan degerini bekle insallah emeklerin bosa gitmez canim
transferın 10 cu gunu mıcroenjeksıyon ımsı teknıgı bruksel tup merkezı
ılk mıkroenjeksıyon negatıftı bu ıkıncı subat 8 de ıstanbula bruksel tup bebek merkezıne ımsı ıcın gıttı k aynı gun ıgnelere basladık 9 gun boyunca ıgne ve catlama ıgnesınden 1 gun sonra 18 subat yumurta toplama ıslemı ve 13 yumurtadan 12 yumurta cıkmıs ve 4 u boş 8 ı dollenır durumda ve 6 sı ıslem gormus 21 subat pazar gunu 3 cu gun tranferı yapıldı emrıyoların resımlerıyle embrıyolog geldı 4 du 1 cı kalıte 8 9 a bolunmus hepsıne ımsı uygulanmısdı ve lazerle ınceltılmısdı 3 tane transfer etmek ıstedıler cogul olur dıye 4 cu yu ısrarla koymak ıstemedıler bız ıkna ettık hepsı bırırncı kalıteyse sansımız daha cok olur dedık embrıyolog ve dr yucel karaman cok umutluydular tedavımı yucel karaman yaptı sadece toplamayı husamettın bey yaptı 20 gun otelde kaldık 21 subatta transferle beraber 6 cı gun yola cıkdık antalya 12 saat yolculuk ve sımdı cok umutsuzum pazartesı ıdrar testı yanı 8 cı gun negatıf bugun 10 cun yıne ıdrar testı negatıf yıne olmadı kızlar maddı manevı yıne yok olduk cuma kan testı var 5 mart umudum yo k
Canim insallah güzel haberler vermek nasip olur burdan ...
Bildigim kadariyla hamilelik testi icin ac veya tok olmak farketmiyorr ...
Hayirli sonuclarla gel insallahh ..
yareni inşallah olumlu sonuç alırsın :)
bende brükselde yücel beye tedavi oluyorum. bu gün 6. günüm iğnelerle. bana dün 3 gün herakşam puregonla aynı anda vurulmam için ovitrelle çatlatıcı iğne verdi. sonra cmtsi tekrar kontrol edecekmiş. sizede böle bir tedavi uygulanan varmı?
ya evet arkadaşım ben yanlış anlamışım ilacında kutusunu almadım sadece enjektör halini aldım adınıda karıştırmışım.bende çatlamasınlar diye orgalutran diye iğne vuruluyomuşum bilmiyorumkismile bende şaşırdım dedim yanlışlık var ama panik oldum. kusuruma bakmayın. bende 6.gün puregonla başlamış oldum. fazla büyüyen yumurtaları korumak ve diğerlerinin de yetişmesini sağlamak içinmiş. cmt si benim 8. günüm oluyor o zaman bende haftaiçi çatlatma iğnesi olurum ve yumurtalarım toplanır.
saol cnm amin inşallah ay heyecanlandım yaa.allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
ya evet arkadaşım ben yanlış anlamışım ilacında kutusunu almadım sadece enjektör halini aldım adınıda karıştırmışım.bende çatlamasınlar diye orgalutran diye iğne vuruluyomuşum bilmiyorumkismile bende şaşırdım dedim yanlışlık var ama panik oldum. kusuruma bakmayın. bende 6.gün puregonla başlamış oldum. fazla büyüyen yumurtaları korumak ve diğerlerinin de yetişmesini sağlamak içinmiş. cmt si benim 8. günüm oluyor o zaman bende haftaiçi çatlatma iğnesi olurum ve yumurtalarım toplanır.
tedaviye ilk başladığınız iğnenin adı nedir ve adetin kaçıncı günü başlamış oluyorzunuz merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?