transferın 10 cu gunu mıcroenjeksıyon ımsı teknıgı bruksel tup merkezı

yareni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
52
0
86
Antalya

transferın 10 cu gunu mıcroenjeksıyon ımsı teknıgı bruksel tup merkezı
ılk mıkroenjeksıyon negatıftı bu ıkıncı subat 8 de ıstanbula bruksel tup bebek merkezıne ımsı ıcın gıttı k aynı gun ıgnelere basladık 9 gun boyunca ıgne ve catlama ıgnesınden 1 gun sonra 18 subat yumurta toplama ıslemı ve 13 yumurtadan 12 yumurta cıkmıs ve 4 u boş 8 ı dollenır durumda ve 6 sı ıslem gormus 21 subat pazar gunu 3 cu gun tranferı yapıldı emrıyoların resımlerıyle embrıyolog geldı 4 du 1 cı kalıte 8 9 a bolunmus hepsıne ımsı uygulanmısdı ve lazerle ınceltılmısdı 3 tane transfer etmek ıstedıler cogul olur dıye 4 cu yu ısrarla koymak ıstemedıler bız ıkna ettık hepsı bırırncı kalıteyse sansımız daha cok olur dedık embrıyolog ve dr yucel karaman cok umutluydular tedavımı yucel karaman yaptı sadece toplamayı husamettın bey yaptı 20 gun otelde kaldık 21 subatta transferle beraber 6 cı gun yola cıkdık antalya 12 saat yolculuk ve sımdı cok umutsuzum pazartesı ıdrar testı yanı 8 cı gun negatıf bugun 10 cun yıne ıdrar testı negatıf yıne olmadı kızlar maddı manevı yıne yok olduk cuma kan testı var 5 mart umudum yo k

Son düzenleme:
Benim tecrübem yok ama burada okuduklarımdan idrar testinden ziyade kan testi daha sağlıklı sonuç veriyor diye biliyorum.Siz moralinizi bozmayın.Kan testi yaptırın.Biz de ilk tedavimize başlayacağız Brüksel de.pazartesi iğneler başlıyor.Kaldığınız otel Brükselin aracı olduğu bir yer miydi? Bizim de arkadaşlarımız ve misafirhanemiz var ama acaba konfor açısında otelde mi kalsak diyoruz.kararsız kaldık.Dediğim gibi idrar testi yanıltıcı bir test.umarım kan testi sonucunuz iyi çıkar.dondurulmuş embriyonuz var mı?

ınsallah kanda cıkar ama sanmıyorum donmus embrıyomuz yokd u kasımpasada bı otelde kaldık ıkı kısı 60 mılyona oda sıcak ve temız bı oteldı yınede bı bakın en ucuz yerdı brukselın anlasmalı oldugu otellerı co k pahalı en ucuzu ıkı kısı 110 du

canim bende yeni tedavi gördüm ALLAHA cükür hamileyim ama benim 15 günümde bile idrarde cok hafif bi cizgi olarak cikmisdi bence hic moralini bozma kan degerini bekle insallah emeklerin bosa gitmez canim

canim bende yeni tedavi gördüm ALLAHA cükür hamileyim ama benim 15 günümde bile idrarde cok hafif bi cizgi olarak cikmisdi bence hic moralini bozma kan degerini bekle insallah emeklerin bosa gitmez canim

ınsallah dedıgınız gıbı olur emeklerımız bosa cıkmaz tesekurler

10.günün kan tahlili yapsan çıkar canım düşükte olsa

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah
kan değerin yüksek çıkar çok zor bi durum biliyorum
bende geçen sene brükselde tüp bebek denedim ne yazıkki olmadı
şu an yine tedavideyim cumartesi yumurtalarım toplanıcak
inşallah bu sefer herşey yolunda gider.

canım her şeyin hayırlısı olsn.kan testinde inşallah çokar.çünkü idrarda çıkması için değerin yüksek olması gerekiyormuş.benimde ikincide tuttu.üstelik kan değerim çok yüksekti.11. gün idrarda göründü ikinci çizgi hafifde olsa belliydi.benim yüksek olmasına rağmen değerim çok hafif göründü.canını sıkma ve yarın inşallah kanda çıkar.çünkü çok okudum.ilk önce idrarda çıkmayıpta kanda çıktığını.inan her şeyin hayırlısı olsun ben bebeklerimi 3.5 aylıkken kaybettim.üstelik hiç bir şey yoktu.hafif bir ağrı bile.moralini bozma kesin sonuç çıkmayana kadar

canım ne acelen vardı allah aşkına moralini bozmaya niyetin var galiba :) inşallah kanda pozitif çıkıcak benim ilk tüp bebek denememde kanda pozitif olduğunu öğrendim idrarda 1 hafta sonra çıktı geç tutunabilir sıkma kendini bu arada bende brükselde tedaviye başladım

kızlar hepınıze cok tesekur ederım yarın kan testı yaptıracam acmı tokmu gıtmem gerek suprız beklıyorum ıcımde olmayacak hıssı olsada

Canim insallah güzel haberler vermek nasip olur burdan ...

Bildigim kadariyla hamilelik testi icin ac veya tok olmak farketmiyorr ...

Hayirli sonuclarla gel insallahh ..

yareni inşallah olumlu sonuç alırsın :)
bende brükselde yücel beye tedavi oluyorum. bu gün 6. günüm iğnelerle. bana dün 3 gün herakşam puregonla aynı anda vurulmam için ovitrelle çatlatıcı iğne verdi. sonra cmtsi tekrar kontrol edecekmiş. sizede böle bir tedavi uygulanan varmı?

canım ben 9 gun ıgne vurundum pregon son 4 gun puregonla bırlıkte yumurtalar catlamasın dıye baska bı ıgne daha verdıler onu vurundum ama ovıtrelle catlatma ıgnesı bı taneydı onu catlatmak ıcın vurundum 9 cu aksamı

ya evet arkadaşım ben yanlış anlamışım ilacında kutusunu almadım sadece enjektör halini aldım adınıda karıştırmışım.bende çatlamasınlar diye orgalutran diye iğne vuruluyomuşum bilmiyorumkismile bende şaşırdım dedim yanlışlık var ama panik oldum. kusuruma bakmayın. bende 6.gün puregonla başlamış oldum. fazla büyüyen yumurtaları korumak ve diğerlerinin de yetişmesini sağlamak içinmiş. cmt si benim 8. günüm oluyor o zaman bende haftaiçi çatlatma iğnesi olurum ve yumurtalarım toplanır.

:çok üzgünüm::1closedeyes::1closedeyes:
eve t canım bende aynı ıgneyı vurundum cumartesı catlama ıgnenı verırler pazartesı yumurta toplma ıslemı olur buyuk ıhtımalle ınsalah olumlu sonuclar alırsın emeklerın bosa cıkma z

tedaviye ilk başladığınız iğnenin adı nedir ve adetin kaçıncı günü başlamış oluyorzunuz merak ettim...