transferın 10 cu gunu mıcroenjeksıyon ımsı teknıgı bruksel tup merkezı

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim burdan başka bir arkadaşa adetin 21. günü iğnelere başla demişler ama iğnelerin adını şimdi hatırlamıyorum.. sebebi ne olabilirki.

bende adetin 21. günü iğnelere başladım benimkilerin adı lucrin yareni inşallah pozitif olacak

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim burdan başka bir arkadaşa adetin 21. günü iğnelere başla demişler ama iğnelerin adını şimdi hatırlamıyorum.. sebebi ne olabilirki.

cnm şimdi iki tür tedavi var kişiye özel seçiliyor. birinde önce yumurtlama baskılanıyor sonra uyarılıyor adetin 21.günü başlanıyor. diğerindede direk yumurta uyarılıyor adetin 2. günü başlanıyor ve daha kısa sürüyor. pcos olan bayanlara genelde ilk dediğim tedavi uygulanıyor.sadece erkek infertilitesi olan bayanlarada ikinci dediğim kısa tedavi uygulanıyor.

arkadaslarrrrrrrrrrr ınanamıyorum hamıleyım degerım 260 .22

Son düzenleme:
arkadaslarrrrrrrrrrr ınanamıyorum hamıleyım degerım 269 .22

Tebrik ederim arkadaşım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inan senin adına çok sevindim emekleriniz boşa gitmedi... Allah herkese bu mutlu haberi vermeyi nasip etsin.

demedikmi sana boşa üzdün kendini sırf sonucunu merak ettiğim için girdim allahım kucağınada almayı nasip etsin doktorun kimdi yücel hocamı hüsamettin beymi

Yareni tebrik ederim:)hihoyyyt Senin adına çok mutlu oldum...İrar testi için boşuna moralini bozdun...gördün mü bak sonucun ne güzel çıkmış.Darısı bize olsun.Bu arada bana da uzun protokol uygulanıyor ama pco hastası değilim.Doktor yumurta rezervin çok iyi, hiç bir sorun yok, uzun yapalım dedi...Ben de onların yalancısıyım...Pazartesi Lucrine başlıyorum.Çok heyecanlıyım:) Yücel beyi telefonla arayıp tekrar teyit ettim:) benim aklıma takılna en büyük sorun eşimin sayısı az olduğu için morfololojiye hiç bakılmamış olması.Umarım düzgün şekilli spermler vardır.

tebrik ederi yareni maşallah ne kadar da güzel çıkmış sonucun.kendini boşuboşuna üzdün bide.bebekler geliyor inşallah .oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar cok tesekur ederım hepınıze sevıncımı aılemle paylasdım sıze yardımcı olmak ıcın yazıyorum sperm sayısı 2 mılyon 3 mılyon gıbı morfolojıye bakılamıyodu ımsıde morfolojıye bakıldı 0 ıle 1 arasıymıs

demedikmi sana boşa üzdün kendini sırf sonucunu merak ettiğim için girdim allahım kucağınada almayı nasip etsin doktorun kimdi yücel hocamı hüsamettin beymi

canım cok saol demekkı ıdrar testıne asla guvenmeyın bosuna umıtsızlıge kapılıp kendınızı uzmeyın dr yucel beydı

darısı başımıza artık bol bol dua et bize bende hüsamettin beyle tedavideyim ama yücel hocayla sürekli irtibattayız hüsamettin beyin hastasıyız diye ilgilenmemezlik diye bişey yapmıyor hiç biz çok memnunuz inşallah bizde olumlu sonuç alırız

kızlar benimde yarın yumurtalar toplanıyor şimdiye kadar hep yücel bey ilgilendi. bu arada eşime spermiyogram yaptırdık sayısı 1milyona çıkmış, moroloji 0dan %1 e çıkmış, hareket toplamı da %56 olmuş. ama yücel bey olur böyle değişimler hiç bir zaman 15 milyona çıkmaz dedi.olsun bence etkisi var evicap ve çinkonun:) inşallah yumurtalarda sorun olmaz ve döllenirler. kızlar allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Merhaba yeşil yansıma...Yarın için bol şans.Sayınızın artmış olmasına çok sevindim..Ne kadar süre içti? Benim eşim de birer kutu bitirdi, 2 ay önce felan.Sonuç değişmeyince bıraktı aslında devam etmek gerekirdi.Umarım yarın ve devamında her şey yolunda gider...Benim de yarın ilk iğnem başlıyor...bakalım süreç neler gösterecek

saol cnm. benim eşimde 1.5 kutu bitirdi. aslında 72 gün sonra etki edermiş sperm üretimi nedeniyle. belkide gerçekten etki etmiyordur tesadüfde olabilir. ama içim rahat etmezdi kullanmasaydı. inşallah senin de tedavin hayırlısıyla güzel gider. yücel bey hiç önemsemedi eşimin sperm durumunu. sanki gerekli olan zaten var o bize yeter der gibiydi. inşallah yanılmıyordur.

kızlar günaydın dün yumoşlarım toplandı. 12 tane yumurtam çıkmış. bugünde haber bekliyorum döllenme ile ilgili. ama dün moralim çok bozuldu.cmt si yeni tüp bbek yasası resmi gazetede yayınlanmış yani benim ilk deneme olduğu için tek embriyo koncakmış. ama 5.gün e gidilmeye çalışılcakmış. :1no2: