transferın 10 cu gunu mıcroenjeksıyon ımsı teknıgı bruksel tup merkezı

canım hadi hayırlısı olsun umarım tek embriyoda olsa ilk seferde tutar ve bebişine kavuşursun. Nasıl geçti yumurta toplama işi zorlandınmı anestesi verdilermi biraz anlatabilirmisin birde 5. güne gidilmeye çalışılacak demişsin nedemek anlayamadım o kısmını.. Dualarımız seninle inşallah trasferin başarıyla gerçekleşir ve olumlu sonuç alırsın.

cnm anestezi geneldi. ama uyandığımda sanki uykudan uyanmış gibi rahat kendime geldim hiç bişey duymadım. sonrasında adet olcakmışım gibi sancım vardı evdede yat dedielr fazla zorlama bugün dediler sağ kasığımda çok sancım oldu. ama bugün iyiyim. az öncede embrioolog aradı 12 yumurtadan 7 tanesi döllemeye müsaitmiş ve hepside döllenmiş. yani 7 tane embriyom varmış. şimdi takip ediyorlarmış yarın 3. günü oluyor yarın arayıp ne zman transfer edeceklerini söyliceklermiş. belki 5.gün embriyosu olarak transfer edeceklermiş. onu demek istedim yani embriyolar müsaitse bekleticekler 5. güne kadar blastosist olsunlar diye.

Moralini bozma...Umarım birinci kalite embriyoların olur ve dondurma şansın d aolur. İlkinde tutma ihtimalini es geçme, tek embriyonun kaltiesi iyi olursa neden olmasın.Ayrıca dondurulmuşların olursa sıkıntısız bir şekilde sadece transferlerini yaptırırsın..Biz hazirana erteledik tedaviyi.Sırf yasa için acele ettik ama şans işte.Okul bitince stressiz bir dönemde yapmak daha anlamlı...Merkez konusunda bir değişiklik düşünmüyorum.Sonuçta her merkezde tek embriyo...Ama eminim bu işin de şaibesi çıkar.Burası Türkiye...Bizi yönetenler bugün de geçmişte de her dönemde yolsuzlukları ile gündeme gelmiştir.Rüşvet, yolsuzluk bu işe de girer kesin...Bakanlıkta "adam"ı olan merkezler onun da yolunu bulur.

haklısın bencede ama şimdilik kapatılma korkusuyla kuralı çiğneyeceklerini sanmıyorum. hayırlısı olsun sizin içinde. bizdeyasa yetişmez diyodukda alelacele çıkardılar.kısmet ama napalım. şimdide dua edelimde tüp bebek yapmaya sınır getirmesinler atıyorum; şukadar aşılama sonarsı hak kazanılır, şukadar kez denenebilir...gibi.ben artık herşeye karşı hazırım.allah verirse bir taneden de verir.