Transferin 10. Günü Beta Hcg

Teşekkür ederim hepinize kanama olduğu için bu iyi bir şey dedi hoca. Ultrason ile baktı rahim zarı incelmeye başlamış. Yarın tekrar bir beta bakalım dedi ama muhtemelen bugünden itibaren değer düşmeye başlar dedi. Gerekirse cuma tekrar bir ultrason ile bakarız, iğneye gerek kalmayacak gibi duruyor dedi. İğne olmazsa bir sonraki adet ile tekrar transfer hazırlığına başlarız dedi.

Ay çok şükür valla Rabbimee.. iğnesiz müdahalesiz bitsin gitsin hemen tertemiz

canım çok geçmiş olsun. Betanı mutlaka takip et en az 3 4 gün.

9. Gunde en az 80 bekliuoruz dedi
Canım ben ilk 10 gün verdim 30 çıktı şuan kanama var kırmızı şekilde ama artışın devam ediyor üzülme bende ilk başta 30 çok düşük belki iğne etkisidir dedi acile gittiğim yer ama öyle değilmiş ben bunu okuduğum gibi yazdım ama gerçi son durumunu bilmeden

Kızlar benim beta 2 gün önce 1637’ydi. Aynı gün adet oldum. Bugün beta 362 geldi. Böyle böyle adetle birlikte sıfırlanacak sanırım. İğne olmayacağım için mutluyum
Yazdıklarınızı endişeyle takip ediyordum bu mesajınızı görünce çok sevindim. Çünkü ben dış gebelik geçirmiştim, üstelik iğne ile de sonlanmamıştı, ameliyata ile tüp alınmıştı geçen sene. Kendi kendine düşmesine çok çok sevindim gözünüz aydın müdahalesiz olması gerçekten şükredilesi bir şey. Eğer inanıyorsanız sadaka vermenizi tavsiye ederim dondurulmuş embriyolarınız vardı inşallah bir sonraki transferle kavuşursunuz bebişinize hem beklemenize de gerek kalmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…