Merhaba benim de 4. Gün bugün çok erken değil mi test için fotoğrafta görünmüyor inşallah çifttirarkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı bayramlar tüp bebek yaptırdık transferin 4. Günü bu gün 5aa embriyom tek koyuldu 5. Gün emriyosu hiç bir belirtim yok çok erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım test yaptım ben görüyorum çizgiyi eşimde gördü çizgiyi inşallah vardır gün gün takip edecegim koyulaşma varmı diye sizce varımdır yada yaptıranlar yorum yapabilir mi
Merhaba maalesef ben bir şey göremedim 5-6 gün yaptırsaydınız bari inşallah çift çizgi görürsünüz bayramınız bayram olur sağlıklı gebelik süreci dilerimarkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı bayramlar tüp bebek yaptırdık transferin 4. Günü bu gün 5aa embriyom tek koyuldu 5. Gün emriyosu hiç bir belirtim yok çok erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım test yaptım ben görüyorum çizgiyi eşimde gördü çizgiyi inşallah vardır gün gün takip edecegim koyulaşma varmı diye sizce varımdır yada yaptıranlar yorum yapabilir mi
İnşallah ben görüyorum aslında sadece meraktan yaptım bir belirti olmayınca aslında herşeye hazırım verici Allah vermiyorsalar vardır bir sebebi diye yaptım pozitif düşünüyorum herzaman ama olmazsada moralimi bozmam ama inşallah vardır sende varmı bir belirtiMerhaba benim de 4. Gün bugün çok erken değil mi test için fotoğrafta görünmüyor inşallah çifttir
Erken gebelikte aldım aslında onu pazartesi yapmayı düşünüyorum test günüm perşembe günüAyrıca bu kaset testler erken gebelik testinden bir kaç gün sonrasından geliyor. Ben 5 günümde erken gebelikte silik görürken kasette tek çizgi görmüştüm. Kasette 7 gün anca gözüktü
Benim her yerim ağrıyor ağrı eşiğim çok düşük iğne yerlerim sırtım karnım çok kötü ve sürekli uyuyorumİnşallah ben görüyorum aslında sadece meraktan yaptım bir belirti olmayınca aslında herşeye hazırım verici Allah vermiyorsalar vardır bir sebebi diye yaptım pozitif düşünüyorum herzaman ama olmazsada moralimi bozmam ama inşallah vardır sende varmı bir belirti
8 nisanda transfer yaptım bana test günü 19u dedilerErken gebelikte aldım aslında onu pazartesi yapmayı düşünüyorum test günüm perşembe günü
Testleri yanlış yapmışsınız :) erken gebeliği önce deneyin bence ama 4 gün erken 5-6-7 günErken gebelikte aldım aslında onu pazartesi yapmayı düşünüyorum test günüm perşembe günü
Olmadı yarın sabah erken gebeliği denesem çıkarım kiTestleri yanlış yapmışsınız :) erken gebeliği önce deneyin bence ama 4 gün erken 5-6-7 gün
Bende 8 nisanda yaptırdım aynı gün yaptırmışız nerde yaptırdınız8 nisanda transfer yaptım bana test günü 19u dediler
Uyku bende gündüzleri geliyor biraz uyuyorum sonra daha gelmiyor benim ağrı eşiğim yüksek belki ondan hissetmiyorum birşeyBenim her yerim ağrıyor ağrı eşiğim çok düşük iğne yerlerim sırtım karnım çok kötü ve sürekli uyuyorum
Çıkabilir de çıkmayabilirde. Ben 5 gün sabah yaptım çıkmadı akşam çıktı. Ve sonraki günler daha belirgin bir şekilde pztesi test günüm hakkımızda hayırlısıOlmadı yarın sabah erken gebeliği denesem çıkarım ki
Genellikle 5. Günden sonra çıkıyormuş aynen peki transfer günü sayıyormusunÇıkabilir de çıkmayabilirde. Ben 5 gün sabah yaptım çıkmadı akşam çıktı. Ve sonraki günler daha belirgin bir şekilde pztesi test günüm hakkımızda hayırlısı
HayırGenellikle 5. Günden sonra çıkıyormuş aynen peki transfer günü sayıyormusun
Bende saymamıştım zaten .)
Bende görüyorum çift aynı böyle çıkmıştı 5. gün allah kucağınıza almayı nasip etsinResimde oynamıştım şimdi normalini atim belki onda gözüküyordur
Ay biri gördü çok şükür demekki yanlış görmüyormuşum inşallah tutunur yavrularımız seninki kaçıncı gün şu anBende görüyorum çift aynı böyle çıkmıştı 5. gün allah kucağınıza almayı nasip etsinikinci transferimi oldum bende dün inşallah bunuda kucağıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?