Transferin 5. Gunu 5. Gun embriyosu erken gebelik testi..

Canim cok tesekkur ederim..ama benim 5. Gun embriyoauydu..insallah tatlim..benim umudum yok..test gunum 10 kasim..sadece sunu farkettim kendi durumumu arastiriken hicbiseye ulasamiyosunuz..o yuzden bu topigi acmak istedim..belki benim gibi arastiran arkadslar varsa..en azindan bilgi edinir diye dusundum..aslinda benim merak ettigim..5. Gun embriyosunda..5. Gun erken gebelik yapip..cikmayipta sonradan cikan oluyomu daha cok..cok tesekkur ederim yinede..dediklerine gore benim kana coktan gecmesi lazimdi sanirim..
Benımde 5. Gün embriyosuydu 7. Gün kan sonucum 40 küsürlü bişiydi 5'inci gün yapsam da cıkmayacakmıs yanı 🤷🏻‍♀️

Evet canimm..ama 5. Gun yapipta negatif cikip sonradan acaba pozitif cikan varmi..birasda onu merak ettim canim ben..hersey allahtan..
Vardır yada yoktur bilemem ben sana şu kadarını söyliyim ben daha önceleri hep test yapar negatifi görürdüm bu hamileligimde hiç test yapmadım direk kan sonucuyla öğrendim o yüzden sen bekle 12.gün kan ver

10 kasim test gunum canim..ogun kan vericem..allahtan umit kesilmez tabi..hayirliysa olur insallah..
Umudum yok neden diyorsun
Teselli etmek için demedim inanki çıkmayabilir o yüzden test günü belirliyor doktorlar..
Hatta erken yapılanı bile kabul etmiyorlar.
İdrar testlerde dahil.
Sen umut et oda sana sana tutunmak için direnç göstersin..

Benımde 5. Gün embriyosuydu 7. Gün kan sonucum 40 küsürlü bişiydi 5'inci gün yapsam da cıkmayacakmıs yanı 🤷🏻‍♀️
Canim 5. Gun 2 kati artmis seklinde dusunseydik..5. Gununde 20 li bir deger olurdu..20 li degerlerde idrarda cikabiliyor..allah razi olsun kuzum..ya..

Umudum yok neden diyorsun
Teselli etmek için demedim inanki çıkmayabilir o yüzden test günü belirliyor doktorlar..
Hatta erken yapılanı bile kabul etmiyorlar.
İdrar testlerde dahil.
Sen umut et oda sana sana tutunmak için direnç göstersin..
Ok canim..cok tesekkur ederim..ilk defa uzgun degilim..diger denemelerimde uzulmustum ama..hayirlisi budur belki diyorum..allah razi olsun senden de canim..insallah...pozitife doner..nasip.💕💕

• Muhteşem
Reactions: H M
Vardır yada yoktur bilemem ben sana şu kadarını söyliyim ben daha önceleri hep test yapar negatifi görürdüm bu hamileligimde hiç test yapmadım direk kan sonucuyla öğrendim o yüzden sen bekle 12.gün kan ver
Masallah canim..yapimiyacagim daha fazla..10 kasim test gunum..o zman kan vermeyi dusunuyorum bende..allah razinolsun sendede canim..cok tesekkur ediyorum..💕

Merhaba kizlar..diger arkadaslarda cikiyormu cikmiyormu diye cok arasrirdim..ama saglikli bir veriye ulasamadim..erken gebelik testi ile..
Arkadaslar en erken ne zman basladiniz test yaomaya.ve kacinci gun pozitifi gordunuz acaba..yada negatif oldu.yada duydugunuz bildiginiz bir durum varmi bubkonuyla alakali
Bugun benim transferin 5. Gunu idi.5. Gun embriyosu malesef negatif cikti..ama benim gibi arastiran arkadslar icin en azindan bilgi verebilir diye dusundum..bu topik..yardimci olabilirseniz..cok sevinirim..🤗🤗
Normal kaset testte 6.gün silik çizgi gördüm darısı başına inşallah

5.gün embriyosu gelişimine baktım 5.gün kana 6.gün idrara karışmaya başlıyormuş canım
Tesekkur ediyoeum canimmmsin..💕💕ama ben bazi arkadsslara denk geldim kuzum .4. Ve 5. Gunde silik gorenler olmus..gec gorenlerde..5. Gun aslinda denemeyenler..cok tesekkur ederim.kuzum benim💕💕💕🙏

Tesekur ediyoeum canim...💕💕amin..kucaginada almayi nasip etsin rabbim..🙏💕
canım merhaba daha önce bir topicde beraberdik inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama çok erken başlamışın test yapmaya benim 4.son denemede 6.gün çok silik çizgi görmüştüm 7.gün doktorumun ısrarıyla kan verdim 16 çıkmıştı sonra değer düştü kimyasal oldu o kadar ağladım üzüldümki erken test yapmak hiç iyi birşey değil biliyorum kolay değil ama ben artık akıllandım 5.deneme için embriyo dondurdum biraz ara verdim bundan sonra gününden önce yapmamaya karar verdim gerçekten pozitif olsa bile sonra negatife dönüp daha büyük yıkım oluyor

canım merhaba daha önce bir topicde beraberdik inşallah sağlıkla kucağına alırsın ama çok erken başlamışın test yapmaya benim 4.son denemede 6.gün çok silik çizgi görmüştüm 7.gün doktorumun ısrarıyla kan verdim 16 çıkmıştı sonra değer düştü kimyasal oldu o kadar ağladım üzüldümki erken test yapmak hiç iyi birşey değil biliyorum kolay değil ama ben artık akıllandım 5.deneme için embriyo dondurdum biraz ara verdim bundan sonra gününden önce yapmamaya karar verdim gerçekten pozitif olsa bile sonra negatife dönüp daha büyük yıkım oluyor
Merhaba canim..evet kuzum daha oncede konjsmustuk..canim tahmin edebiliyorum acini..ben 3. Gun aksam ogun igne vurulmistum..ve yarimsaat sonra hayali cizgiyi gordum..ya nasil guzel bi duyguydu anlatamam..ama tabi ben o gun vuruldugum ignenin ve kuruma cizgisi olabilecegini dusundugum icin.cokta ihtimal vermedim.7. Gunu gorsem daha cok uzuludrumm..canim..2. Denemede cok uzulmustum..bunda cok uzulmedim kuzum..ya..nasibimde yokmus..bende en az 1 yil denemem..hatta hic dnemem diye dusunuyorum da..olurda karar verirsem tekrar diye..ama en az 1 yil dusunmuyorum..boyle biseye..1 senedir hayatimi cok erteledim cunki..insallah bebeisini kucagina alirsin kuzum..tez zamnda...🙏🙏🙏💕💕💕

Merhaba canim..evet kuzum daha oncede konjsmustuk..canim tahmin edebiliyorum acini..ben 3. Gun aksam ogun igne vurulmistum..ve yarimsaat sonra hayali cizgiyi gordum..ya nasil guzel bi duyguydu anlatamam..ama tabi ben o gun vuruldugum ignenin ve kuruma cizgisi olabilecegini dusundugum icin.cokta ihtimal vermedim.7. Gunu gorsem daha cok uzuludrumm..canim..2. Denemede cok uzulmustum..bunda cok uzulmedim kuzum..ya..nasibimde yokmus..bende en az 1 yil denemem..hatta hic dnemem diye dusunuyorum da..olurda karar verirsem tekrar diye..ama en az 1 yil dusunmuyorum..boyle biseye..1 senedir hayatimi cok erteledim cunki..insallah bebeisini kucagina alirsin kuzum..tez zamnda...🙏🙏🙏💕💕💕
canım 3.gün çok erken kana bile 6.günden karışıyor idrarda hayatta çıkmaz şimdiden üzülme hiç inşallah pozitiftir. bende 4.denemeden sonra bitti tamam demiştim ama doktorumun gazıyla ertesi ay hemen tedaviye başlayıp dondurttum yaşım 36 ve tüplerim olmadığı için başka şansım yok .aldığımız hormonlar mahvediyor o yüzden biraz vücudumu dinlendirmek için 2020yi kapattım inşallah 2021de transfer düşünüyorum.dediğin gibi 2018den beri doktor hastane kapılarında gezmekten yoruldum.evliliğin bile tadını çıkaramadan kadın doğumlarda 2 yılım geçti ama pes etme bence canım ara ver tabiki ama bence bırakma derim

canım 3.gün çok erken kana bile 6.günden karışıyor idrarda hayatta çıkmaz şimdiden üzülme hiç inşallah pozitiftir. bende 4.denemeden sonra bitti tamam demiştim ama doktorumun gazıyla ertesi ay hemen tedaviye başlayıp dondurttum yaşım 36 ve tüplerim olmadığı için başka şansım yok .aldığımız hormonlar mahvediyor o yüzden biraz vücudumu dinlendirmek için 2020yi kapattım inşallah 2021de transfer düşünüyorum.dediğin gibi 2018den beri doktor hastane kapılarında gezmekten yoruldum.evliliğin bile tadını çıkaramadan kadın doğumlarda 2 yılım geçti ama pes etme bence canım ara ver tabiki ama bence bırakma derim
Yok kzuum..bugun 5. Gunuydu..3. Gundede yapmistim demek istedim..canimnkeske 36 olsaydim bende..40 olcam 7 ay sonra..belki 41 imide belkii oda denerim..kismet olursa..seninde dedigin gibi biraz dinlenicem..cunki 1 senedir tuo bebkle yattim tup bebekle kalktim..hayatima bakicam birasda..dikkatimi dagitmam lazim..artik bukonulardan..cok tesekkur ederim..kuzum..insallah sana bu sefer kismet olur kuzum..🙏🙏💕💕allahim nasip eder..

Back
X