Transferin 6.gun hcg yapanlar bakabilir msnz

buketcakmak22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
66
30
3
33
Kızlar merhaba yarın 6.günüm çarsamba 7.gün. Bu günlerde kanda hcg bakanlar oldu mı kaç çıktı ,? Şahsen yarın baktırmayı düşünüyorum en geç çarsamba yoksa çatlayacağım

Ben 7.gün kanda öğrenmiştim 28ile. 3.gün embriyosuydu
canım dogum yapmıssın masallaahh hayırlı olsun bebısın, saglıkla buyusun.
bende kasımda tupe baslıyorum..
opu oncesı yumoşlar ıcın tavsıyelerın var ıse cok sevınırım.
ve transfer sonrası :KK200:

Canm maalesef yine 1.2 çıktı bugün transferin 6.gün . 5.gün embriyosu blast artık yükselir mi böyle mi kalır hic bilmiyorum çok üzüldüm
Transfer gününü sayarsan mı 6 oluyor. Bence acele etme. Zaten blast olduktan 48 saat sonra yerleşme oluyormuş. Betanın kanda çıkması bile 5-6 gün diyorlar

canım dogum yapmıssın masallaahh hayırlı olsun bebısın, saglıkla buyusun.
bende kasımda tupe baslıyorum..
opu oncesı yumoşlar ıcın tavsıyelerın var ıse cok sevınırım.
ve transfer sonrası :KK200:
Çok şükür canım hayırlısıyla darısı hepinize 🙏 ben hiçbir şey yapmadım belki öncedende yazmışımdır. Yatmadım bile transferden sonra. Ne kadar çok stres yapıp kafanda dolaştırırsan o kadar sıkıntılı geçiyor süreç. Mümkün olduğunca güzel geçirmeye bak 🥰

Çok şükür canım hayırlısıyla darısı hepinize 🙏 ben hiçbir şey yapmadım belki öncedende yazmışımdır. Yatmadım bile transferden sonra. Ne kadar çok stres yapıp kafanda dolaştırırsan o kadar sıkıntılı geçiyor süreç. Mümkün olduğunca güzel geçirmeye bak 🥰
çok sagol canım amiiiiinn inşalllaahhh,
bende muhtemelen ıkı gun ızın alıp işe döneceğim, masa başındayım zaten burda vakıt daha hızlı gecıyor :KK200:
çok streslı degılım bılmıyorum rahat hısseıdyorum hazıranda dıs gebelık gecırdım dogal yolla, belkı onunda etkısı vardır bılmıyorum,nasıp olursa Rabbim ol desin olacaktır teslim ettim kendimi

Transfer gününü sayarsan mı 6 oluyor. Bence acele etme. Zaten blast olduktan 48 saat sonra yerleşme oluyormuş. Betanın kanda çıkması bile 5-6 gün diyorlar
Yarın 7.günü oluyor transferin canm gecen hafta carsamva transfer oldu . Doktoruma attım cuma tekrar yap dedi 6.gün erken varsa bile çıkmaz dedi ama cuma kesinleşir artık dedi . Allah bullak oldum cnm hiç bilmiyorum 🥺🥺

Back
X