canım hayırlı olsun tedavin,,belirtilere gelincee her bünyede farklılık gösteriooo bu :)) belki seninde böle rahat geçiçektirr ohhhhhhh ne güsell :)))
birde sana tavsiyem sakın evde test yapmaa. gereksiz yere canını sıkma..gününü bekle derim canımm
kolayy gelsin,,allah yardımcın olsun...
realist merhaba,
bende bugün transferimin 7.günündeyim,sitede böyle olupta hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlar varmı diye yazılanları okurken seni buldum
etrafımdakiler içinde bir his yokmu,bebek hissi falan diyorlar,hani bazı insanlar hamile olduğunu hissedermiş ya, oda yok
belirtilerimde ilk 3 gün bel ağrısı,karında sancılanma,halszilik vardı geçti,şimdi belirti yok sadece ara ara adet sancıları gelip geçiyor,bugün oda yok,ne yapcağımı şaşırdım,bazen ağlama krizlerine giriyorum,eşim beni sakinleştirmekten bıktı artık,test yapsam diyorum yapamıyorum,acaba olmadımılarla geçiyor günlerim
selam arkadaşar benimde yedinci günüm hiç birinizin akıntısı felan oldumu :)
kızlar boşu boşuna 10. günden evvel sakın kan testi yapmayın, kana yansıyan degerler o gün yükselmeye başlıyor. önce kanda çıkıyor sonra idrara yansıyor yani evde yapılan idrar testine de güvenmeyin. stres yaparsanız kanda yükselen bir hormon bebeğin daha en erken haftalarda bile hissetmesini sağlıyor ve etkileniyormuş. lütfen panik yapmayın, olmayacak diye degil olacakmış gibi düşünün. üzülecekseniz 1 hafta sonra üzülürsünüz zaten erkenden kendinizi hırpalamayın. allah yardımcınız olsun hepinizin değerleri ikiz üçüz çıksın inşallah:CüvCüv::CüvCüv:
Arkadaşlar..transferimin 3.günü fortelle baktım.En ufak bir iz yoküzülmelimiyim????
Arkadaşlar..transferimin 3.günü fortelle baktım.En ufak bir iz yoküzülmelimiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?