Transferin 7. Günü..

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
116
45
İstanbul
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar transferimin 7. günü ve ilk tüp bebek denemem. En ufak bir şey ne hissediyorum ne en ufak bir belirti var. Normal mi acaba? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Günler ne zor geçiyor yaa, zor tutuyorum kendimi gidip test yaptırmamak için:) :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım hayırlı olsun tedavin,,belirtilere gelincee her bünyede farklılık gösteriooo bu :)) belki seninde böle rahat geçiçektirr ohhhhhhh ne güsell :)))

birde sana tavsiyem sakın evde test yapmaa. gereksiz yere canını sıkma..gününü bekle derim canımm

kolayy gelsin,,allah yardımcın olsun...

canım hayırlı olsun tedavin,,belirtilere gelincee her bünyede farklılık gösteriooo bu :)) belki seninde böle rahat geçiçektirr ohhhhhhh ne güsell :)))

birde sana tavsiyem sakın evde test yapmaa. gereksiz yere canını sıkma..gününü bekle derim canımm

kolayy gelsin,,allah yardımcın olsun...

çok teşekkür ederim canım. zaten doktorlar 12. günü test yapalım dediklerine göre vardır bi bildikleri. boşu boşuna erken yapıp moralimi bozmak istemiyorum. ama işte merak:)) allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh:Saruboceq:

realist merhaba,
bende bugün transferimin 7.günündeyim,sitede böyle olupta hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlar varmı diye yazılanları okurken seni buldum
etrafımdakiler içinde bir his yokmu,bebek hissi falan diyorlar,hani bazı insanlar hamile olduğunu hissedermiş ya, oda yok :(
belirtilerimde ilk 3 gün bel ağrısı,karında sancılanma,halszilik vardı geçti,şimdi belirti yok sadece ara ara adet sancıları gelip geçiyor,bugün oda yok,ne yapcağımı şaşırdım,bazen ağlama krizlerine giriyorum,eşim beni sakinleştirmekten bıktı artık,test yapsam diyorum yapamıyorum,acaba olmadımılarla geçiyor günlerim

merhaba canım tadavinde inşl hayırlı sonuç alırsın şuan hayatında en uzun günleri yaşıyorsun ve bu günlerin sonunda inşl hayatının en güzel ve anlamlı olan hamilesin sözünü duyarsın rabbim herkeze kısmet eder inşl

realist merhaba,
bende bugün transferimin 7.günündeyim,sitede böyle olupta hiçbir belirtisi olmadan hamile kalanlar varmı diye yazılanları okurken seni buldum
etrafımdakiler içinde bir his yokmu,bebek hissi falan diyorlar,hani bazı insanlar hamile olduğunu hissedermiş ya, oda yok :(
belirtilerimde ilk 3 gün bel ağrısı,karında sancılanma,halszilik vardı geçti,şimdi belirti yok sadece ara ara adet sancıları gelip geçiyor,bugün oda yok,ne yapcağımı şaşırdım,bazen ağlama krizlerine giriyorum,eşim beni sakinleştirmekten bıktı artık,test yapsam diyorum yapamıyorum,acaba olmadımılarla geçiyor günlerim

Selensu seni benden daha iyi anlayacak kimse olamaz herhalde şuan:) Eşim bile soruyor hiçbir şey hissetmiyor musun diye. Yok! Hiçbir şey hissetmiyorum. Aynen bir iki gün karnımda ağrı vardı filan şuan hepsi geçti hiçbir şey yok. Ama moralimizi bozmayalım değil mi? Bak Egeli de öyle diyor, illa bir şey hissetmek zorunda değiliz, yada illa bir belirti olmak zorunda değil herhalde. Ya test konusunu hiç sorma, kendimi zor tutuyorum yaptırmamak için. Şimdi ikiz filansa çıkar ama eğer tekse daha 7. günü çıkmama olasılığı tutsa bile zor olabilir. Negatif sonucu görünce de moralimiz iyice bozulabilir. 11. günde bile bu oran birden yükselebiliyormuş.

Ve benim bir de şöyle bir durumum var. Hayatta en çok korktuğum, tek korktuğum, tahammül edemediğim zaten alerjimin olduğu tek bir şey var İĞNE!!! düşünebiliyor musun, bütün tedavi boyunca ben tüm iğnelerimi yandaki kliniğe yaptırdım benim yapmam mümkün değildi. Zaten iğneyi gördüğüm an başlıyorum kusmaya ve tansiyonum düşüyor. Her gün ağlaya ağlaya iğne oldum. Tüm bu süre içinde psikiyatriste gittim. Benim için gerçekten çooookkk zor bir süreçi. Eğer negatif çıkarsa tekrar tedaviye başlayabilmem için kendimi toparlamam benim 1-2 yılımı alır:(

Umarım allah hepimize bu mutluluğu en kısa sürede yaşatır.:Saruboceq: test sonucunu mutlaka haber ver olur mu? Ölürüm meraktan:) ikimizde mutlu haberleri veririz birbirimize inşallah.

kızlar inşşş emeğinizin karşıığını alıcaksınız,,dualarım sizinleeeee :CüvCüv:

ben olmayacakmış gibi hissediyorum:(( ne kadar mani olsamda bu duyguyu dile getirmesem, düşünmemeye çalışsam, hatta pozitifmişim gibi yapsamda değilim biliyorum ve okadar eminim ki nedense... ve test sonucu da beni doğrularsa benim yolculuğum burada bitmiş oluyor... çok gerginim, çok stresliyim ve şu lanet günler geçmiyor bir türlü!!!!!

merhaba arkadaşlar gördümki çok bunalım takılıyorsunuz ama yapmayın bu 12 günlük dönem çok sıkıntılı hamile arkadaşların hepsi bu dönemden geçti çok zor biliyorum ama bu olumsuzluklar en başta hormonlarınızı etkiliyor hormonlarda şuan size en gerekli şeyler biliyorsunuz bende çok umutsuzdum 3 ayda 3 kez ameliyat oldum 20 gün sonrada tüp bebek yaptırmıştım banada olmayacak tutmayacak bidaha nasıl denerim nasıl yapabilirim asla gibi umutsuzluklarla paralamıştım kendimi heleki son 3 gün karın ağrıları adet sancıları tamamen yıkılmıştım ama tek yaptığım şey vardı sadece dua ettim yaradana onalrı bana çok görmemesi için ister negatif ister pozitif öneclikle herşeyin yaradandan olduğunu unutmayın vaktiniz geldi ise allah zaten yazmıştır onu size burada bi çok kez tüp bebek deneyen olumsuz sonuç alan arkadaşları okumuşsunuzdur yada 3-5 aylıkken bebeklerini cennete gönderen anneleri düşünün ne kadar zor bi durum öncelikle herşeyin hayırlısı bakın benim bebeklerim 21 haftalık oldular bile çok şükür zaten sıkıntı hiç bitmiyo yani pozitif çıkınca rahatlıyacam sanmayın kalpleri keseleri derken daha çoook bunalıma giriceksiniz o yüzden şimdi bebekleriniz için gülümseyin ve asla onları aramaktan vazgeçmeyin olumsuzda olsa sonuçlarınız ama dilerim sizde benim gibi ilk denemede alırsınız bebişleri içinize allah yanınızada ve yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

12.güne kadar hiçbirşey hissetmezsin arkadaşım.yani bende öle olmuştu.adet sancısına benzer sancı duymadığın sürece problem yok demektir.iyi şansalr.herşey gönlünce olsun.

kızlar boşu boşuna 10. günden evvel sakın kan testi yapmayın, kana yansıyan degerler o gün yükselmeye başlıyor. önce kanda çıkıyor sonra idrara yansıyor yani evde yapılan idrar testine de güvenmeyin. stres yaparsanız kanda yükselen bir hormon bebeğin daha en erken haftalarda bile hissetmesini sağlıyor ve etkileniyormuş. lütfen panik yapmayın, olmayacak diye degil olacakmış gibi düşünün. üzülecekseniz 1 hafta sonra üzülürsünüz zaten erkenden kendinizi hırpalamayın. allah yardımcınız olsun hepinizin değerleri ikiz üçüz çıksın inşallah:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar boşu boşuna 10. günden evvel sakın kan testi yapmayın, kana yansıyan degerler o gün yükselmeye başlıyor. önce kanda çıkıyor sonra idrara yansıyor yani evde yapılan idrar testine de güvenmeyin. stres yaparsanız kanda yükselen bir hormon bebeğin daha en erken haftalarda bile hissetmesini sağlıyor ve etkileniyormuş. lütfen panik yapmayın, olmayacak diye degil olacakmış gibi düşünün. üzülecekseniz 1 hafta sonra üzülürsünüz zaten erkenden kendinizi hırpalamayın. allah yardımcınız olsun hepinizin değerleri ikiz üçüz çıksın inşallah:CüvCüv::CüvCüv:

ama burdan takip ettiğim kadarıyla ikiz ve üçüz gebeliklerde bu oran transferden çok kısa bir süre sonra artıyor sanıyorum. ben de meraktan ölüyorum zor tutuyorum kendimi gidip test yaptırmamak için. idrar testi zor çünkü önce kandaki oran yükseliyor bildiğim kadarıyla sonra idrar testinde çıkıyor.:utangac:

benim 12. gün degerim 673, 14. gün degerim 2024 idi ve ikizdi. 12. güne kadar hiç bişeye bakmadım, o akşam kan sonucunu almış olmama rağmen sırf meraktan idrar da yaptırdım ve negatif çıktı. nasıldır nedendir bilmiyorum ama test bayat da degildi. hatta 2. çizgi silik bile degildi resmen negatif.... o yüzden ikiz üçüz bile olsa 10. güne kaqdar bekleyip kan yaptırmak daha akıllıca, senin de bugn 8. günün falan olmalı, 10. güne kadar sabretmeye çalış arkadaşım, bazen insanlar erkenden yaptırıp düşük de olsa pozitif sonuç alıyor ama sonra değerin belli oranlarda artması beklenirken deger düşük kalınca panik ve stres yapıyolar, bu da sonucu etkileyebiliyor, doktorlar 12. günü bekleyin derken gerce3kten bilimsel oldugu için ısrar ediyolar. gene de en doğrsuunu sen kendin bilrsin, allah gönlüne göre versin.

Arkadaşlar..transferimin 3.günü fortelle baktım.En ufak bir iz yok:( üzülmelimiyim????

canım benim 9. günü hala hiçbir belirti yok. ama belirti olacak diye bi şart yokmuş. bak arkadaşlar 10. günden sonra hormon oranının yükseldiğni, 12. pozitif sonucu aldıktan sonra yaptığı idrar testinin negatif çıktığını vs. söylüyorlar. boşuna hiç bozma moralini. doktorlar 12. gün diyorlarsa e vardır bir bildikleri bende zor tutuyorum kendimi test yaptırmamak için:)

Arkadaşlar..transferimin 3.günü fortelle baktım.En ufak bir iz yok:( üzülmelimiyim????

:))))) ahh canım seni çok iyi anlıyoruz ama sabretmen lazım 10. gğne kadar hamileilk hormonu kana karışmıyor !!! yani ne idrarla baksan ne de kanla o günlerden evvel sonucun negatif çıkma olasılığı çok çok yüksek..beklemen lazım...

Back
X