Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah sonucun pozitif çıkar seni tanımıyorum ama emin ol dua ediyorum mutlaka haber ver bana olurmudua et bana neolur2 saate sonucum cıkıcak
Canım ya üzülme lütfen allah herseyin en doğrusunu bilendir0.6 çıktı kizlar yok
Çok hızlı çıkmış sonucun o nasıl oldu bu aradayapicak bisey yok alalh eniyisini bilir
Negatif maalesefgülce bugün tahlil günündü merak ettim sonucunu
Inşallah benim hiç dondurulmuş embriyom yok malesef hersey sil baştan olucak senin işin daha kolay olucakinaalhh bu sefer hayırlı olumlu sonuçlar alırız benim 3tane dondurulmuş embiriom var yek sinir bozucu sey hepsini transferini istiyorum ben ama tek transfer ediyorlar
Uzun zaman olmus kızlar varmı bebiş :)Inşallah Rabbim gonlumuzdekini biliyo istediğimizi hakkımızda hayırlı kılsın
Bende mersinde fakultede yaptırdım 7.gün adet sancım varinaalhh buseferkini daha kolay arlatırsın
Merhaba ben de transferde sonra 12.gun test yaptım sonuç 19.8 çıktı doktorum dediki üç gün sonra bi daha test yap fakat bu sefer daha düşük çıktı 1.46 malesef çok üzüldüm ama doktor dediki bebek halen tutunmaya calisiyormusBende mersinde fakultede yaptırdım 7.gün adet sancım var
Evet evet batma var 4 değil bugün 7.güngerçi 4.gününüz sanırım batmalarınız vardır degilmi