transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozelden yazarken hata verior burdan yazmak istedim ben ilk 3gün aglamıştım negatif sonuç aldıgım gün gece adet oldum üzülmemek elde dgl hatta benim hiç bebegim olmadıgı icin hić olmucak gibi geliyor bana bu carsanba randevum var neden olmadıgını arastıracaklarmış

Ben ağladım üzüldüm şimdi biraz daha iyiyim allaha karşı boynumuz kıldan ince demek boyleymis hayırlısı demekten başka hiç bişey gelmiyo elimden allah bugünümüzü aratmasin inşallah ümidimi kaybetmedim iki üç ay sonra tekrar yaptircam hersey nasip işi sonuçta bi kez daha denerim olmazsa o zaman vazgeçerim

inaalhh bu sefer hayırlı olumlu sonuçlar alırız benim 3tane dondurulmuş embiriom var yek sinir bozucu sey hepsini transferini istiyorum ben ama tek transfer ediyorlar

inaalhh bu sefer hayırlı olumlu sonuçlar alırız benim 3tane dondurulmuş embiriom var yek sinir bozucu sey hepsini transferini istiyorum ben ama tek transfer ediyorlar
Inşallah benim hiç dondurulmuş embriyom yok malesef hersey sil baştan olucak senin işin daha kolay olucak

Bende mersinde fakultede yaptırdım 7.gün adet sancım var
Merhaba ben de transferde sonra 12.gun test yaptım sonuç 19.8 çıktı doktorum dediki üç gün sonra bi daha test yap fakat bu sefer daha düşük çıktı 1.46 malesef çok üzüldüm ama doktor dediki bebek halen tutunmaya calisiyormus

Back
X