transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damla temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm

sağol canım çok tşk ederim inşallah tutunur sana bebişin ...sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım hepinize...
kızlar carsamba yumurtalıklarım toplancak cumartesıde transfer bakalım hayırlısı beklemek zor

canım hakkında hayırlısı olsun...allahım yar ve yardımcın olsun....

merhaba
öncelikle hayırlısı olsun.
eğer embiryo toplanarak yapılan bir transfer ise şişlik olabiliyor fakat aşırı derecede bir şişliğin ve nefes alamama durumun var ise ohhs olmuşsun büyük ihtimalle. bu da yumurtalıkların fazla uyarılması sonucu oluyor. aynı şey bende oldu fakat transferim yapılmadı doktor çok zorluk çekersin demişti.
lütfen bir doktora git ve baktır çünki bu ciddi bir durum olabilir.

merhaba hanımlar
yarın tekrar test yaptırıcam değerimin katlanıp katlanmadığına bakılacak.çok korkuyorum inş. bebeğim büyümüştür.
nec86, sermuh ve diğr hanımlar sevinçli haberlerini bekliyorum.
yalnız bırakmayın beni.

Benimde yarin sabah testim insallah bebislerimiz bizimledir...

canımmm inşallah değerin artmıştır bebişin büyüyordur.. benimde yarın test günüm.. inşallah değerim iyi çıkar..dualarınızı bekliyorummmm...

sermuh ve nec86
sonuçlarınızı yazmamışsınız.merak ettim kızlar
umarım üzücü birşey yoktur. çok şükür değerim artmış benimde .
sizden cevap bekliyorum.

sermuh ve nec86
sonuçlarınızı yazmamışsınız.merak ettim kızlar
umarım üzücü birşey yoktur. çok şükür değerim artmış benimde .
sizden cevap bekliyorum.

muhhanim çok şükür pozitif canmmmm....
inşalah değerlerimiz artar herşey yolunda gider..
kaçıncı gün değerin kaç oldu cnm?

çokkkkkkkkk heyecanlıyım regl oldum bugün yarın randevum var hadi hayırlısı.......

ayy hadi canımmm hayırlısı inşallah herşeyin çok yolunda gideceği bir tedavi sürecin olurr.. Rabbim yavruşunu almayı nasip etsin inşallahhhh

ahh cnm ne kadar sevındım bilemezsin hayırlsıyla kavursun bebeklerıne ıns benımde yarın toplancak dua et bana olurmu

ayyyyyyyy canım çooooook sevindimm
hayırlısı olsun inşaalllah.
beni yalnız bırakmnadın.
benim transfer sonrası 10.gün değerim 230. 14. gün değerim 2017.
haftaya keseye görmeye gideceğiz.
senim değerlerin kaç.
bol bol su iç bu arada.

sonuçları pozitif olan arkadaşlar tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunnlar ...dua edin bizlerede...

sevincimmm inşallah canımmm çok iyi haberle gelirsinnn..
ama şuna inan engin hoca ve birgül hoca ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar onlara güvennn..

muhannimcim saolasın cnm inşallah devam eder bebişlerimizin büyümesi..
benim 14. gün değerim 630du.. sana göre azmış..senin ikiz olma ihtimali var mı cnm??

Öncelikle hepinize merhaba,

Benim transferim geçen perşembe günü yapıldı.Bugün tam 7. gün içindeyim ve çok meraktayım.Sadece 3 gün evde geçirdim, 4. gün kalkıp gezmeye çıktım birsürü yol dolaştım anlıcanız evde yatamadım.Bu benim ilk denemem ve çok tecrübesizdim.Doktorum 12. gün gel bakalım dedi ancak ondan önce beni çağırmadı. Günler geçtikçe ümitssizliğe kapılıyorum bebiş karnımda yok mu yoksa diye.Allahım hayırlı sağlıklı isteyen herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Çok merak içindeyim şimdi batırsam hamile olup olmadığım anlaşılmaz mı, bana yardımcı olun lütfen, aynı durumda birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.Siz nelere dikkat ediyorsunuz, neler yapıyorsunuz

canım öncelikle hayırlısı olsun. umarım sende ben ve nec86 gibi pozitif sonucu alırsın.
öncelikle sabırsızlığını anlıyorum. ama beklemek gerekiyor.
benim test günüm transfer sonrası 15. gündü. fakat ben 10.gün yaptırdım ve çıktı. çünki doktorum varsa 10.gün çıkar dedi.
normal gebelikte 9. günden sonra kana karışıyormuş zaten bhcg.
belirtilere gelince herkeste farklı olmakla birlikte kasıkta ağrı, ateş, gaz,göğüslerde hasssiyet ve dolgunlaşma, nefes alamama, iştahsızlık.
ama hiç belirtisi olmayanda varmış bilemiyorum.
ama kasıklarda dolgunluk ve adet ağrısına benzer hafif çekilmeler kesin oluyor.
sadece bol su iç ve rahmin oksijen alabilmesi için yürüyüşler yap. çok yatma. tabi yorulmadan. birde allah a dua edelim.
sanırım yeterli olmuşltur şimdilik.

canım hiç bilemiyorum. sağlıklı olsunlarda isterse beşizim olsun.
haftaya pazartesi kese görmeye gideceğiz.
sonraki haftada kalp atışı için gidilecek sanırım.
seni ne zaman çağırdı doktorun kese için.
mide bulantın başladı mı.
bende sadece baş dönmesi var aşırı derecede. uykum var birde. karnım çok çabuk acıkıyor.
ama mide bulantısı için erken değil mi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…