canım hiç bilemiyorum. sağlıklı olsunlarda isterse beşizim olsun.
haftaya pazartesi kese görmeye gideceğiz.
sonraki haftada kalp atışı için gidilecek sanırım.
seni ne zaman çağırdı doktorun kese için.
mide bulantın başladı mı.
bende sadece baş dönmesi var aşırı derecede. uykum var birde. karnım çok çabuk acıkıyor.
ama mide bulantısı için erken değil mi daha.
merhaba kızlar.ben ohss omuşum 3 gün hastanede yattım bugün taburcu olup evime döndüm.transferimin 6.günündeyim.dr.sabah aldığı kanla beni taburcu etmek için kan değerlerime bakmış,beta hcg de eklemiş tahlile,sonuç 2.94 çıkmış.ben de üzülmeye başladımsanırım ilk denememdi olmadı gibi
canımmm çok geçmiş olsunnnn evet belirtilerin ohssye benziyordu.. neyse ki taburcu olmuşun.. değere elince cnm daha erken ya ne biliyim sanki artar inşallahh.. geç tutunma olabliyormuş.. ki zaten senin daha 6. gün yeni yeni tutunmuştur...
merhaba kızlar.ben ohss omuşum 3 gün hastanede yattım bugün taburcu olup evime döndüm.transferimin 6.günündeyim.dr.sabah aldığı kanla beni taburcu etmek için kan değerlerime bakmış,beta hcg de eklemiş tahlile,sonuç 2.94 çıkmış.ben de üzülmeye başladımsanırım ilk denememdi olmadı gibi
senin de mi test günün 20 ekim
cnm benden de yumurta cok toplandığı için ohss riskim vardı doktorda genelde tutarsa ortaya cıkıyor demişti endişelenme
nec86,
cnm diğer sayfada da kutlamıstım ama burdan da tebrik ederim ins sağlıkla kucağına alırsın
ya ben de pek belirti yok arada kasıklarıma kramp giriyor sabahta hafiften basım döndü gibi belki de psikolojik
senin de mi test günün 20 ekim
cnm benden de yumurta cok toplandığı için ohss riskim vardı doktorda genelde tutarsa ortaya cıkıyor demişti endişelenme
nec86,
cnm diğer sayfada da kutlamıstım ama burdan da tebrik ederim ins sağlıkla kucağına alırsın
ya ben de pek belirti yok arada kasıklarıma kramp giriyor sabahta hafiften basım döndü gibi belki de psikolojik
canım öncelikle hayırlısı olsun. umarım sende ben ve nec86 gibi pozitif sonucu alırsın.
öncelikle sabırsızlığını anlıyorum. ama beklemek gerekiyor.
benim test günüm transfer sonrası 15. gündü. fakat ben 10.gün yaptırdım ve çıktı. çünki doktorum varsa 10.gün çıkar dedi.
normal gebelikte 9. günden sonra kana karışıyormuş zaten bhcg.
belirtilere gelince herkeste farklı olmakla birlikte kasıkta ağrı, ateş, gaz,göğüslerde hasssiyet ve dolgunlaşma, nefes alamama, iştahsızlık.
ama hiç belirtisi olmayanda varmış bilemiyorum.
ama kasıklarda dolgunluk ve adet ağrısına benzer hafif çekilmeler kesin oluyor.
sadece bol su iç ve rahmin oksijen alabilmesi için yürüyüşler yap. çok yatma. tabi yorulmadan. birde allah a dua edelim.
sanırım yeterli olmuşltur şimdilik.
arkadaşlar bugün 7.günüm çok merak ediyorum.
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.çıkar mı sizce??
cnm benimde 8 ekimdi transferim bilmiyorumki cnm sabredebilirsen sabret yoksa yaptır
bize de hbr ver ilk deneme mi bi de belirtin var mı hiç
ben 8. günde yaptırdım ve çıktı canım umarım seninde öle olur....ama çıkmazsada üzülme geç tutunmada olabiliyo
baharkuşcum bana 14. gün dediler o güne kadar baktırmadım.. bi arkadaşa kana 10. gün geçiyormuş demiş doktoru yani kesin sonuç için 10. günü bekleyebilirsen bekle..
günaydın hanımlar
5+2 günlüğüm bugün. pazartesi kese görmeye gideceğiz çok korkuyorum acabaa bebeğim gelişti mi kalbi atacak mı diye.
sizin şu anki endişelerini anlıyorum ama sonucun pozitif olmasyıla iş bitmiyor inanın ki.
bhcg-kese-kalp atışı-ikili test-üçlü test-9 ay ve
Allah yardımcımız olsun.
muhhanimcim aynı heyecan bende de var bende haftaya cuma-cmt gibi gidicem inşallah keseleri görürüz kalp atışlarını duyarız diğer süreçlerde zordu ama heyecan şimdi daha fazla sanki.. senin nası belirtilerin arrtı mı?
baharkuş, nurselcagrı inşallah pozitifi görürsünüz inşallah canlarımmm.. iyi haberlerinizi bekliyoruzzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?