transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar.ben ohss omuşum 3 gün hastanede yattım bugün taburcu olup evime döndüm.transferimin 6.günündeyim.dr.sabah aldığı kanla beni taburcu etmek için kan değerlerime bakmış,beta hcg de eklemiş tahlile,sonuç 2.94 çıkmış.ben de üzülmeye başladım sanırım ilk denememdi olmadı gibi

tabi canım yaaa sağlıklı olsunlar keselerini görelim kalplerini duyalım inşallahdaaaaa...
bende sırt bel ağrısı var bide biraz mide bulantısı.. karnım zaten sürekli aç.. başka da belirti yok..

canımmm çok geçmiş olsunnnn evet belirtilerin ohssye benziyordu.. neyse ki taburcu olmuşun.. değere elince cnm daha erken ya ne biliyim sanki artar inşallahh.. geç tutunma olabliyormuş.. ki zaten senin daha 6. gün yeni yeni tutunmuştur...

teşekkürler canım inşallah.

senin de mi test günün 20 ekim
cnm benden de yumurta cok toplandığı için ohss riskim vardı doktorda genelde tutarsa ortaya cıkıyor demişti endişelenme
nec86,
cnm diğer sayfada da kutlamıstım ama burdan da tebrik ederim ins sağlıkla kucağına alırsın
ya ben de pek belirti yok arada kasıklarıma kramp giriyor sabahta hafiften basım döndü gibi belki de psikolojik

Allah razı olsun canımmm inşalllah emin ol test gününü beklemek daha az zordu.. inşallah herşey yolunda gider..
bende de hiç belirti yoktu cnm sadece kasıklarıma ara ara sancı giriyordu hatta son bi kaç gün adet ağrısı duymaay başladım afedersin tuvalate gidip duryordum adet mi oldum diye.. bi de hafif sırt ağrım vardı.. inşşalh sende olumlu snuç aırsın cnm inşallahhhh

canım benim test günüm 18 ekim,inş hepimiz bebişlere kavuşuruz

ben sadece 3 gün evde istiharet ettim.4 gün çıkıp gezmeye gittim ve 5. gün işbaşı yaptım.Evde fazla kalamadım çok sıkıldım ve çok düşündüğüm için kendimi dışarı attım.Ağrılarım 7 gün bitti.Telefon açıp sorduğumda hemşire hamilelik var ya da yo diyemeyiz dedi.12 gün kan tesitine gideceğim.Rabbim bana da kısmet etsin hamileliği inşallah, çok endişeleniyorum.Tavsiyelerin için çok teşekkür edrim. Ben de sadece göğüs hassasiyeti ve gaz var ama iştahım çok açık bakalım salı gününü iple çekiyorum.:18:

arkadaşlar bugün 7.günüm çok merak ediyorum.
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.çıkar mı sizce??

cnm benimde 8 ekimdi transferim bilmiyorumki cnm sabredebilirsen sabret yoksa yaptır
bize de hbr ver ilk deneme mi bi de belirtin var mı hiç

ben 8. günde yaptırdım ve çıktı canım umarım seninde öle olur....ama çıkmazsada üzülme geç tutunmada olabiliyo

cnm benimde 8 ekimdi transferim bilmiyorumki cnm sabredebilirsen sabret yoksa yaptır
bize de hbr ver ilk deneme mi bi de belirtin var mı hiç

evet 1.denemem 1.kalite 2 emriyo konuldu kent hastanesi var çok yakınımda yarın orada yaptırmayı düşünüyorum.
belirti aramak istemiyorum aslında sık sık tuvalete çıkmaya başladım goguslerımde dolgunluk var bılmıyorum
allah emeklerimizi bosa cıkartmasın

baharkuşcum bana 14. gün dediler o güne kadar baktırmadım.. bi arkadaşa kana 10. gün geçiyormuş demiş doktoru yani kesin sonuç için 10. günü bekleyebilirsen bekle..

ben 8. günde yaptırdım ve çıktı canım umarım seninde öle olur....ama çıkmazsada üzülme geç tutunmada olabiliyo

inşallah yarın yaptıracağım
hayırlısı neyse allah onu nasip etsin
üzülmeyeceğim allahıma sukur dunyalar tatlısı bir kızım var 7 yasında

baharkuşcum bana 14. gün dediler o güne kadar baktırmadım.. bi arkadaşa kana 10. gün geçiyormuş demiş doktoru yani kesin sonuç için 10. günü bekleyebilirsen bekle..

canım emriyo rahime yerleştıkten sonra bhcg salgılamaya başlıyormuş
benim bugün transfer yapılalı tam 7 gün oldu tutmussa eger kanda cıkar dıye dusunuyorum
bakalım nasıp

benim de bugün transfer sonrası 7.günüm.dün hcg yapılmıştı bana ohss yaşadığım için,2,96 çıkmıştı.bakalım 12.güne gebe çıkacakmıyım ama ben biraz ümidimi kaybettim gibi

günaydın hanımlar
5+2 günlüğüm bugün. pazartesi kese görmeye gideceğiz çok korkuyorum acabaa bebeğim gelişti mi kalbi atacak mı diye.
sizin şu anki endişelerini anlıyorum ama sonucun pozitif olmasyıla iş bitmiyor inanın ki.
bhcg-kese-kalp atışı-ikili test-üçlü test-9 ay ve
Allah yardımcımız olsun.

muhhanimcim aynı heyecan bende de var bende haftaya cuma-cmt gibi gidicem inşallah keseleri görürüz kalp atışlarını duyarız diğer süreçlerde zordu ama heyecan şimdi daha fazla sanki.. senin nası belirtilerin arrtı mı?

baharkuş, nurselcagrı inşallah pozitifi görürsünüz inşallah canlarımmm.. iyi haberlerinizi bekliyoruzzzzz...

nec86 sende benım kadıköy şifada tedavi görmussun nasıl memnun kaldınmı ben cok memnunum özellıkle birgül hanım yüksel hemsireden bide transfer günü neler yasadın anlatırmısn cnm

nec merhaba
valla aşıreı derecede başım dönüyor, erken uyuyorum,ateşim oluyor, çabuk yoruluyorum ve karnım doymuyor sanki kazınıyor.
onun dışında bulantım yok gibi. başkada bişey yok.
sen kaç günlük hamilesin ve ilk ultrasonun ne zman nec.
aynıyız değil mi seninle. benim transferim 26 da senin 27 de olmuştu.
ikimizinde blastosist.
pazartesi benim karından ultrason yapılacak keseler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…