Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım çok tşk ederim inşallah tutunur sana bebişin ...sağlıklı hayırlı evlatlar versin allahım hepinize...ayy inşallah tutunuyordur bebişimmmm.. hepimiz kavuşuruz sağlıklı evlatlarımıza inşallahh..
benimde ilk denemem.. başlarken nerdeyse hiçbişi bilmiyordum süreçte öğrendik bişiler..
korkma hiçbir şeyden cnm inş en sağlıklı şekilde geçirirsin tedavi sürecini..
aklına takılan olunca yaz, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum..
kızlar carsamba yumurtalıklarım toplancak cumartesıde transfer bakalım hayırlısı beklemek zor
bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin ve bir de kalça bandım var haftalık.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi((
merhaba hanımlar
yarın tekrar test yaptırıcam değerimin katlanıp katlanmadığına bakılacak.çok korkuyorum inş. bebeğim büyümüştür.
nec86, sermuh ve diğr hanımlar sevinçli haberlerini bekliyorum.
yalnız bırakmayın beni.![]()
merhaba hanımlar
yarın tekrar test yaptırıcam değerimin katlanıp katlanmadığına bakılacak.çok korkuyorum inş. bebeğim büyümüştür.
nec86, sermuh ve diğr hanımlar sevinçli haberlerini bekliyorum.
yalnız bırakmayın beni.![]()
sermuh ve nec86
sonuçlarınızı yazmamışsınız.merak ettim kızlar
umarım üzücü birşey yoktur. çok şükür değerim artmış benimde .
sizden cevap bekliyorum.
çokkkkkkkkk heyecanlıyım regl oldum bugün yarın randevum var hadi hayırlısı.......
muhhanim çok şükür pozitif canmmmm....
inşalah değerlerimiz artar herşey yolunda gider..
kaçıncı gün değerin kaç oldu cnm?
ahh cnm ne kadar sevındım bilemezsin hayırlsıyla kavursun bebeklerıne ıns benımde yarın toplancak dua et bana olurmu
muhhanim çok şükür pozitif canmmmm....
inşalah değerlerimiz artar herşey yolunda gider..
kaçıncı gün değerin kaç oldu cnm?
kizlar , topigi okurken dikkatimi cekti , sermuh testini yapti mi? insallah pozitiftir , haber var mi???
Öncelikle hepinize merhaba,
Benim transferim geçen perşembe günü yapıldı.Bugün tam 7. gün içindeyim ve çok meraktayım.Sadece 3 gün evde geçirdim, 4. gün kalkıp gezmeye çıktım birsürü yol dolaştım anlıcanız evde yatamadım.Bu benim ilk denemem ve çok tecrübesizdim.Doktorum 12. gün gel bakalım dedi ancak ondan önce beni çağırmadı. Günler geçtikçe ümitssizliğe kapılıyorum bebiş karnımda yok mu yoksa diye.Allahım hayırlı sağlıklı isteyen herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Çok merak içindeyim şimdi batırsam hamile olup olmadığım anlaşılmaz mı, bana yardımcı olun lütfen, aynı durumda birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var.Siz nelere dikkat ediyorsunuz, neler yapıyorsunuz
sevincimmm inşallah canımmm çok iyi haberle gelirsinnn..
ama şuna inan engin hoca ve birgül hoca ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar onlara güvennn..
muhannimcim saolasın cnm inşallah devam eder bebişlerimizin büyümesi..
benim 14. gün değerim 630du.. sana göre azmış..senin ikiz olma ihtimali var mı cnm??